Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

westroad.lt @ Vyksta atrankos forume!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2239 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

RW6ugNN.png

 

A5Cod8m.png

westroad.lt 

Sveiki, šiandieną ir vėl sveikinuosi su Jumis. Į Lietuvą atkeliauja dar vienas SA:MP projektas, kuris bandys sužavėti lietuvių širdis savo paprastumu, jaukumu. Pagrindinis žaidimo veiksmas vyks SanFierro mieste. Taip pat žaidimas plėsis ir į kitas vietoves. Turėdami daug įvairiu idėjų nusprendėme kurti projektą, nors tos idėjos atrodė neįmanomos. Laikui bėgant, tos idėjos tapo realybe. Ir tačiau noriu pristatyti projektą, kuris žengia į Lietuvos SA:MP serverių rinka bei į jūsų gerbiami žaidėjai ekranus. Tai nėra tiesiog tušti žodžiai, nes ne jais norime Jums įrodyti, kad šis projektas gali sudrebinti Jūsų sena nusistovėjusią žaidimo rutiną. Būtent šiame serveryje garantuojame Jums kokybišką žaidimą, įdomesnes sistemas, įdomesnį žaidimą, nematytus objektus, kuriais galėsite grožėtis. Projektą įkurti šiais laikais yra itin sunku, neužtenka pasiruošimo modifikacijai, reikia besąlygiškos motyvacijos ir noro. Norime šiuo metu daug nežadėti, tačiau kuo daugiau parodyti Jums. Mažiau kalbų, daugiau darbų. Svajonės prasideda būtent čia. 

A5Cod8m.png

Tikslai.

Mūsų vienas iš tikslų yra sukurti kuo įdomesni žaidimą, Jums, mums, kad galėtumėte mėgautis žaidimu, galėtume pajusti kas yra žaidimas, užeiti ir pasilikti, o ne pabėgti. Jei esate įsikūrę kitame projekte, mes jums galėsime pasiūlyti kodėl turėtumėte žaisti pas mus, galėsite vėl pradėti gyventi, susipažinti su kitais žmonėmis, pamatyti naujas sistemas, pramogauti serveryje ir mėgautis žaidimu. Taip pat ir vienas iš rekordų, rekordai, sieksime pagerinti asmeninius rekordus, pasiekti kuo aukštesni serverio rekordą ir išlaikyti žaidėjų skaičių pastovų, kad Jums būtu smagiau žaisti. Mes norime jums suteikti įdomu žaidimą, paskatinti pasilikti pas mus ir įsitikinti jog pasirinkote mūsų projektą nebereikalo, administracijos pagalba, serverio modifikacija, dažni atnaujinimai, bendraujanti ir įdomi bendruomenė.

A5Cod8m.png

Administracija. 

 Marius  ( Pagrindinis projekto administratorius ). 

Martynas ( Pagrindinis projekto administratorius ).

Esame pakankamai įgudę dirbti projekte, kadangi kiekvienas iš savininkų turime patirties savo srityje. Todėl galime pilnai užtikrinti tiek serverio veikimą, bei bendrą vaizdą, kuri pateiksime mes, mūsų žaidėjams. Su kolega esame gana gerai pažįstami - užaugome kartu, todėl tai nekels jokių rūpesčių, kad projektas gali žlugti dėl administracijos nesutarimų ar nemokėjimo dirbti drauge. Kas liečia mumis, visada ieškome geriausio sprendimo kartu.A5Cod8m.png

Serveris.

Taigi visas veiksmas vyks San Fierro žemėlapyje, kodėl būtent ten? Paprastai galiu pasakyti, nes turime daug įvairiu idėjų, kurios galėtumėm įgyvendinti būtent toje teritorijoje. Kiekvieno verslo, frakcijos ir kitos įvairios sistemos, gyvuojant projektui, bus nuolatos tobulinimo stadijoje. Tvarkysime visas pasitaikusias klaidas bei stengsimės tuo pačiu nustebinti ir Jus pačius. Sulauksite vis naujesnių sistemų, kurios leis užtikrinti kokybišką žaidimą. 

A5Cod8m.png

Tai projektas.

✓ Tai projektas, kuris siekia paprastumu apžavėti kiekvieną SA:MP žaidėją. 

✓ Tai projektas, kuris bandys paįvairinti jūsų žaidimo ekranus.

✓ Tai projektas, prie kurio dirbama dieną / naktį. 

✓ Tai projektas, kuris suteiks pagalbos ranka. 

A5Cod8m.png

Svarbios sistemos.

Aprašymas apie serverio verslų sistemą.  Serveryje egzistuoja daug įvairaus stiliaus verslais. Kuriuose galėsite nusipirkti Jus, mielieji. Verslų kainos yra įvairios, priklauso nuo vietovės ir nuo frakcijos. Beveik visi verslai yra su papildomais pelnais. Papildomas pelnas gaunamas nebūtinai tai iš kokios nors parduotuvės kurioje jūs kažką nusipirksite. Verslo savininkas kas 24 valandas gaus pinigų į banko sąskaitą. Laikui bėgant įpusėjant, atsiras ir nelegalus verslai, kaip narkotikų, ginklų prekeiviai, kurie gamins narkotikus ir juos platins už žaidimo valiutą. Gaujos nariai galės tartis su verslo savininkais, taip pat, kovoti su teisėsauga. Savininkas verslo neturės galimybės dirbti teisėsaugoje bei gaujose. 

