Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2752 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

NVIDIA Quadro serija nėra orientuota į žaidėjus ir už tokią pinigų sumą nenusipirksi nieko kur kas geresnio, nei dabar turi. Šiaip, taupykis iki NVIDIA GeForce GTX 1060 ar bent jau NVIDIA GeForce GTX 1050Ti. Galingesnės turbūt nelabai verta pirkti, nes reikėtų galingesnio procesoriaus. Be to, dar būtų įdomu pamatyti maitinimo bloką.

Redaguota , nario Tautedorus
(redaguota)
4 minutes prieš, Tautedorus parašė:

NVIDIA Quadro serija nėra orientuota į žaidėjus ir už tokią pinigų sumą nenusipirksi nieko kur kas geresnio, nei dabar turi. Šiaip, taupykis iki NVIDIA GeForce GTX 1060 ar bent jau NVIDIA GeForce GTX 1050Ti. Galingesnės turbūt nelabai verta pirkti, nes reikėtų galingesnio procesoriaus. Be to, dar būtų įdomu pamatyti maitinimo bloką.

jis kuria sitas temas durniu uzvedes xdd

Redaguota , nario Tautedorus

Chestnuts please

On 11/7/2017 at 13:20, Tautedorus parašė:

500watu buna priliesk laida pc off , arba rr

On 11/7/2017 at 13:25, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

jis kuria sitas temas durniu uzvedes xdd

Pisk tu *Myliu SuperGames.lt* durniu 

Atnaujinau tema

prieš 7 valandas(-ų), ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

lol XDD

patarciau ziureti ka rasai nes gali gauti block'a nuo komentavimo arba forumo ban;'a isviso su tokiais atsakymais.

Nenorejau izeist , BET KAD ISIUTINAI, bet be to reik nuo pc nueit sorry

(redaguota)
9 minutes prieš, Ernestas`` parašė:

tu gi katik norejai  naujo pc dabar gpu ? tu bent kazka nori pirkt ar tu cia bandai visu laika svaistyt kaip ir 90% kitu kurie praso kazko?  bet galu gale nei pirkt nori nei jie ruosiasi pirkt.. 

sitame forume esu tik kelis zmones mates kurie susidejo rig'a ir buvo irodymai.

@faithas @3134lt @Matas Alekna @Maquex

@Šelmiux- upgradino savaji lyg ir. ir dar keletas nariu. na cia neiskaitant pvz @Rockstar kurio  poreikiai ir taip zinomi, buvo keletas nuotrauku pacio kompiuterio pries metus ikelta.

pvz turba'os kompas toks pat geras kaip manasis, isskyrus keleta smulkmenu-pvz monitoriu. nors motinine pas ji kur kas geresne uz manaja :)

Redaguota , nario ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ

Chestnuts please

(redaguota)
32 minutes prieš, ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

@Šelmiux- upgradino savaji lyg ir. ir dar keletas nariu. na cia neiskaitant pvz @Rockstar kurio  poreikiai ir taip zinomi, buvo keletas nuotrauku pacio kompiuterio pries metus ikelta.

pvz turba'os kompas toks pat geras kaip manasis, isskyrus keleta smulkmenu-pvz monitoriu. nors motinine pas ji kur kas geresne uz manaja :)

Na taip šitas forumas bent jau man įkrėtė proto, kodėl nereikia pirkt surinktų PC ir kad stacionarus PC daug galingesnis už laptopą už tą pačią kainą. Aišku labiausiai su pradiniu build'u pagelbėjo Tautedoras , bet kitais metais pasisėmiau pagalbos ir iš tavęs :D kitais metais reikės atsinaujint gpu ir dasimest kokius 8 gb ram manau tikrai neblogas PC dirbs :D 

psu http://www.skytech.lt/cp9020132eu-corsair-power-supply-tx650m-650w-plus-gold-semimodular-120mm-p-343852.html#tabsnav-1

korpusas http://www.skytech.lt/fdcadefcbkw-fractal-design-define-window-p-334850.html

be091c16b3d06c4d7959c338b5c8eeae204.png

Nieko nesigiriu, tačiau parodau temos autoriui , kad jei jau prašai pagalbos ties pasirinkimais, tai būk malonus įsitikink, jog tau jos tikrai reikia, o ne švaistyk kitų pagalbos ir laiko veltui..

Redaguota , nario 3134lt
36 minutes prieš, 3134lt parašė:

Na taip šitas forumas bent jau man įkrėtė proto, kodėl nereikia pirkt surinktų PC ir kad stacionarus PC daug galingesnis už laptopą už tą pačią kainą. Aišku labiausiai su pradiniu build'u pagelbėjo Tautedoras , bet kitais metais pasisėmiau pagalbos ir iš tavęs :D kitais metais reikės atsinaujint gpu ir dasimest kokius 8 gb ram manau tikrai neblogas PC dirbs :D 

psu http://www.skytech.lt/cp9020132eu-corsair-power-supply-tx650m-650w-plus-gold-semimodular-120mm-p-343852.html#tabsnav-1

korpusas http://www.skytech.lt/fdcadefcbkw-fractal-design-define-window-p-334850.html

Nieko nesigiriu, tačiau parodau temos autoriui , kad jei jau prašai pagalbos ties pasirinkimais, tai būk malonus įsitikink, jog tau jos tikrai reikia, o ne švaistyk kitų pagalbos ir laiko veltui..

kuo toliau, tuo maziau tau kompiuterio ateityje reikes. na nebent dirbtum kazka rimciau su grafikos dizainus arba programuotum. tada prasme butu. bet taip apsistosi su mid range'

u.

