Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2739 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labuks. Pranas buvo daves bana, aisku banas free, bet cia jau kita istorija. Ziekit biciuliai, kalbesiu jums suprantama kalba, nes tik tokia suprantate, taip pat jokio humo, nes jo nesuprantate, jokios ironijos,sarkazmo. Viska ka parasysiu, parasysiu su kazkokiu tikslu o gal ir ne. Taigi eikime prie esmes. Jeigu vis dar skaitote egzistuoja tikimybe kad megstate zaisti zaidimus. Man mama sakydavo: ,,zaisi zaidimus, neturesi tevu''. Tada nustojau zaisti ir mano gyvenimas nusviesejo. Po metu as turejau nama, stabilu versla, kruva pinigu, prabangu automobili, buvau, net gaujoje. Be visato dirbau prestizinem darbe. Taciau viskas pasikeite, kaip gavau bana.  Daugelis zmoniu nezino ka galima nuveikti prie pc ir butent jie mums sako - kodel tu tiek daug zaidi.Tu gali kiaura diena ziureti filmus, bet daugelis sakys kiaura diena zaidi. Kitaip sakant kompiuteris  - zaidimas. Tu gali baigti IT, bet uzteks isijungti 5min geima ir jei kitos kartos atstovas tai pamatys iskarto sakys kad nolaifini prie geimu.Ar imanoma pamatyti nolaiferi gatveje? Ar jie kuonors isiskire? Taciau cia ne apie tai, o gal ir apie tai. Jeigu dar skaitote tai skaitom paskutini sakini(paskutinis nes neverta daugiau rasyt) o tada argumentuodami atsakom. Taigi ar zaidimai daro itaka asmenybei?

P.s

#Pranas nemegsti veziu? Geju? O kai vezys ir dar gejus tai jau banint reik? PRANAS BLOGAS ZMOGUS

(redaguota)
prieš 1 valandą, devgod/ parašė:

tu gal nahuj pasigydyk kokioje tu gange buvai??? Turetum versla čia. NebutumXDDD

O gal nori mane pagydyt? Buvau Daktaro gaujoje ir ten prasukau versliuka. Kaip Daktara pasodino susiradau prestižini darbą. Va dabar suprasi, kodėl aš čia, o gal ir nesuprasi.

Prieš 1 valandą, EK'ON parašė:

Jis apie sampa cia. Cj ciuvekas ant lmg prasimuse.

Jeigu atvirai, tai aš nežinau kas yra sampas ir lmg. Čia tipo SAMP - suvokti apie meiles pinigus? O LMG - Laikas Meile Gyvenimas ?

42 minutes prieš, liight parašė:

Grn, *Myliu SuperGames.lt* čia tas atraufavęs yra žmogelis šjp, nesąmonęs vis rašo

Tau reiktu mesti žaidimus , nes tau jie daro labai bloga įtaka, bet tu esi vaikas, tai gal dar suprasi. Nors ne juk jau vėlu, o gaila, gal būtum ne pilka mase kuri nesupranta nieko.

Redaguota , nario Imprint

Daro įtaka asmenybei, apskritai visi tavo gyvenimo aspektai formuoja tave kaip žmogų tik, kad vienų įtaką sau jauti labiau, nei kitų.  Ar ta įtaka bloga, ar ne kaip visada priklauso nuo žmogaus, bet čia jau įeiname į savęs pačio pažinimą, kas jau visai kita tema. 

Bendrai paėmus nemanau, kad žaidimai yra blogai, iki tol kol jie nepradeda diktuot tau gyvenimo - t.y kai žmogus pradeda įgyti tam priklausomybę ir žaidimai užgožia kitus gyvenimo aspektus, kaip šeimą, draugus ar tam tikro tipo karjęrą. 

(redaguota)
25 minutes prieš, cCheerSs parašė:

Aišku daro įtaką, tu esi to gyvas pavyzdys, samp'ą prisižaidei, sapnuoji dabar apie "gang'us" ir verslus, neveltui dar ir paminėjai, kad viskas pasikeitė, kai gavai baną :D. Žodžiu vsio jasna čia su tavim

O tu ir toliau nieko nesupranti:d gaila man jau taves vaikas

Redaguota , nario Imprint
prieš 2 valandas(-ų), Imprint parašė:

O tu ir toliau nieko nesupranti:d gaila man jau taves vaikas

*Myliu SuperGames.lt* graudus tu ngl :Ddddddd. Niekad nesiveliu į forumo dramas, bet dėl tavęs išimtį padarysiu. Pas tave į viską vienas atsakymas, nėra čia blem ko suprast, pas tave asmenybės susidvejinimas, bei labai ryškus narcisizmas, nors spėju tu nei nežinai kas tai yra. Temą tu užvėlei gerą, aktualią ir apie tai būtu galima protingai padiskutuot, pasamprotauti, bet tu vėlgi iš savęs pajuokos objektą darai 

Dabar, cCheerSs parašė:

*Myliu SuperGames.lt* graudus tu ngl :Ddddddd. Niekad nesiveliu į forumo dramas, bet dėl tavęs išimtį padarysiu. Pas tave į viską vienas atsakymas, nėra čia blem ko suprast, pas tave asmenybės susidvejinimas, bei labai ryškus narcisizmas, nors spėju tu nei nežinai kas tai yra. Temą tu užvėlei gerą, aktualią ir apie tai būtu galima protingai padiskutuot, pasamprotauti, bet tu vėlgi iš savęs pajuokos objektą darai 

