Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

IPB vs IPS  

34 balsai

1. 1. IPB vs IPS

Recommended Posts

(redaguota)
17 minutes prieš, mpho parašė:

SMF varikliukas, kaip tik šūdserveriams.

Taip ir galvojom kad susilauksim tavo komentaro, bet brangusis Martynai, nebenoriu pyktis, man nei šiltą nei šaltą ką tu čia po galais rašai, tavo nuomonė man nieko nereiškia, būtum buvęs protingas (kokiu ir apsimeti) būtum apėjęs šitą temą, aš tau skype pateikiau didelį sąrašą tavo "šudserveriu" kurie net dienos šviesos neišvydo, šiame forume apsimeti dievu galvoji kad tavo txd, vfx, skriptai darbai kosminiai o tai yra eiliniai kopijuoti darbai o kurie nekopijuoti tai tokie baisūs kad ohhh net nupurto ... eini ten kur geriau visus vadini "scameriais" nors pats nesi auksinis žmogus.

++ pats prieš keturias dienas tryneisi į projektą, kai aš atkalbėjau Eligijų pradėjai jam savo paslaugas siūlyti, o kai nei to neįsiūlei tada susinervinai ir pradėjai nesąmones daryti.

Su tokiu mąstymu toli nenueisi žmogau, sėkmės tau gyvenime. :taika:

Redaguota , nario D'Ambrose

8e24b6f1c490ed02a6f460fcf8e6490e354.gif

(redaguota)
13 minutes prieš, D'Ambrose parašė:

Taip ir galvojom kad susilauksim tavo komentaro, bet brangusis Martynai, nebenoriu pyktis, man nei šiltą nei šaltą ką tu čia po galais rašai, tavo nuomonė man nieko nereiškia, būtum buvęs protingas (kokiu ir apsimeti) būtum apėjęs šitą temą, aš tau skype pateikiau didelį sąrašą tavo "šudserveriu" kurie net dienos šviesos neišvydo, šiame forume apsimeti dievu galvoji kad tavo txd darbai kosminiai o tai yra eiliniai kopijuoti darbai o kurie nekopijuoti tai tokie baisūs kad ohhh net nupurto ... eini ten kur geriau visus vadini "scameriais" nors pats nesi auksinis žmogus.

++ pats prieš keturias dienas tryneisi į projektą, kai aš atkalbėjau Eligijų pradėjai jam savo paslaugas siūlyti, o kai nei to neįsiūlei tada susinervinai ir pradėjai nesąmones daryti.

Dėl textdraw pakalbėkim mhm, tai jei kopijuočiau, niekas iš manęs paslaugų nepirktų. Jei kas ir kopijuoja tai tavo draugelis Šėtons.
Na pakalbėkim dabar apie tave, aš bent žmonių neapgaudinėju ir nesikuriu 20 skypių 20 sg paskyrų, gerai Danielius ir padarė, išryškino kas toks esi. O apie mano projektus gali šnekėti, neradau tinkamos komandos, tai net nebuvo verta stengtis :). Gera ten ta jūsų komanda 2 apgavikai vienoj komandoj ;DDD

Vienas ant dizainų afioras kažkokias daro ir panašiai, tu vpš ten nžn.. 

Citata

[2018-01-05 11:19:54] Eligijus: piesi dar txd?
[2018-01-05 12:03:38] Zero Edit: Nezinau  o kas
[2018-01-05 12:04:17] Eligijus: nu reiktų
[2018-01-05 12:08:04] Zero Edit: Kokiu
[2018-01-05 12:08:18] Eligijus: Saugi ZONA, po mappu uzraso
[2018-01-05 12:08:19] Eligijus: alkio
[2018-01-06 18:44:08] Zero Edit: kada reikes
[2018-01-06 18:44:09] Zero Edit: ?
[2018-01-06 20:59:38] Eligijus: pranešiu

Meh pats parašė dėl paslaugų.