Aprašymas apie serverio žvejybos sistemą.  Žinoma, kad pas mus serveryje bus galima žvejoti. Jeigu esi tikras žvejys ši veikla tikrai tau patiks. Žvejodamas tu ne tik puikiai praleisi laiką, bet tuo pačiu ir galėsi užsidirbti parduodamas savo laimikį. O jeigu esi labai alkanas tiesiog žuvį galėsi persivežti į savo namus ir išsikepti ir skaniai suvalgyti. O jeigu neturi principas paprastas galėsite parduoti žuvį. Žuvų pakankamai mūsų vandens telkiniuose tikrai yra ir ne viena rūšis. 

Aprašymas apie serverio mašinų sistemą.  Serveryje yra mašinų sistemą kurioje tikrai yra nemažai įvairių funkcijų. Savo transporto priemonė galėsite parduoti žaidėjui arba serveriui. Serveryje yra mašinų salonas, kuriame galėsite išsirinkti sau patinkanti transporto priemonė. Kainos priklauso nuo to, kokios norėsite mašinos. Serveryje yra trijų kategorijų transportu priemonių. ( Paprastos mašinos, motociklai, Sportinės mašinos ). Norintiems nusipirkti kažkokia tai mašiną, reiks nuvykti į mašinų saloną, užlipti ant nurodytus vietos ir pasirinkti mašinos tipą, ir mielai išsirinkti. Visa informaciją apie mašinas, rodys tiek apačioje tiek šone. Kiek kainuoja transportas, ir panašiai. Ir žinoma kiekvienas serverio žaidėjas galės išsirinkti spalva kokia jam tenkina prie mašinos. 

Be visų šių išvardintų sistemų yra ir daugelis kitų, kurias aprašinėti nėra verta, nes pavargtumėte skaitydami. Tad jei bent kiek jus sužavėjo mūsų projektas - užsukite pas mumis į forumą, bei sužinokite daugiau apie šį projektą. 

A5Cod8m.png

Kita veikla. 

 Dažnai serveriuose žaidėjams trūksta veiklos, apart pagrindinių užsiėmimų, važinėjimo su mašina ir minučių rinkimo nėra papildomos ir įdomios veiklos. Mūsų serveryje, kiekvienas žaidėjas turės pakankamai veiklos, galės ne tik dirbti darbe, kuriame yra pakankamai užsiėmimų, tačiau ir be jo turės kuom užsiimti. Prie visų jau ankščiau minėtu papildomų veiklų, kuriomis galės užsiimti kiekvienas žaidėjas prisideda dar ir kelios mažesnės sistemos. Tam tikrą laiką serveryje atsiras krovininė mašiną su pinigais. Apie jo atsiradimą visiems prisijungusiems žaidėjams bus pranešti viešai. Nuo to laiko galėsite ieškoti tos vietos, kurioje yra krovininis transportas. Atradę transportą reiks Jums sušaudyti, kad susprogtu transportas. Sprogęs transportas drąsiai kiekvienas buvęs žmogus gaus tam tikrą pinigų sumą. Taipogi vyks ir rašinėjimo ( MINI KONKURSAI ), pirmas parašęs tokį žodį pavyzdžiui wEstRoad.LT gaus kažkokia irgi tai sumą. Bus įvairiu konkursu tikrai netruks jokios veiklos serveryje, garantuojame tikrai. Taip pat kiekvieną dieną sulauksite daugybės papildomų užsiėmimų konkursų iš projekto administracijos pusės. 

A5Cod8m.png

Serverio darbai.

( Darbai su direktoriais pakvietimais ).

Policijos darbas.

Medikų darbas.

Taksistų darbas. 

Mechanikų darbas.

Fūristų darbas.

Dyleriu darbas.

( Serverio gaujos ).

Nortenos gaują. 

Forelli gaują. 

( Darbai be direktoriaus pakvietimo ).

Gaisrinės darbas.

Gatvių valytojų darbas.

Picerijos darbas.

Šiukšliavežių darbas.

Limuzinų darbas. 

A5Cod8m.png

Susidomėjusiu dėmesiui, mielai Jūsų lauksime mūsų diskusijų forume  http://westroad.lt/( STARTAVĘS ).

Redaguota , nario mqartin`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, LOUIS VUITTON parašė:

Kažko naujo galit sugalvot? Eilinės sistemos, nieko gero.

Kodėl taip galvoji, kad eilinės sistemos? :D Buvo pranešta, kad aprašymas kuriamas ir dar viskas nėra pilnai paruošta jūsų akimis, eilinėmis. Reklamos norime padaryti prieš starta, kad žinotu bent jau keletas žmonių. Pagyvensime pamatysime, kas atsiras gal ir eilinės tos sistemos. Bet nestartavus ir nematęs jokių atnaujinimų manau nieko įvertinti negalėčiau ( bent jau aš ). Bet nieko priimu kritiką. :kiets: Lauksim atėjus po daugiau informacijos aprašymo, į diskusijų forumą. Labanaktis. :shok:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ačiū tiems kurie prisijungė prie mūsų diskusijų svetainės. Žmonių skaičius išties fantastiškas nenorėjome kažko įspūdingo pasiekti per startą, esame tikrai patenkinti rezultatu. Ačiū visiems už gražius žodžius, palinkėjimus ir panašiai. Šiuo momentu vykstą atrankos jau, galite drąsiai pildyti ir sekti naujienas kartu. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2239 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...