Peršokti į turinį
Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

parduodu Parduodama/Atiduodama SA:MP modifikacija


lucas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1997 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vsiem priviet,

Kadangi pastaruoju metu SA:MP pradėjo manęs nebedominti ir nemanau, jog bus noras vėl jį žaisti kaip anksčiau tad tenka parduoti, o gal net ir atiduoti kažkam šią modifikaciją. Platesnį aprašymą apie modifikaciją ir nuotraukas rasite žemiau, iškart noriu pasakyti, jog galimybės aprodyti jos pats neturiu t.y hostingas pačio pasibaigė prieš keletą savaičių. Nieko nenoriu kurti kadangi nerandu asmens kuriuo pasitikėčiau ar turėčiau noro kurti būtent su tuo asmeniu. Pastebėjau per keletą mėnesių labai greit savininkai keičiasi, išmetami ar pabėga vieni ir panašiai.
Anyways, moving on. 

 

Keleta faktų apie modifikacija;
• Modifikacijos pagrindas yra vLKG modifikacija kuri buvo platinta šiame forume.
• Prie modifikacijos buvo dirbta apie metus įskaičiuojant pertraukas.
• Modifikacija gali būti parduota ar padovanota kažkam jei nerasiu pirkėjo ar susidomėjusių asmenų. Galų gale pasilieku galimybę ir paplatinti šią modifikaciją jei ji nebus parduota.
• Jei modifikacija bus parduota ją turės tik pirkėjas, kiek mačiau nemažai dalykų parduodami po kelias kopijas - nah biach, not here.
• Yra įkelta keletą mapp darbų kurie yra daryti pofkos (mapperio). Darbai buvo pirkti už pinigus tačiau ne visi yra padaryti.
• Su modifikacija galima startuoti susikėlus visus mappus ir persidėjus pikupus ir panašius dalykus.
• Klaidų kiekis modifikacijoje yra minimalus t.y visos pagrindinės rastos klaidos yra ištaisytos, testuota buvo su keliais asmenimis visi pagrindiniai dalykai. Dėl minimalių klaidų kurios slepiasi pačiame tekste gali būti.

 

Keleta sistemų ir jų nuotraukų iš modifikacijos:
• Verslų sistemą teko persidaryti pačiam kadangi senoji nedomino. Prie šios verslų sistemos užtrukau keletą dienų tačiau manau jog gavosi gražiai ir gan įdomiai valdoma. Verslai turi resursų kiekius kurie yra papildomi prekių pervežėjų (resursai turi būti užsakyti per šį verslo valdymą). Maksimalus verslo lygmuo gali būti pakeltas už pinigus žaidime, maksimalus lygmuo yra 4-as lygis. Lygio kelimas pakelia pinigų gavima į minutę. Verslo šakos yra paskiriamos atsitiktinai kai serveris yra sukuriamas serveryje pagr. administratoriaus, priklausomai nuo verslo šakos priklauso ir pradinis pinigų gavimas į minutę. Nuotraukos: https://imgur.com/a/PbK5k

• Serverio vartotoją galima apsaugoti ne tik slaptažodžiu tačiau ir slaptu klausimu ir atsakymu. Paprasta sistema tačiau dauguma papildomai naudoja norint apsaugoti savo vartotojus. Ši sistema paprasta, tiesiog leis užsidėti slaptą klausimą ir atsakymą. Jis bus prašomas prisijungus į paskyrą kiekvieną karta. Nuotraukos: https://imgur.com/a/qMJYx

