Peršokti į turinį

Ar apsimoka pirkti tokį kompiuterį, žaidžiant CS:GO, GTA V ?


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ar apsimoka imti ši kompiuteri, jai jis bus skirtas tik žaisti CS Go ir gta 5 ? https://www.varle.lt/stacionarus-kompiuteriai/kompiuteris-nemesis-rx-powered-by-asus-intel-core--6481584.html 

Redaguota , nario Reklameris1
Redaguota: Pakeistas pavadinimas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

@#Eligijus# sis kompiuteris yra prastai subalansuotas, kam imti i3 7100 kai uz jo kaina galima gaut r3 1200? poto kam imti i3 kai yra g4560/g4600? 2/4 tipo kaip ir tas i3 ?

beto vaizdo plokstes memory bus'as ant tiek zemas kad veliau susidursi su performance struggle problema. siulyciau imti toki.

r3 1200 turi 4os kartos/i5 6400 performance tiek SC beveik o multi core tai tikrai.

HWnXpeF.png

patarciau bent siektiek daugiau pinigu isleisti, o korpusastalpinantis tiek ventiliatoriu isties neblogas pasirinkimas. beto turi psu shroud'a taigi nematysi bereikalingu laidu.

korpusas isties neblogas kaip entry lygio. galima padekoti lenkams uz prieinamos kainos preke.

minusas tame, kad manau netures dulkiu filtru apacioe del psu shourd'o tai parupink jam laminata arba grazu medienos gabala jeigu kambaryje stovi kilimas :)

ventus persikelk i prieki ir gala-2priekyje, 1gale. priekis-tiekia ora, galimis-ispucia ji i isore.

p.s. jeigu nemoki susideti kompo pats leisk kamnors is pazystamu uz tave ta padaryti. arba pazymek skytech puslapyje kad sudetu o pries atliekant uzsakyma privacia zinute parasyk prasyma duoti visu komponentu ipakavimus ir atliekama turini, kad veliau nekiltu problemu jeigu butu brokas aptiktas. uz ipakavimu neturejima buna iskyla debilisku problemu kaip ir neturejima atliekamo permanent turinio-manualu, atliekamu laidu ir t.t.. taip pat paprasyk kad neklijuotu ant korpuso jokiu lipduku.

esu skaites 11a.lt komentarus kol jie neuzdare rekvizitu komentavimo skilties per rekvizitai.lt tai, kad zmogui garantinis buvo prarastas uz neturejima procesoriaus dezutes-speju pirko prebuilda arba pazymejo kad surinktu ir pamirso paprasyti visa pilna ipakavimu ir aksesuaru turini pristatyti su paciu kompiuteriu.

 

jeigu priekyje yra isimamas dulkiu filtras tada korpusas isties geras.-kaip ir minejau, minusas tame, kad apacioje gale del maitblokio gali nebuti dulkiu filtru, poto nera ventams vietu virsuje-siektiek prastesnes ausinimo galimybes.

pliusai-dulkiu filtras priekyje windowless modelyje(turetu buti nes windowed turi tai)., kitas pliusas-psu shroud'as paslepiantis kabelius, trecia-gan daug vietos kitiems komponentams uz kaina kuria kainuoja bei padorios cable management galimybes, taip apt korpuse pridedami 1-2 ventiliatoriai kas is ties parauklu. neiskaitant hdd cages paslepiamo po psu shroud;u bei ssd mounting paneles gale. is dalies minusas-ant psu shroud;o virsaus nera skyles pravesti pci-e laidams. pliusas-turi virsuje pravedama 4+4pin cpu power cabeli-nereiks tempti per visa korpusa todel dailiai bus pasleptas. nereikia pamirsti ir to kad tai 30euru korpusas todel labai ispudingos kokybes negalima tiketis, taciau ziurint i visa tai, ka jis pasiulo-isties neblogas variantas. @Tautedorus @Rockstar perzvelkite.

nuoroda i oficialu silentiumpc puslapi.

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

52 minutes prieš, Nemix parašė:

Nes nežinai ką nusiperki, gali net detalės neatitikti + brangiau sumoki nei dalimis susirinktum tokį pat.

poto garantiniai ant detaliu kai kuriu buna "apkarpyti", ne vien del kokybes bet ir delto, kad uzklijuoja "PBA" lipduka.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...