Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2761 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

d71bc578133d0bda5f40f25a7a541bde17.jpg

Labas vakaras visiems, žodžiu, trumpai ir aiškiai.

Ieškau skripterio, kadangi pats moku tik pagrindus.
Noriu pradėti kurti savo serverį, turiu tikrai gerą, didelį rekordą surinkusį GM'Ą ir ten nėra daug klaidų, tačiau vis vien reikės daryti atnaujinimus dėl serverio žaidėjų ir taip toliau.
Veiksmas vyksta San Fierro mieste.
Atsiskaitymas: Atlyginimas į mėnesį simboliškai galbūt už darbą bei bendradarbiavimą ir III lygio administratoriaus statusas.
Galima įvardinti taip, kad būtumėm antrasis labai svarbus žmogus po serverio savininko.
Reikalingas žmogus atsakingas, sąžiningas kuriuo tikrai būtu galima pasitikėti, kad nepaves po tam tikro laiko, nepavydaus ir rimto, neprincipingo, turinčio mikrofoną ir kalbančio, aktyvaus.
Kadangi aš turiu savo daug idėjų, viskas su laiku kaip sakoma, tad noriu žmogaus be principų, kad aš/tu pasakiau/pasakei, mes kartu pasitarėm ir padarėm arba ne.
Visus kuriuos domina susisiekit su manimi į pm'ą, pabendravus susiskambinsim į skype arba TeamSpeak 3.

Radus skripterį taip pat bus ieškomas ir web'eris bei mapp'eris, reikalavimai tie patys.
Nebent tas žmogus mokės kelis dalykus, būtu smagu.

3 minutes prieš, lucas parašė:

"III lygio administratoriaus statusas." daro viska - suteikime 3-io lygio administratorių.

O pats prince iš pasakų šalies ką darysi? :?

Kad ir ne III lygio administratoriaus lygį, kas man, tiesiog III lygis turi visas komandas tas pačias, dėl to taip tik įvardinau.
Ką aš darysiu? Suksiu galvą dėl serverio ką galima padaryti ir taip toliau ir sakau, tiek man ir tiek kitam mano pagalbininkui būtu veiklos bei būtu galimybė žaisti normaliam serverį, o ne šūdservį.
Ir dar be to, mokėsiu kaip minėjau kas mėnesį simboliškai, ne dykai.
Komentuoti iš vis neprašiau šios temos, jeigu tik domina į pm'ą, o ne čia.

1 minute prieš, H00ver` parašė:

Kad ir ne III lygio administratoriaus lygį, kas man, tiesiog III lygis turi visas komandas tas pačias, dėl to taip tik įvardinau.
Ką aš darysiu? Suksiu galvą dėl serverio ką galima padaryti ir taip toliau ir sakau, tiek man ir tiek kitam mano pagalbininkui būtu veiklos bei būtu galimybė žaisti normaliam serverį, o ne šūdservį.
Ir dar be to, mokėsiu kaip minėjau kas mėnesį simboliškai, ne dykai.
Komentuoti iš vis neprašiau šios temos, jeigu tik domina į pm'ą, o ne čia.

Man atrodo, jog visiems įdomu žinot, jog tu projekte darysi nieko, kol kiti dirbs.
Gaus simboliškus 5-10 euriukų į mėnesį. Tokių kaip ši tema jau buvo daug, gaila, nei vienas iš jų nebeieško nieko.

Tuo pačiu vadinant savo serverį normaliu, o ne šūdserviu dar manau yra per anksti.

da30838075596c240bcb3a60e6ed0d0b.png

@pesh MVP

Dabar, H00ver` parašė:

Ką aš galėsiu, tai tvarkytis forume į tai nieko nekišu, nes pats puikiai sugebu.
Užsiimti temų rašymu, rinkimais ir apsiimu visais žaidėjų nusiskundimais ir taip toliau, web'erio bei skriperio į tai nekiščiau.

Tai ką tu sugebi moka kas antras, tai kodėl turėtu kurt su tavim projekta? 

(redaguota)

Ir žinoma moku už hostą ir visas kitas išlaidas serverio.
Kodėl? Aš juk neliepiu, Dieve tu mano, komentatoriai didieji.
Tiesiog yra serveryje kreditų pirkimas ir jie iš oro nebus gaunami.
Pasidarymas iš serverio t.y. pelnas dalinamas visiems po truputį, kaip minėjau kas mėnesį, jeigu pirmas mėnuo nepasisekęs, moku iš savo kišenės ir niekas nesakė, kad 5 ar 10 eurų, prašau nekalbėt už mane.
Serveris nėra GRP stiliaus, o RPG, o tai yra kur kas rimčiau ir į viską žiūrima rimčiau, samp'ą išmanau kaip savo penkis pirštus, tad..
Tarkim apie administratoriaus posto nusipirkimą - nė negalvot apie tai..

Redaguota , nario H00ver`
36 minutes prieš, H00ver` parašė:

Pasidarymas iš serverio t.y. pelnas dalinamas visiems po truputį, kaip minėjau kas mėnesį, jeigu pirmas mėnuo nepasisekęs, moku iš savo kišenės ir niekas nesakė, kad 5 ar 10 eurų, prašau nekalbėt už mane.
Serveris nėra GRP stiliaus, o RPG, o tai yra kur kas rimčiau ir į viską žiūrima rimčiau, samp'ą išmanau kaip savo penkis pirštus, tad..

kalbi apie RPG, nors akcentuoji kreditu pirkima, kas automatiskai RPG pay-to-win padaro i dar sudinesni GRP.

Nepateikei nei vieno argumento, kuris parodytu, kad butent tave reiktu imti ir isvis - viskas ka moki, tai yra nieko nemoki. Tau kurs serveri, sedesi zaisi ir nieko neveiksi, kol kiti dirbs lyg cia ju viskas kurta buvo.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

11 minutes prieš, quiN. parašė:

kalbi apie RPG, nors akcentuoji kreditu pirkima, kas automatiskai RPG pay-to-win padaro i dar sudinesni GRP.

Nepateikei nei vieno argumento, kuris parodytu, kad butent tave reiktu imti ir isvis - viskas ka moki, tai yra nieko nemoki. Tau kurs serveri, sedesi zaisi ir nieko neveiksi, kol kiti dirbs lyg cia ju viskas kurta buvo.

Niekas nesako, kad bus daug darbo, serveris tikrai neturi daug klaidų, o akcentavau tai, kad po kelis atnaujinimus į savaitę padaryt ar sutaisyt vieną kitą klaidą nebūtu problema.
Kai aš nieko neprašau visi gyvenat savo ramų gyvenimą.
Visad būna padarius atnaujinimą išlenda klaidų, tad..

Prieš 1 valandą, H00ver` parašė:

:D samp išmano kaip savo penkis pirštus :D jei tu išmanytai tai ir skriptinti mokėtai ir visa kita. Bet pagal tavo aprašymą tu tik forumą temas sukurti ir prižiūrėti, o tai daug tu moki :D

ah.thumb.jpg.9f447f580a722c01644eb31d0698d9ca.jpg

Projektas laukia jūsų http://eSFG.LT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2761 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...