• Maisto ir alkio sistemą šioje modifikacijoje taip pat galite pamatyti. Serveryje yra maisto kioskų kurie atstato alkį tačiau picerijoje yra galimas darbas ir picų pirkimas. Picos yra pagaminamos pačių picininkų. Šis darbas yra be pakvietimo tačiau picos gaminimas užtrukta apie kelias minutes ir picos yra įdedamos į sandelį kurias žaidėjai perka ir atstato 100-a procentų alkio. Manau, kad nėra čia ką aiškinti. Picas gamina žaidėjai ir pas perka žaidėjai. Ok. Nuotraukos: https://imgur.com/a/UXDbH
• Gaujų sistemos yra pamėgtos visų, jau bent daugumos. Prie šios sistemos dirbau keletą dienų (daugiau gal) tačiau ji yra užbaigta. Zonas gali keisti pats pagr. administratorius žaidime. Gaujos yra sukuriamos serveryje žaidėjo už tam tikrą kreditų suma. Pavadinimą ir inicialus pasirenka pats žaidėjas, šis pavadinimas ir inicialai bus naudojami visur t.y pranešant vieša informacija ar panašiai. Gaujos taip pat turi taškus kuriuos renka užimdami zonas ir pastatus ar praranda mirus (gaujos nario mirtis atima po vieną tašką). Taip pat gaujos pardavinėja nelegalius ginklus t.y ginklų paketus kurie yra atidaromi žaidėjų ir gali pasiimti tam tikrą kiekį to ginklo kulkų. Paketus ginklų galima gauti sėkmyngai užgrobus ginklų parduotuvę, kai sandelys yra susprogdintas. Narkotikus taip pat gali gauti tik gaujos nariai iš policininkų narkotikų sandelio grobimo. Gaujos gali būti uždaromos gaujų prižiūrėtojo. Kelios nuotraukos: https://imgur.com/a/FRLeV
• Direktoriaus ir pavaduotojo valdymo pultas. Asmeniškai įdomiausia sistema kurią buvo daryti kadangi ją dar vis galima pildyti ir pildyti, bei šiaip buvo smagu. Manau viskas aišku, jog direktorius ir pavaduotojas gali valdyti savo darbą tačiau ne komandomis, o aiškia valdymo panele. Plačiau nuotraukose apie direktorių valdymo paneles galimybes. Nuotraukos: https://imgur.com/a/gahuy
• Šiaip pridedu dar keletą kitokių nuotraukų iš bendrai padarytų sistemų. Iš kart pasakau, jog komentarai bus kaip ir anksčiau idioto MartyT "Kopijuota iš GreenSide". Mano atsakymas bus pateiktas tik čia "padusk". Išvaizdos ir tiuningavimo paketų idėja yra iš GreenSide ir jau kiekvienam čia besilankančiam kiaušiniui tai aišku tačiau pasidaryk savo jei tox kiec, šiaip jau būtų jau daug naudojama jei kažkas sugebėtu pasidaryti ją išvis. Taip pat eventų sistemoje yra lenktynės, DM valdymas ir pinigų maišo suradimo eventai. Juos nustato administratoriai kurie sugalvoja rengti tai. Galų gale, administratorių lygiai yra du t.y pirmasis ir antrasis. Abu gali būti įsigyti kreditų valdyme. Trečiasis lygis yra "serverio prižiūrėtojo" rangas ir jis yra paskiriamas tik pagr. administratorių. Jis yra neribotas administratorius kuris turi papildomai daugiau galimybių ir panašiai. Ketvirtasis lygis yra pagr. administratoriai. Nuotraukos: https://imgur.com/a/VxAzz
••• Šios sistemos nėra visos kurios yra serveryje. Kiekvienas darbas turi įdomios veiklos kuris paaktyvina patį žaidimą. Prekių pervežėjai turi daug daug prekių vežti su DFT-30 įskaitant pildyti kioskus, el. prekes ir panašiai. Taisymo komandų nėra tad mechanikai turi vežti taisymo dalis į savo būstinę, atitempti darbines tr. priemones ir gaut atlygi. Policininkai turi ginklų ir šarvų paketus, papildomas ir įdomias mašinas (kaip slaptą burrito ar dar viena pamiršau pavadinima). Taip pat policijos direktorius turi unikalią reidų sistemą bet tng rodyt šiandien, neturiu pasidaręs nuotraukų. Objektus gali statyti bet kur ir kaip nori. Medikai taip pat vežioja vaistinėles kadangi nėra komandų pasigydyti savęs ar užsidėti šarvų.

