Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2738 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Buvo ta pati problema, man sakė kad jeigu originalūs Windows 8.1 tada neis isirašyti žemesnės versijos, ta prasme eina bet va problemos dėl visokių internetų. Nes man lygiai taip pat negalėjau prisijungt interneto, tada vėl teko isirašyti 8.1. Bet va laukiu Tautedorus atsakymo ir greičiausiai šiandien dar syki bandysiu isirašyti 7. :D

34 minutes prieš, Šarūnas V. parašė:

Buvo ta pati problema, man sakė kad jeigu originalūs Windows 8.1 tada neis isirašyti žemesnės versijos, ta prasme eina bet va problemos dėl visokių internetų. Nes man lygiai taip pat negalėjau prisijungt interneto, tada vėl teko isirašyti 8.1. Bet va laukiu Tautedorus atsakymo ir greičiausiai šiandien dar syki bandysiu isirašyti 7. :D

nes 8 windowsai užvaldo visą kampūtara ir pradeda kankit 7 windowsus kai juos surašai? Ar žinojai jog win 95 gali nugalet win 8 valdoma kampūtarą?

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2738 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...