Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

IPB vs IPS  

34 balsai

1. 1. IPB vs IPS

Recommended Posts

5 minutes prieš, mpho parašė:

Parodyk ką nors, ką esi padaręs, aš bent kažko naujo bent mokinuosi. TXD papraščiau sako :DD ok.

Keneždio projektai visi žlugo nes tepdavo slide. Kaip ir familios, jeigu ne Šarūnas, tai jis nieko nepasiekęs būtų.

Nori pasakyt textdrawus kurt yra sunkiau nei GFX ir VFX kurt? :DDDDD na nebent jei tavo VFX/GFX ir TXD lyginam tada jo tavo TXD daugiau darbo reikalauja nei tavo tie Š GFX/VFX.

Greitu metu pamatysi.

(redaguota)
3 minutes prieš, #Justasino parašė:

Nori pasakyt textdrawus kurt yra sunkiau nei GFX ir VFX kurt? :DDDDD na nebent jei tavo VFX/GFX ir TXD lyginam tada jo tavo TXD daugiau darbo reikalauja nei tavo tie Š GFX/VFX.

Greitu metu pamatysi.

Nu man tai nesunku, taip esu pradžiamokslis, bet bent mokinuosi(GFX/VFX), o ne kaip tu visus kritikuoji, bet nieko neparodai. Kiekvienoje temoje pamatysi tavo nusišnekėjimus.

Redaguota , nario mpho

Pasakysiu tik vieną, @mpho . Tu čia esi niekam visiškai neįdomus. Tu man pats parodyk, savo nors vieną projektą su kuriuo esi startavęs ir kažką pasiekęs išviso kiek aš ar pats famillia. Pastebėjau, jog šitam forume vaidini tokį, koks realybėje neesi ir nebūsi. 

P.S jei tau reikia forumo eurų daugiau už freepost'us parašyk, galėsiu duot aš tau jų.

1564293dc9802ecdf609dd4e3106ae79959.png

FORUMO STARTAS 2018.02.02 / 19:30!

Dabar, Kennedisx parašė:

Pasakysiu tik vieną, @mpho . Tu čia esi niekam visiškai neįdomus. Tu man pats parodyk, savo nors vieną projektą su kuriuo esi startavęs ir kažką pasiekęs išviso kiek aš ar pats famillia. Pastebėjau, jog šitam forume vaidini tokį, koks realybėje neesi ir nebūsi. 

P.S jei tau reikia forumo eurų daugiau už freepost'us parašyk, galėsiu duot aš tau jų.

:DDDDDDDDDD BEST COMMENT OF 2k18.. Nieko jūs nesat pasiekę, tai gali pripažinti visi samperiai ;DDD... O aš prispažinsiu, taip man gal ir nepasisekė, nes negalėdavau susirinkti reikiamos pagalbos, bet pats visko po biškį mokinuosi ir man nieko gyvenime nebereikės jokių pagalbininkų.

O tu parodyk bent viena savo startavusi projektą ;DDDDDDDDDDDDDD.. Patylėk scameriuk tu gal geriau. Peace i'm out.

1 minute prieš, mpho parašė:

:DDDDDDDDDD BEST COMMENT OF 2k18.. Nieko jūs nesat pasiekę, tai gali pripažinti visi samperiai ;DDD... O aš prispažinsiu, taip man gal ir nepasisekė, nes negalėdavau susirinkti reikiamos pagalbos, bet pats visko po biškį mokinuosi ir man nieko gyvenime nebereikės jokių pagalbininkų.

O tu parodyk bent viena savo startavusi projektą ;DDDDDDDDDDDDDD.. Patylėk scameriuk tu gal geriau. Peace i'm out.

Country-Life.lt projektas, kuriuo pasiekiau 83 žaidėjus :) Tu taip pat sakai kitiems, kad jie kritikuoja kažką, o pats tai irgi darai. Kur eisi, vien tavo komentarai neigiami, tai padaryk geriau.

6 minutes prieš, mpho parašė:

Na, o kiek country laif sezonų buvo ? :DDD. Pasiekei rekordą bet jis net savaitės nesilaikė, tai čia nepavadinčiau tavo PASIEKIMU

Kodel tiek pykcio turi ir ka tu tuo sarkazmu pasieksi vienu momentu kaip Eligijus sako ir parode man lendi i projekta taves nepaeme dbr vel nieko nepeses varai ant zmogaus negrazu Martynai.

Dabar, Pablas parašė:

Kodel tiek pykcio turi ir ka tu tuo sarkazmu pasieksi vienu momentu kaip Eligijus sako ir parode man lendi i projekta taves nepaeme dbr vel nieko nepeses varai ant zmogaus negrazu Martynai.

Lendu sako :DD, nuėjai į projektą tik savo pačio laiką gaišinti. Pats žinai jog nieko nebus, dar pats stumei ant to country-life.lt.

2 minutes prieš, Kennedisx parašė:

Tu ne, o aš tai vadinu pasiekimu ;) Kai pats tiek pasieksi, tada parašyk.

:DDD rekordas nu ir per pora minuciu nukrito iki 20 ir uždarei, nes buvo per daug bugų.

2 minutes prieš, mpho parašė:

Lendu sako :DD, nuėjai į projektą tik savo pačio laiką gaišinti. Pats žinai jog nieko nebus, dar pats stumei ant to country-life.lt.

:DDD rekordas nu ir per pora minuciu nukrito iki 20 ir uždarei, nes buvo per daug bugų.

Graudu žiūrėt, ką tu čia rašai išvis. Pora minučių? Reikėjo būt pačiam serveryje ir būtum nerašęs tokių pievų. Tau tik kad pasakyt, o ką sakai visiškai nesvarbu. Iki žmogau, neįdomus esi.

prieš 16 valandas(-ų), mpho parašė:

Na, o kiek country laif sezonų buvo ? :DDD. Pasiekei rekordą bet jis net savaitės nesilaikė, tai čia nepavadinčiau tavo PASIEKIMU

Ar tu supratai ką pats parašei? Šis asmuo bent jau nors vieną kartą startavo o tu kiek? Net su forumu nesugebėjai startuoti ... laužais čia kietu kai toks net nesi. 

Šarūnas, taip jis man padėjo ir ačiū jam kad nors vieną kartą dėl jo galėjau startuoti o tavęs niekas neima nes tu nemoki bendrauti tau tik kad pastumti ant žmogaus kuris tave permetė arba pasakė tiesa apie tave, nusigesink žmogau.

8e24b6f1c490ed02a6f460fcf8e6490e354.gif

(redaguota)
prieš 2 valandas(-ų), D'Ambrose parašė:

Ar tu supratai ką pats parašei? Šis asmuo bent jau nors vieną kartą startavo o tu kiek? Net su forumu nesugebėjai startuoti ... laužais čia kietu kai toks net nesi. 

Šarūnas, taip jis man padėjo ir ačiū jam kad nors vieną kartą dėl jo galėjau startuoti o tavęs niekas neima nes tu nemoki bendrauti tau tik kad pastumti ant žmogaus kuris tave permetė arba pasakė tiesa apie tave, nusigesink žmogau.

O kiek tu projektu asusai esi kures ka? Vienintelis kuris nuseke tai sunside ir tai saro deka, jei ne saras niekas butum, ai nors ir dabar niekas esi. 

Pasiule baldu sistema, ir sakai si sistema nemano rankomis :DDDDDD

Redaguota , nario mpho

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...