• Galų gale modifikacija nėra "akujena" (nenoriu būt nubaustas už keiksmus ok) dėl to ją galimai galiu platinti jei neatsiras pirkėjas kuriam norėsiu parduoti šią modifikaciją. Taip pat modifikacija glai būti atiduota asmeniui jei ir vėl, nesugebėsiu rasti pirkėjo kuriam norėsiu parduoti šią modifikaciją. Modifikacijos aspektų dalis yra kitų projektų idėjos įskaitant GreenSide, Las-Venturas ir xuj pariši dar angliški serveriai. Prieš komentuodamas, jog kopijuotos sistemos galiu pasiūlyti vieną dalyką - PADUSK. Niekam neįdomus komentaras ar klausimas dėl to jį atsakiau čia. Pats pasikopijuok pamatysi kaip smagu bus.
• Iš manęs jau bandė pirkti modifikacija keli asmenys tačiau ji nebuvo parduota. Jie gali man vėl nerašyti kadangi turiu įtarimą jog tie asmenys yra Yogho, tas pats kuris pripiskių turėjo ant kiek kopijuota modifikacija. Jau bent IP sutapo ant skypių ir SG aktyvumas. Kainos modifikacijai taip pat neturiu t.y nesu nustatęs už kiek ją parduočiau ar kiek ji yra verta. Originaliai modifikacija buvo skirta EastCoast projektui t.y dėl tos priežasties atnaujinau visus darbus ir padariau tiek kiek pristačiau (ir dar kiek nepristačiau), tačiau buvau išmestas (dėl neaktyvumo) ir pagal susitarimą modifikacijos neturėjau palikti.

 

PAPILDOMAI PADARYTA: (5/10/2018 ATNAUJINTA)
• Darbų pasiekimų sistema t.y už tam tikrus kiekvieno darbo pasiekimus serverio žaidėjas gauna patirties taškų ir pinigų. Sistemos nuotraukų nekelsiu, tng jungtis ir daryti tuos dic picus.
• Perdaryta visa verslų, prekių pervežėjų sistema - verslai užsisakinės resursus, pirmas furistas priims ir atvežs.
• Nauja darbų statistika, už įvairius dalykus žaidėjai gaus statistikas kurios sumuosis ir pnš.
• Perdarytas visas saugojimas įskaitant ir žaidime esančių vaisitnėlių, tr. priemonių taisymo dalių ir pnš.
• Perdaryta prižiūrėtojų sistema, pertvarkyta įspėjimų sistema ir panašiai.
• Padarytas darbų juodasis sąrašas su išsipirkimais ir kai asmuo įrašytas išsiperka - pinigai nueina į darbo fonda.
• Tiuningavimo paketai bus gaminami mechanikų t.y reikės nuolaužų dalių ir metalų, juos apdirbti ir tada montuoti.
• Žvejybos sistema.
• Viskas perkelta į AP kaimelį, mapp darbų sąrašas ilgas ir didžiulis. Quelio ir Pofkos mapai.
• Ir dar kitokio šūdo tng rašyt.

 

Conclusion:
• Modifikacijos kaina nėra žinoma t.y atviras pasiūlymams.
• Modifikacijai neradus pirkėjo ji gali būti paplatinta su visomis sistemomis ar atiduota.
• Modifikacijos pagrintas vLKG modifikacija.
• Sistemų idėjos yra iš GreenSide, Las-Venturas ir kitų angliškų projektų.
• Komentarai kaip "kopijuota" gali šliaužti nakoi iš čia, nep*isa.
• Pristatytos ne visos modifikacijoje esamos sistemos dėl laiko stokos ir nenoro rašyti.
• Susisiekimas galimas čia t.y parašius komentarą į temą arba AŽ, skype dalinti nenoriu.
• Yogho gali net nerašyt per savo kitus akauntus nedomina.

