Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3136 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 7 valandas(-ų), Lenka parašė:

https://support.microsoft.com/en-us/help/2490742/a-0x000000b8-stop-error-occurs-when-you-try-to-shut-down-or-hibernate atsisiųsk ta hotfix sustvarkys, jeigu nepadės suvest sita 0x000000b8 ir paieškok vieno failiuko ji įkelk ir turetu baigtis, jeigu nesibaigs perrašyt windowsus ir 100% bus viskas tvarkoje, gali būti čia dėl virusų žinok.

Pas mane neorginalūs windowsai gal gali numest linka is kur win10 gaut? 

prieš 8 valandas(-ų), Tautedorus parašė:

Atsisiųsk BlueScreenView ir įkelk kelis screenshot'us.

Dekui pababdysiu jei paeis atsilyginsiu

f7dc8a1663a92fee6ad7977019264805285.png

superGAMES

prieš 2 valandas(-ų), Lenka parašė:

Nebūtina tu 10 eina jie n*, tiesiog insistaliuok ne legalius windowsus, atsisiųsk programą kur aktyvuoja windowsus, jeigu reikės linko iš kur siųstis parašysiu, ir fsio tvarkoi, bet dar gali būti, kad hardas eina šaibom.

Pas mane nešiojamas kompiuteris, ilgą laiką dulkės iš jo vidaus nėra valytos, tai gal dėl to gali išsijunginėt? Tipo išsijungia, nes nenori padaryti žalos mano kompiuteriui, tai reikia daug galvoti ir ieškoti gedimo, dabar ieškau tinkamo sprendimo, nes tikrai mane nervina.

superGAMES

(redaguota)
prieš 4 valandas(-ų), Lenka parašė:

Nebūtina tu 10 eina jie n*, tiesiog insistaliuok ne legalius windowsus, atsisiųsk programą kur aktyvuoja windowsus, jeigu reikės linko iš kur siųstis parašysiu, ir fsio tvarkoi, bet dar gali būti, kad hardas eina šaibom.

Šiaip ar taip teks pereiti prie Windows 10 anksčiau ar vėliau. Juk akivaizdžiai matosi Microsoft'o politika ir tai, jog Microsoft'as amžinai Windows 7 ar 8.1 nepalaikys. Be to, nekreipiant dėmesio į reklaminį brukalą bei privatumo pažeidimus, Windows 10 veikia geriau ir turi didesnį funkcionalumą. O šiaip kalbant apie asmens privatumą ir pnš., tai koks skirtumas, kurią iš Windows versijų naudosi? Vis vien Microsoft'as visose jose turi backdoor'us arba gali juos bet kada įdiegti, kas yra tas pats. Jei tai rūpi, yra išeitis - pereiti prie FOSS. Kitu atveju, jokio skirtumo kurią Windows OS naudosi, bet patartina naujausią.

prieš 1 valandą, sayan parašė:

Pas mane nešiojamas kompiuteris, ilgą laiką dulkės iš jo vidaus nėra valytos, tai gal dėl to gali išsijunginėt? Tipo išsijungia, nes nenori padaryti žalos mano kompiuteriui, tai reikia daug galvoti ir ieškoti gedimo, dabar ieškau tinkamo sprendimo, nes tikrai mane nervina.

Tai numesk screenshot'us tos programos, kurią siūliau. Galbūt koks "kreivas" soft'as crash'ina Windows'us, bet dabar neaišku, kai nematau crash dump'o. O šiaip, jei nori patikrinti temperatūrą, atsisiųsk Speccy ar HWMonitor ir vėl numesk screenshot'us.

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)
prieš 16 valandas(-ų), sayan parašė:

99,9%, jog scam'as. Prirašys visokių PUP'ų ir malware'o. Be to, gi pagaliau pardoyk man crash dump'ą. Dažnai BSOD'ina nuo kažkokio "kreivo" soft'o, jį ištrynus gal viskas susitvarkys, bet kol nematau crash dump'o galiu siūlyti tik perrašyti OS. Ir nesisiųsk šlamšto kaip šis. BSOD'ų programos tau nesutvarkys, juos reikia pačiam sutvarkyti radus jų atsiradimo priežastį.

Redaguota , nario Tautedorus
35 minutes prieš, No Life King parašė:

Man buvo tokie patys prikolai, kai windows nepalaike GPU driveriu.  Senas kompas?

4 metų senumo.

prieš 5 valandas(-ų), Tautedorus parašė:

99,9%, jog scam'as. Prirašys visokių PUP'ų ir malware'o. Be to, gi pagaliau pardoyk man crash dump'ą. Dažnai BSOD'ina nuo kažkokio "kreivo" soft'o, jį ištrynus gal viskas susitvarkys, bet kol nematau crash dump'o galiu siūlyti tik perrašyti OS. Ir nesisiųsk šlamšto kaip šis. BSOD'ų programos tau nesutvarkys, juos reikia pačiam sutvarkyti radus jų atsiradimo priežastį.

Tai ir neskubėjau naudotis šita paslauga. Kaip jį parodyti tau? Nelabai nusimanau kompiuterių problemose/gedimuose.

superGAMES

(redaguota)
1 minute prieš, sayan parašė:

tai jau kompa mest lauk reikia? Ar dar galima prikelti iš "numirusių"?

Jeigu girdi is hado tak tak garsa, gali bandyti su HDD regenerator praskanuoti tik, ten atsisiunti ji, bet susirask crackinta, gali ispradziu atidaryti paprastai ir tik scanuoti, ne repair, ir pasiziuri ar yra bad sectors. 

Ir ne nereikai kompo mesti :D jeigu hdd parejo gali ji pakeisti :D

Redaguota , nario No Life King
Dabar, No Life King parašė:

Jeigu girdi is hado tak tak garsa, gali bandyti su HDD regenerator praskanuoti tik, ten atsisiunti ji, bet susirask crackinta, gali ispradziu atidaryti paprastai ir tik scanuoti, ne repair, ir pasiziuri ar yra bad sectors. 

reikės išbandyti, bet jeigu nepadės šitas dalykas tai rip?

superGAMES

(redaguota)
1 minute prieš, sayan parašė:

reikės išbandyti, bet jeigu nepadės šitas dalykas tai rip?

Jeigu nebus bad sectoriu tai ne, kazkur kitur crashina kazkas.

Prikisk ausi prie klaveturos, ir klausykis ar yra garsas "tak tak tak"

Redaguota , nario No Life King

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3136 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...