O5ecBHXcTt2AUsEyK-yPLw.png

Redaguota , nario mpho
(redaguota)
23 minutes prieš, mpho parašė:

Dėl textdraw pakalbėkim mhm, tai jei kopijuočiau, niekas iš manęs paslaugų nepirktų. Jei kas ir kopijuoja tai tavo draugelis Šėtons.
Na pakalbėkim dabar apie tave, aš bent žmonių neapgaudinėju ir nesikuriu 20 skypių 20 sg paskyrų, gerai Danielius ir padarė, išryškino kas toks esi. O apie mano projektus gali šnekėti, neradau tinkamos komandos, tai net nebuvo verta stengtis :). Gera ten ta jūsų komanda 2 apgavikai vienoj komandoj ;DDD

Aš tau vakar aiškiai parodžiau kad kopijavai tarkim tą patį teorijos txd nuo @coDemo`r ir dar paskui jam lendi į šikną? Dar vienas dalykas, tu man dar prikaišioji kad aš kuriuos skypes ir visokius kitokius dalykus darau? Visu pirma tai vakar aš tau aiškiai pasakiau kad aš nesislepiu ir nesigailiu jog taip pasielgiau su Danieliumi, kadangi jis mano manymu to nusipelnė (visi turim savo nuomones prašau neprikaišioti), qmm laikai oj seni geri laikai, aš per 2-3 metus nieko neapgavau išskyrus kai atsikeršijau Danieliui už jo padarytas nesąmones.

SanWest neradai tinkamos komandos? O tai kodėl toje temoje kur ieškojai pagalbininko sanWest projektui parašei "asmuo rastas galit rakinti temą" ? Tu sakei kad tai specialiai padarei, bet normalaus proto žmogus būtu tiesiog palikęs tą temą ir viskas jei nebūtu radęs ir nebenorėjęs ieškoti, nes netikiu kad tu susilaukei tiek daug pasiūlymu kad užknistu.

Kodėl ten prie Majestic prisikabinai? Todėl kad permetė? išmetė iš projekto? Dabar tu pas mus pats bandei įlįst į komandą, bet tau nepaėjo dėl to čia ir užsiraukei, kaip jau ir minėjau dėmesio trūkumas, nesubrendėlio niekas nenori.

PEACE NIGGA pasakiau viską ir daugiau šitos temos neteršiu. :taika:

Redaguota , nario D'Ambrose

(redaguota)
6 minutes prieš, D'Ambrose parašė:

Aš tau vakar aiškiai parodžiau kad kopijavai tarkim tą patį teorijos txd nuo @coDemo`r ir dar paskui jam lendi į šikną? Dar vienas dalykas, tu man dar prikaišioji kad aš kuriuos skypes ir visokius kitokius dalykus darau? Visu pirma tai vakar aš tau aiškiai pasakiau kad aš nesislepiu ir nesigailiu jog taip pasielgiau su Danieliumi, kadangi jis mano manymu to nusipelnė (visi turim savo nuomones prašau neprikaišioti), qmm laikai oj seni geri laikai, aš per 2-3 metus nieko neapgavau išskyrus kai atsikeršijau Danieliui už jo padarytas nesąmones.

SanWest neradai tinkamos komandos? O tai kodėl toje temoje kur ieškojai pagalbininko sanWest projektui parašei "asmuo rastas galit rakinti temą" ? Tu sakei kad tai specialiai padarei, bet normalaus proto žmogus būtu tiesiog palikęs tą temą ir viskas jei nebūtu radęs ir nebenorėjęs ieškoti, nes netikiu kad tu susilaukei tiek daug pasiūlymu kad užknistu.

Kodėl ten prie Majestic prisikabinai? Todėl kad permetė? išmetė iš projekto? Dabar tu pas mus pats bandei įlįst į komandą, bet tau nepaėjo dėl to čia ir užsiraukei, kaip jau ir minėjau dėmesio trūkumas, nesubrendėlio niekas nenori.

PEACE NIGGA pasakiau viską ir daugiau šitos temos neteršiu. :taika:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD KOPIJAVAU CODEMO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDv

Mano: nCq_7FThVw7LOaxHItzzxMr012hVrm45gVrY88WxnHX0igAp2kcXCe50arpfCfEI85L5mOf8lmmcWK8cOnRC76MwYeR_FkWnXQvSJGRNUrJkknji1qMEZx4bmuAQO7aobyqViNBTbu_Rp_GUq9FjeQ3lqq6-7sCVfAJxi0XpQE1JUsrxgqO0dAHczLbFn7FZh_00sjY5pNr9fevq7wgV-0bqkOhlcd-6HPIZDlj6UQsm95oGq1ZbAZOXpv_X3YIQjmG3adk5AnwcKs7v1Q-yA9WjLP93WesOx9qomqZzgGzZOMZljmsJ47oK1EL7uJ5JjCVpdb38X_HpgpnZVBKXjsdedJiepcZfJ0IdiG9EZ3cw7KrPlNbw22NpqSp4kJWVq5tRCOKsgr4NAYrGjFmXGv20fPIIk5sQJGitRIJs8bOfGYLHCF130GclbjF1rUu2MdF6KjoW2jE2S88ooet4W8S64aalbt3AIofLWKS8Zh7YA-tGzAk_7jk8ta3uzPLFwAxuGRnoVsKxY12NSA4IotFAV4PMEiOTfplI6GVX_tcgaYKa-dkojqtkCR6w0nVKqaFCjyjZ4jGKMYLTTrfNSbW6hUKSr4PzM-jlOq79R6wZfrZ2hj9XiYAMDSML7-bUpQb1KDfntaqaV7Mha1Enoc-hdhsykMUk=w914-h595-no
Codemo: dd0qZo4YTMea2T0fLpMHvw.png