Chestnuts please

prieš 5 valandas(-ų), ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

atsimenu cia facebooke buvau kazkokioj grupej buvo pavadinta " kompiuter buildai " ar kazkas tokio apie 15k nariu buvo/yra , dar ir dabar ta grupe yra bet ten tai prikolu buvo tolka tak, per 1 diena koki 10 12-meciu praso buildu kurie kainuoja tukstanciais,  adminiai sudare buildus nuo 400 eur iki 2000 jeigu pamenu , padare viena dydeli posta, bet vistiek jie praso buildu, bet bajris kad ,  papraso buildo tarkim, po menesio kokio vel raso  kad tai arba problema nors ten buna vistiek senas pc :D , LT nebegyvenu jau 6-ti metai , nepagaunu ten tokia mada vaidint kad tu rich ar kaip :D , esu kokiuose 10-simt anglisku grupiu apie kompus etc.. Kiek esu zmones praso pagalbo dazniausiai ir prideda kokia nuotrauka kad nusipirko etc... 

prieš 1 valandą, Ernestas`` parašė:

atsimenu cia facebooke buvau kazkokioj grupej buvo pavadinta " kompiuter buildai " ar kazkas tokio apie 15k nariu buvo/yra , dar ir dabar ta grupe yra bet ten tai prikolu buvo tolka tak, per 1 diena koki 10 12-meciu praso buildu kurie kainuoja tukstanciais,  adminiai sudare buildus nuo 400 eur iki 2000 jeigu pamenu , padare viena dydeli posta, bet vistiek jie praso buildu, bet bajris kad ,  papraso buildo tarkim, po menesio kokio vel raso  kad tai arba problema nors ten buna vistiek senas pc :D , LT nebegyvenu jau 6-ti metai , nepagaunu ten tokia mada vaidint kad tu rich ar kaip :D , esu kokiuose 10-simt anglisku grupiu apie kompus etc.. Kiek esu zmones praso pagalbo dazniausiai ir prideda kokia nuotrauka kad nusipirko etc... 

Arba turtingu teveliu vaikuciai praso sudejineti ir galiausiai prebuilda tevai liepia pirkti.

Chestnuts please

prieš 17 valandas(-ų), ϟღ◎кε✝♄1ṧ-Ṕ☾Ṕ parašė:

Arba turtingu teveliu vaikuciai praso sudejineti ir galiausiai prebuilda tevai liepia pirkti.

Nu nes girdejas turis vienas kompa toki galinga su i7 procu ir vaizduske gtx 1080 taitevai gerai uzdirba

prieš 23 valandas(-ų), 3134lt parašė:

Tai , ir reik *Myliu SuperGames.lt* man NEREIK NaujO pc jei savo biski pasitobulint galiu , ir bus geras 

(redaguota)
prieš 17 valandas(-ų), ⒹⓄⓂⒶⓈⒶⓈ parašė:

Nu nes girdejas turis vienas kompa toki galinga su i7 procu ir vaizduske gtx 1080 taitevai gerai uzdirba

Isvis ar tu supranti, kad didmiesciuose entuziastai realiai vieni kitus pazysta? Net ir forumuose nepaviesinti buildai kaune vilniuje zinomi tam tikram zmoniu ratui xd

2€K€+ buildas neliks nepastebetas zinok xd

Patarciau patikrinti su multimetru psu ar viskas ok. driver versija irgi nurodyk

Chestnuts please

On 11/7/2017 at 22:24, ⒹⓄⓂⒶⓈⒶⓈ parašė:

Tai , ir reik *Myliu SuperGames.lt* man NEREIK NaujO pc jei savo biski pasitobulint galiu , ir bus geras 

Kodėl tevai iš karto?:D Man tėvai pvž gyvenime nei telefono, nei kompo nei dar ką nors iš elektronikos pirko, va - sesuo atsimenu padovanojo laptopą ant kurio sampas lagindavo ( bet šjp jis gražus buvo ) ir teko tuo mėgautis. Ta prasme mane užknisa kai kurie kai kažkas pats užsidirba ir kiti jau galvoja kad va arba kažkas davė tokią ir tokią sumą ar padovanojo ar dar kas. 

(redaguota)
prieš 11 valandas(-ų), Maquex parašė:

Kodėl tevai iš karto?:D Man tėvai pvž gyvenime nei telefono, nei kompo nei dar ką nors iš elektronikos pirko, va - sesuo atsimenu padovanojo laptopą ant kurio sampas lagindavo ( bet šjp jis gražus buvo ) ir teko tuo mėgautis. Ta prasme mane užknisa kai kurie kai kažkas pats užsidirba ir kiti jau galvoja kad va arba kažkas davė tokią ir tokią sumą ar padovanojo ar dar kas. 

Kazkur buvo forume pasiafisaves, kad esas pilnametis ir "ieskosi darbo" taigi speju nieko neveikdamas sedi namuose prie kompo per dienas ir zaidzia zaidimus ar velnias zino ka veikia. baiges mokykla galejo darba seniausiai susirasti iki paf vasaros galo bet neeee.

Speju jis logiskai nesuvokia, kad tevai visalaika ar pilnameciui ar  nepilnameciui nepades. kazka turi ir pats savo pastangomis gauti. ar tai kompiuteris ar telefonas..

Katik po duso. saunu pamiegot kuri laika.

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2752 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...