Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2766 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki mielieji šios svetainės lankytojai . Norėčiau įstoti į projektą . su .lt galūne .

• Ką veikčiau ?
  • - Prižiūrėjimas , temų tvarkymas , informacijos rašymai , konkursu organizavimai .
  • - Investavimas serverio ateičiai .

Prisistatymas .

Esu vardu Deimantas , kuriam yra 17 metų .. Kilęs iš Vokietijos sostinės '' Berlinas '' šioje šaly esu jau nuo penkerių metų .. Per šį laiko tarpą esu patyręs ir šilto ir šalto , ir sėkmės ir nesėkmės . Mėgstamiausias pomėgis būtų gal sportas ir kompiuteris .. Manau užduosite klausimą kaip gali būti susieti šie du dalykai kartu .. Juk sportas užtrunka tiek daug laiko ir t.t O aš atsakysiu , per dieną turime 24 valandas gyvenimo .. Iš šių 24 valandų esu susidaręs dienos planą kur viskas pas mane yra suderinta tad laiko skiriu viskas ir ne mažai  :)  Kartais paskaitau knygas , Asmeniškai pats užsiiminėju tikrai labai daug kuo , mėgstu praleisti laiką drauge , su draugais , nesu kompiuterio narkomanas , kuris kiauromis dienomis kapoją '' sampą '' , turiu savo gyvenimą ir turiu galvoti kas bus toliau , kaip aš atsimokysiu , ar gausiu tą gerą pažymi rašydamas egzaminą , ar viskas pakryps geroji puse .. Nenoriu nueiti , į mokyklą , primalti šūdo ir likti to klouno vietoje .. Aš geriau išsimokinsiu , turėsiu gerą darbą , šeima , vaikus ir t.t Esu ne lengva budis , kitaip pasakius esu darboholikas .. Niekada neieškau lengvo būdo ir neišradinėju dviračio per naują ..Mėgstu veiklą, kuri suteikia naudos ne tik man - bet ir kitiems, taip atrandu gero ir savyje ir kitame. Atvirai pasakius, patinka būti žemiau ko nors, mėgstu pastovumą, tačiau ir naujovės ( į gerają pusią lenkenčios ) tikrai nepakenks. Na, drįstu prisipažint, daug laiko praleidžiu ir prie kompiuterio, tačiau nepaverčiu to reguliariu darbu. Jaučiu ribas, kas turbūt ir yra svarbiausia žaidžiant kompiuterinius žaidimus. Turiu kovotojo įdą, nepasiduodu, kad ir kiek kartų nepasiseka. Mėgstu žmones, kurie yra panašaus tipo ( charakterio bruožų, kaip aš ), tačiau mielai bendrauju su visais, kurie tik to nori. Labiausiai nepakenčiu žmonių dviveidžių, kurie vieną sako, kitą daro, ar atvirkščiai, tačiau visada suteikiu antrą šansą, prieš tai atkreipdamas dėmesį į patį žmogų. Pats esu draugiškas , nuoširdus , komunikabilus , darbštus , išradingas , protingas , bet manau čia veltui ką apie savo charakterio bruožą pasakosiu nes jus viską pamatysite patys su manimi bendraudami ir nusistatysite nuomone koks gi aš esu  :)
  • ,
(redaguota)

Tavo aprašymas visiškai nepasako ką tu moki, kokios patirties turi ar kokius TVS esi administravęs. Toks aprašymas labiau tinka pažinčių portalui. Tarp kitko, aprašyme labai daug loginių klaidų, kurios viena kitai prieštarauja, pvz.: "...neieškau lengvo būdo ir neišradinėju dviračio per naują...". Dviračio išradinėjimas nėra lengvas būdas, o tu pasakei, jog neieškai lengvo būdo ir tą sulyginai su dviračio išradimu. Ką noriu pasakyt, kad labai neapgalvotai aprašei save, labiau norėjai save išgirt ir tiek.

Na, bet tai tik mano niekam nereikalinga nuomonė, tikiuos kas nors tave priims į projektą. Beje, ne Berlinas, o Berlynas. Gyvendamas Vokietijoje 12 metų turėtum žinot kaip rašosi tavo miesto pavadinimas.

Redaguota , nario Fantazistas
20 minutes prieš, Fantazistas parašė:

Tavo aprašymas visiškai nepasako ką tu moki, kokios patirties turi ar kokius TVS esi administravęs. Toks aprašymas labiau tinka pažinčių portalui. Tarp kitko, aprašyme labai daug loginių klaidų, kurios viena kitai prieštarauja, pvz.: "...neieškau lengvo būdo ir neišradinėju dviračio per naują...". Dviračio išradinėjimas nėra lengvas būdas, o tu pasakei, jog neieškai lengvo būdo ir tą sulyginai su dviračio išradimu. Ką noriu pasakyt, kad labai neapgalvotai aprašei save, labiau norėjai save išgirt ir tiek.

Na, bet tai tik mano niekam nereikalinga nuomonė, tikiuos kas nors tave priims į projektą. Beje, ne Berlinas, o Berlynas. Gyvendamas Vokietijoje 12 metų turėtum žinot kaip rašosi tavo miesto pavadinimas.

Nein xD jeigu jis Vokietijoje 12 metų gyveno tai normalu kad jis maišosi lietuvių kalboje, sėkmes ieškant tau projekto bet kažkaip manau tik gausi koki moderatoriaus arba vyr.moderatoriaus pareigas.

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

6 minutes prieš, Adomas J. parašė:

Nein xD jeigu jis Vokietijoje 12 metų gyveno tai normalu kad jis maišosi lietuvių kalboje, sėkmes ieškant tau projekto bet kažkaip manau tik gausi koki moderatoriaus arba vyr.moderatoriaus pareigas.

as 5 metai UK ir man anglu jau lengviau negu kad LT :D jeigu su kazkuo LT kalbet reikia dar mintyse galvoju ka reiskia.  Beto bukim realistiski. Jeigu autorius nori savo laika i kazka investuot pilna kitokiu projektu etc sampas zluges, kaip ir sakiai gaus tik moderatoriu, ir poto servas zlugs po savaites...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2766 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...