• Taip pat susidomėčiau dar kurti paskutinį turbūt savo projektą t.y užsiimti skriptinimu jame. Pats SA:MP manęs nelabai domina tačiau skriptinimas domina. Modifikaciją taip pat galiu pasilikti sau jei susirasiu tinkama pasiūlymą ir domins bent kažkas tad negalvokit, kad modifikacija tik parduodama, atiduodama arba bus platinama. Nesugebėjau rasti normalių pasiūlymų per kelis mėnesius - nesugebėsiu ir dabar (turbūt).

 

Buenas noches.

Redaguota , nario lucas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
Prieš 1 valandą, Lukez parašė:

Toki š neskaitysiu. Bet į samp investuoti neverta jau ;)

Keli klausimai ir pasiūlymai tau tau.
1. Kokio byb*o komentuoji jei tavo komentaras yra tuščia vieta?
2. Kokios vietos nesupranti, jog aš modifikaciją PARDUODU, o jos neperku. Manęs investavimas nedomina.
3. Asmenys kurie nori tie ir perka iš šio forumo, tavęs čia nekutena.
4. Turbūt nežinai SA:MP statistikos ir aiškini, kaip čia neverta.
5. Ne tu investuoji, ne tu investavai, nei tu investuosi. Pinigų tam neturi.

Modifikacijas galima pritaikyti ne tik Lietuviškam žaidimui, aišku, nesitikiu, kad kažkas čia tą darys, tačiau sistemas gali žaidėjai paimti ir nusipirkti. Kas jiems trugdo? Niekas. Vieni investuoja į SA:MP ir investuos, kadangi iš to pasidaro dar daugiau pinigų ir yra gan labai akivaizdžių pavyzdžių. Net ir tie žlungantys projektai pasidaro tokius pinigus per starta, jog tau turbūt apie tokią sumą tik pasapnuoti.
Turint galvą ant pečių ne vienas pasidarys kelis šimtus vos per startavimą, o tada žlunga - Lietuvių pinigų plovimo būdas naudojant SA:MP serverių kūrimą. 

 

Dar aiškini, koks čia š... Tu atėjai į SA:MP skiltį.. Kokio byb*o tau čia eit, jei neskaitysi? Kažkokių autistų per paskutinį mėnesį prisirinko čia žiūriu.

autism-intensifies-2811290.png

Redaguota , nario lucas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 11 valandas(-ų), Lukez parašė:

Toki š neskaitysiu. Bet į samp investuoti neverta jau ;)

Aik ačkarikas savo minecraftų pasaulį dominuot ir nuo kada programavimas skaitosi HTML/CSS ? :D Juokdarys..

Sėkmės parduoti modifikaciją, nieko naujo nepamačiau, bet matosi jog darbo įdėjai, dar kartą sėkmės. ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), mpho parašė:

xD, patikimas zmogus, yra daug daugiau nuotrauku kurias rode, neprisiknisiu prie nieko. +R3P, geriau pirkit modifikacija, nes su ja projekta gera galima padaryti.

Dar galėčiau įkelti visą šimta, bet jas reikia iš naujo fotkinti, apkarpyti ir panašiai. Neturiu tam noro ir laiko.
Pačią namų sistemą galėjau įkelti bet ten būtų +20 nuotraukų, tas pats su banko sistema ir dar kiekvienu darbu atskirai. Tng.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 3 mėnesių...

Kadangi prie SA:MP nesiruošiu grįžti nei dabar, nei po vasaros - modifikacija yra on hold.
Kainos kaip ir sakiau neturiu ir esu atviras atidavimo pasiūlymui nuo dabar. Modifikacijos pardavimas nėra prioritetas, turit pasiūlymų - laukiu, neturit - smaukyk ir tepk iš čia. Atidavimas šiuo atvėju yra prioritetas tačiau nesiruošiu kaip CoDemo ją kišti kiekvienam į šikna, jog būtų žinoma kaip šliucha yogho. Jei kas turit any interest rašykit į AŽ.


Į šį paketa įeina:
- apine.lt domenas.
- Angel Pine kaimelio mapai daryti Quelio ir Pofkos (princas.imgur.com susiraskit AP mapus)
- pati modifikacija su .sql failiuku.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1997 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...