Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2670 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi taigi Dievas numojo rankas į mano vizijas ir nusprendė man suteikti šansą tapti kariu. Tačiau mano planas kitoks ir aš nusprendžiau parduoti šita šaukimą. Eilės numeris 364, todėl 100%, kad paims. Kaina neturėtu rūpėti, nes tapti kariu yra prestižas ir garbė. Ką gaunat jūs? Jūs gaunate visko ko reik, tapti vyru. Priedo mažiausiai gausite 2k euru.

Redaguota , nario Imprint
(redaguota)
9 minutes prieš, Martini* parašė:

Pats nenorėtum už tėvyne atsiduot ? :D galėtum pasigirt visiem kad prieš šaukima stambus verslininkas supergames forume milus pardavinėji ir kita panaši veikla :funny:

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD..

Autorius, Tai eik ir tu pajausi kaip sampe dirbama kareiviu, rocket launcheri duos.

Redaguota , nario mpho

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2670 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...