Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3178 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prisistatymas -

Sveiki visi, Esu Andrius . Man 23 metai esu normalus,malonus,padedantis :D

Mėgstu sedėti prie kompiuterio kai esu laisvas,būti su draugais,šeip linksmai leisti laiką

Ką moku? -

Moku Webinti -

Scriptinau kazkada bet neilgai,bet pagal mano patirtį neblogai

Galeciau pareklamuoti,nes per savo samp istorija dahuja turiu kontaktu skipe kurie losia sampa vis dar ;).

Moku Dirbti su IPB tinklapiais -

Tinklapio kūrime (IPB) nusimanau daug ir tikrai galiu padėti.

Reikalavimai -

Komanda turi būti Rimta

Turėti Lėšų Serveriui kad nebūtų visokių nesamonių

Būtų tik .lt Domenas

Kontaktai -

Skype - srg.pagalba1

Lauksiu pasiūlymų!

prieš 12 valandas(-ų), shifter. parašė:

Sėkmės paieškose, Andriau. Patikimas šits, imkit kuo greičiau.

Dekui.

prieš 11 valandas(-ų), Stuneris parašė:

Iš rašymo niekaip neduočiau 23 metų, neatrodai visiškai rimtas, panašus į tuos, kurie užsidega kažką daryti, o kai reikia kažką daryti nebeturi laiko, elektra dingsta, kompiuteris sugęsta, ir galiausiai pabėga.

Pas rasymas be klaidu yra tam tikrose vietose :D

prieš 11 valandas(-ų), Aurimas. parašė:

rimtas kentas, ant tiek senas, kad apie tave samp pasaulyje is viso nieko negirdejas ;) 

Kas nori tas zino apie mane.

Prieš 1 valandą, Pablas parašė:

Sėkmės seniuk randant projektą matos rimtas asmuo

Aciu

22 minutes prieš, HardLife parašė:

Dekui.

Pas rasymas be klaidu yra tam tikrose vietose :D

Kas nori tas zino apie mane.

Aciu

"kas nori, tas zino apie mane" manyciau, kad niekas nenori zinot. Nes aplomai, jei sukuri gera projekta, tada zmones ir domisi ir zinotu ;) Zodziu, cia gryzti i samp'a, kaip durnelis pasirodei ir tiek. Ir ant skype perku projekta dar uzsirases, zodziu, jei nori kazka normalaus sukurt, pirma tavo beda - nepirk projekto

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Dabar, Šarūnas V. parašė:

Tas pats.

Jeigu jis, tai nerekomenduoju. Slydus, nestabilus, nekonkretus žmogus. Projektų turėjęs jaučiu daugiau už Dovydas B.. Buvo palikęs ant ledo su GRP4 projektu, neatsiskaitę, kiek pamenu ne vieną žmogų yra apgavęs. Na ir kas iš to rekordo, kur dabar tie projektai? Nick'as HardLife, ant parašo rL, skype ID srg, temos turinį visi matome, čia net nėra ką ir pridurti, viskas aišku ir taip.

prieš 3 valandas(-ų), ES.^ parašė:

Jeigu jis, tai nerekomenduoju. Slydus, nestabilus, nekonkretus žmogus. Projektų turėjęs jaučiu daugiau už Dovydas B.. Buvo palikęs ant ledo su GRP4 projektu, neatsiskaitę, kiek pamenu ne vieną žmogų yra apgavęs. Na ir kas iš to rekordo, kur dabar tie projektai? Nick'as HardLife, ant parašo rL, skype ID srg, temos turinį visi matome, čia net nėra ką ir pridurti, viskas aišku ir taip.

Nu va ir išlindo yla iš maišo :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3178 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...