Vaike aš tema sukūriau, kad galėtu intelekto nesužaloti žmones parašyti, kažką protingo. Tuo tarpu mano eilinis eksperimentas pavyko. Nori plačiau? Temos turinys skirtas pritraukti bukapročiu, kurie nemoka atlikti 2 dalyku vienu metu. Realiai, jei būčiau, tiesiog uždavęs klausima, nebūčiau sulaukęs nei vieno atsakymo. Dabar mes turim 1 atsakymą į klausima(žmogus moka rinktis informacija) ir pora neigiamų komentaru, kurie yra delfi komentuotojai. Dar turim tave, kuris lyg ir nori diskutuoti, bet drovisi ir vietoj to rašo apie mane.

prieš 2 valandas(-ų), Imprint parašė:

Vaike aš tema sukūriau, kad galėtu intelekto nesužaloti žmones parašyti, kažką protingo. Tuo tarpu mano eilinis eksperimentas pavyko. Nori plačiau? Temos turinys skirtas pritraukti bukapročiu, kurie nemoka atlikti 2 dalyku vienu metu. Realiai, jei būčiau, tiesiog uždavęs klausima, nebūčiau sulaukęs nei vieno atsakymo. Dabar mes turim 1 atsakymą į klausima(žmogus moka rinktis informacija) ir pora neigiamų komentaru, kurie yra delfi komentuotojai. Dar turim tave, kuris lyg ir nori diskutuoti, bet drovisi ir vietoj to rašo apie mane.

Kiekvienas atsirenka informaciją pagal save, yra tų, kam apie tai įdomu, bei aktualu diskutuoti, yra tų, kuriems atvirkščiai. Aš nesidroviu, tiesiog tas tavo eksperimentas, tavo rašliava, mintys, bei "aš buvau ten, toks krūtas, pasiekiau to ir ano" kliuvo už akių ir iškelti tai pasidarė įdomiau, nei atsakyti patį klausimą "žaidimų įtaka žmogui". 

Sakai jei tiesiog būtum uždavęs klausimą, nebūtum sulaukęs nei vieno atsakymo, nesutinku čia su tavim, protingai būtum parašęs, uždavęs klausimą ir tikrai daug atsakymų į temą sulauktum, nes tai tiesiog aktualu šiandieninėje visuomenėje, bet kadangi tema gavosi apie tave, apie tai koks tu, ką tu ir kodėl tu, nesistebėk, kad didesnė dalis atsakymų ir yra apie tave. Just sayin. 

22 minutes prieš, cCheerSs parašė:

Kiekvienas atsirenka informaciją pagal save, yra tų, kam apie tai įdomu, bei aktualu diskutuoti, yra tų, kuriems atvirkščiai. Aš nesidroviu, tiesiog tas tavo eksperimentas, tavo rašliava, mintys, bei "aš buvau ten, toks krūtas, pasiekiau to ir ano" kliuvo už akių ir iškelti tai pasidarė įdomiau, nei atsakyti patį klausimą "žaidimų įtaka žmogui". 

Sakai jei tiesiog būtum uždavęs klausimą, nebūtum sulaukęs nei vieno atsakymo, nesutinku čia su tavim, protingai būtum parašęs, uždavęs klausimą ir tikrai daug atsakymų į temą sulauktum, nes tai tiesiog aktualu šiandieninėje visuomenėje, bet kadangi tema gavosi apie tave, apie tai koks tu, ką tu ir kodėl tu, nesistebėk, kad didesnė dalis atsakymų ir yra apie tave. Just sayin. 

Protingai rasau bet ne cia, sitam webe as rasau belekaip ir kuo durniau bet islaikau sioke tokia minte. Kaip matau nesupranti kodel as kuriu aplamai cia tokes temas:d krc rasyk daba i tema nes jau uzkniso ta pati suda tau vis rasyt seniuk bet suktine viska gali pakeisti ir galim toliau vejus tuo pacius gaudit vaikas

48 minutes prieš, Imprint parašė:

Protingai rasau bet ne cia, sitam webe as rasau belekaip ir kuo durniau bet islaikau sioke tokia minte. Kaip matau nesupranti kodel as kuriu aplamai cia tokes temas:d krc rasyk daba i tema nes jau uzkniso ta pati suda tau vis rasyt seniuk bet suktine viska gali pakeisti ir galim toliau vejus tuo pacius gaudit vaikas

Tai aš seniukas ar vaikas? :D

Tai faktas kad nesuprantu tavo temų esmės, "pastūmt" į internetą mes visi ateinam, visi mes čia beleką rašom, faktiškai nėra čia ko vieniems apie kitus spręsti iš to, ką čia rašom ir kaip rašom, bet visgi, mindfuck'as maksimalaus lygio, pilstom iš tuščio į kiaurą, gali man dar dešimt kartų tą patį pakartot, nors asmeniškai aš vis kažką naujo ir vis kvailesnio tavo žodžiuose atrandu, however nėra čia ko tuščiažodžiaut ir laikas baigti beprasmę diskusiją apie nieką, nebent atrastum noro savo narcisizsmą, asmenybės susidvejinimą atidėti į šalį ir parodyti savo protingąją pusę, tada ir diskusija įdomi būtu. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2739 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...