Šėtonas: hTJlQD2.png

Aš tau gal sakau atsičiuhink biškį.

Redaguota , nario mpho
9 minutes prieš, mpho parašė:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD KOPIJAVAU CODEMO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDv

Mano: nCq_7FThVw7LOaxHItzzxMr012hVrm45gVrY88WxnHX0igAp2kcXCe50arpfCfEI85L5mOf8lmmcWK8cOnRC76MwYeR_FkWnXQvSJGRNUrJkknji1qMEZx4bmuAQO7aobyqViNBTbu_Rp_GUq9FjeQ3lqq6-7sCVfAJxi0XpQE1JUsrxgqO0dAHczLbFn7FZh_00sjY5pNr9fevq7wgV-0bqkOhlcd-6HPIZDlj6UQsm95oGq1ZbAZOXpv_X3YIQjmG3adk5AnwcKs7v1Q-yA9WjLP93WesOx9qomqZzgGzZOMZljmsJ47oK1EL7uJ5JjCVpdb38X_HpgpnZVBKXjsdedJiepcZfJ0IdiG9EZ3cw7KrPlNbw22NpqSp4kJWVq5tRCOKsgr4NAYrGjFmXGv20fPIIk5sQJGitRIJs8bOfGYLHCF130GclbjF1rUu2MdF6KjoW2jE2S88ooet4W8S64aalbt3AIofLWKS8Zh7YA-tGzAk_7jk8ta3uzPLFwAxuGRnoVsKxY12NSA4IotFAV4PMEiOTfplI6GVX_tcgaYKa-dkojqtkCR6w0nVKqaFCjyjZ4jGKMYLTTrfNSbW6hUKSr4PzM-jlOq79R6wZfrZ2hj9XiYAMDSML7-bUpQb1KDfntaqaV7Mha1Enoc-hdhsykMUk=w914-h595-no
Codemo: dd0qZo4YTMea2T0fLpMHvw.png

Aš tau gal sakau atsičiuhink biškį.

Matosi jog kopijavai, bet tau nelabai kas gavosi.

1 minute prieš, D'Ambrose parašė:

Matosi jog kopijavai, bet tau nelabai kas gavosi.

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Palyginimus numesk. Ačiū.

59 minutes prieš, D'Ambrose parašė:

Taip ir galvojom kad susilauksim tavo komentaro, bet brangusis Martynai, nebenoriu pyktis, man nei šiltą nei šaltą ką tu čia po galais rašai, tavo nuomonė man nieko nereiškia, būtum buvęs protingas (kokiu ir apsimeti) būtum apėjęs šitą temą, aš tau skype pateikiau didelį sąrašą tavo "šudserveriu" kurie net dienos šviesos neišvydo, šiame forume apsimeti dievu galvoji kad tavo txd, vfx, skriptai darbai kosminiai o tai yra eiliniai kopijuoti darbai o kurie nekopijuoti tai tokie baisūs kad ohhh net nupurto ... eini ten kur geriau visus vadini "scameriais" nors pats nesi auksinis žmogus.

Ką žinau VFX tai naujoko lygio. Gfx irgi.

TXD geresni nes ten viskas paprasčiau .

Prieš 1 valandą, mpho parašė:

SMF varikliukas, kaip tik šūdserveriams.

ir vėl nusišenki, nu kas yra ką?

(redaguota)
14 minutes prieš, #Justasino parašė:

Ką žinau VFX tai naujoko lygio. Gfx irgi.

TXD geresni nes ten viskas paprasčiau .

ir vėl nusišenki, nu kas yra ką?

Parodyk ką nors, ką esi padaręs, aš bent kažko naujo bent mokinuosi. TXD papraščiau sako :DD ok.

Keneždio projektai visi žlugo nes tepdavo slide. Kaip ir familios, jeigu ne Šarūnas, tai jis nieko nepasiekęs būtų.

Redaguota , nario mpho

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3086 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...