Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2750 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai ♥ ; ką matęs ką ne. Taigi siūlau save į SA:MP projektą, kaip pagalbinis žmogus.

♥ MANO PRISISTATYMAS :

Mano vardas yra Aurimas, man yra 15 metų. Užsiemu SA:MP reikalais, prisidedu kaip pagalbinis žmogus. Daug kas atmeta tokius pasiūlymus, kaip pagalbinis žmogus, ar kažkas tokio. Bet aš noriu kažkuom padėti komandai, noriu neapkrauti komandinių žmonių. Esu aktyvus, dalyvauju visur kur kas papainiota tarp kojų. Moku tikrai gan daug, turiu šiokios tokios patirties HTML kalboje, labai maža. IPB, PAWNO kalbos domina, žaliukas esu ant šitų kalbų bet po truputėlį kopiu laipteliais į viršų. Ieškau paprasto projekto, kur galėčiau atiduoti visą širdį jam.

♥ KOKIO PROJEKTO AŠ IEŠKAU :

Geros komandos, būtini lietuvių įgudžiai. Kad kalbėtų su lietuviškom raidėm.

us.lt , .lt galūnė nesvarbu. Einu į betkokį projektėlį.

Savininkui amžius nebūtinas, noriu padėti.

Stipri, efektyvi komanda kuri turi noro kažką sukurti.

Skripteris , mapperis , weberis turi būti jau išrinkti. Jeigu nėra, bet kokiu atvėju rašykite.

♥ KONTAKAI ; SUSISIEKIMAS :

Skype ; cavallo793

♥ GERO VAKARO ! :P

*Čia gali būti jūsų reklama*.

10 minutes prieš, cOre ♥ parašė:

Yra žmonių, kurie neaiškiai šneka. Tad tai vienas iš svarbesnių punktų, kadangi nesuprasi kas ką šneką. Reikia lietuviško žmogaus, kuris rašytu suprantamai ir aiškiai.

kaip imanoma sneketi lietuviskom raidem ir jom nesneketi? :DDDDDDDD kiekviena kalba turi atskira zodyna, o visa kita yra tokie dalykai kaip ''klises, verstiniai'' ir tt :DDD

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2750 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...