Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

VGP-LIFE.LT | SAMP.VGP-LIFE.LT | TS.VGP-LIFE.LT | Los Santos 0.3.7


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2263 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hu4M3Y3.jpg

  • PROJEKTO KOMANDA !

Jonas ( BANE_BOS ) - Projekto pagrindinis administraotrus - 17 m.

Andrius ( TOM_CARTER ) Projekto pagrindinis administratorius - 21 m.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  • PLAČIAU APIE PROJEKTĄ !

VGP-LIFE.LT - projektas kuris nori pažadinti jūsų aistra, pradėtas kurti 2014 metų Gruodžio 21 dienos vakarą. Projekto nauda nepasipelnyti, o tam kad būtų malonu jums čia žaisti, pajausti antrojo gyvenimo jausmą. Šis projektas šiomis dienomis yra gan žinomas buvo jis susikuręs bet virto į pelėnus, o dabar iš pelėnų prisikeliame ir bandome projektą atkelti ant kojų. Šio projekto veiksmo vieta išties neįprasta ir dar niekas nesugebėjo normaliai įgyvendinti projektą Los Santos mieste, bei jų aplinkoje. Išties šio projekto komandos tikslas yra žaidimo stabilumas ir kokybė, vienas iš mūsų prioritetų. Projektas yra kuriamas kiekvieno žaidėjo malonumui, pasibandyti kažką naujesnio ir puošnesnio. Pasistengsim ir labai norim padaryti kur kad įdomesnes sistemas, kurios įtakos aplinką veiksmą jame. Kitas reikalas, jog mes norime pastatyti puse projekto pagal žaidėjų norus, priimdami ir apgalvodami jų pasiūlymus. Stengdamiesi įgyvendinti norus taip, jog jie būtų stabilus ir tikrai reikalingi, tai yra vienas iš punktų. Be žaidėjų - nebūtų mūsų.

  • PLAČIAU APIE PROJEKTO DIREKTORIUS !

Taigi VGP-LIFE projekte direktoriumi tapti galėsite per anketas, kurias pildysite forume ( http://vgp-life.lt/index.php?/forum/45-atrankos/ ) tapus direktoriumi jūs galėsite pradėti valdyti savo įmonę, kurti jei bendras taisykles, ir kurti visas susijuses temas su savo įmone, ir beabjo galėsite pasinerti į tikro viršininko kailį. Direktorius turės daug patogių funkcijų, taip pat visus veiksmus galėsite atlikti su atsijungusiais darbuotojais, todėl nekils jokių bėdų norint tvarkyti savo įmonės, darbuotojus. Iš viso direktorių serveryje bus 5, jie išvardinti ir aprašyti apačioje ! ( PIRMIEJI 5 DARBAI ).

 

  • PLAČIAU APIE PROJEKTO DIREKTORIUS !

Taigi VGP-LIFE projekte direktoriumi tapti galėsite per anketas, kurias pildysite forume ( http://vgp-life.lt/index.php?/forum/45-atrankos/ ) tapus direktoriumi jūs galėsite pradėti valdyti savo įmonę, kurti jei bendras taisykles, ir kurti visas susijuses temas su savo įmone, ir beabjo galėsite pasinerti į tikro viršininko kailį. Direktorius turės daug patogių funkcijų, taip pat visus veiksmus galėsite atlikti su atsijungusiais darbuotojais, todėl nekils jokių bėdų norint tvarkyti savo įmonės, darbuotojus. Iš viso direktorių serveryje bus 5, jie išvardinti ir aprašyti apačioje ! ( PIRMIEJI 5 DARBAI ).

 ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

PLAČIAU APIE VISUS VGP-LIFE SERVERIO DARBUS !

 

  • VGP-LIFE POLICIJOS DEPARTAMENTAS !

Taigi norite tapti vienu iš mūsų serverio policininkų? Tai galite padaryti visai paprastai. Šio darbo esmė yra labai paprasta t.y GINTI, SAUGOTI, PADĖTI ar tai yra labai sunku? Manome jeigu esi tikrai prieš nusikalstamas grupuotes, šis darbas jums tikrai patiks, ir tikrai sugebėsite jį vygdyti. Šis darbas yra skirtas saugoti Los Santos miestą nuo įvairiausių nusikalstamų grupuočių. Visas būtinas komandas policininkai galės sužinoti vos įsidarbinus į POLICIJOS DEPARTAMENTO darbą. Taip pat POLICININKAI gaus įvairiausius reikiamus dalykus, tokius kaip : ŠARVAI, GINKLAI, TAZERIS. Kiekvienas policininkas galės kilti savo karieros laiptais gaunant vis naujasnį rangą iš savo įmonės vadovo ( ĮMONĖS DIREKTORIAUS ).

FxfexEi.png

  • VGP-LIFE MEDICINOS DEPARTAMENTAS !

Taigi norite tapti vienu iš mūsų serverio medikų? Tai galite padaryti visai paprastai. Šio darbo esmė yra labai paprasta t.y PADĖTI ir IŠGELBĖTI  ar tai yra labai sunku? Manome jeigu esi tikrai labai drąsus, ir mėgsti gelbėti žmonių gyvybes? Tad šis darbas jums tikrai patiks ir bus jis jums prie širdies, ir tikrai sugebėsite jį vygdyti. Šis darbas yra skirtas gydyti serverio žaidėjus, nuo įvairiausių sužeidimų. Visas būtinas komandas medikai galės sužinoti vos įsidarbinus į MEDICINOS DEPARTAMENTO darbą. Taip pat MEDIKAI gaus įvairiausias reikiamas komandas. Kiekvienas medikas galės kilti savo karieros laiptais gaunant vis naujasnį ir naujasnį darbo rangą iš savo įmonės vadovo ( ĮMONĖS DIREKTORIAUS ).

V83jFT8.png

  • VGP-LIFE MECHANIKAI  !

Echhh tas sunkus mechanikų darbas... Nori tapti vienu iš mūsų serverio mechanikų? Tai galite padaryti visai paparasai. Šio darbo esmė yra labai paprasta t.y GELBĖTI SERVERIO TR.PRIEMONES, ir JES TEMPTI NUO KELIO. ar tai yra labai sunku? Manome jog jeigu esi ususpyręs ir tau šis darbas patinka tad gali drąsiai teigti jog tu gali būtų mechanikų įmonės darbuotoju. Mechanikai yra paprastas serverio darbas kuris tvarko jūsų tr.priemones, bet dabar jie turės ir papildomą versliuką, tai gaminti fix dėžes ( su fix, dėžėmis leis naudoti komandą /ctaisyti ), kiek turite dėžių parodys per komandą /inv. Kad galėtumėte gaminti reikės pasiimti įrankius iš darbo bazės ir gaminti dėžes netoliese. Taip pat turi „Rumbo“ transportą, kurių reikės, jai pritrūks įrankių, nuvažiuosite į sandelį ir pasikrausite, už atveštas dėžes gausite mažą atlygį, vežimų kiekis neribotas.

ByBSN8y.png

 
  • VGP-LIFE TAKSISTAI !

Brummm, brummm, brummm... Tai ką pradėkime važiuoti ! Nori tapti vienu iš mūsų serverio taksistų? Tai galite padaryti visai paprastai. Šio darbo esmė yra labai paprasta t.y GREITIS, SAUGUMAS, BUDRUMAS ar tai yra labai sunku? Manome jog iš dalies taip, norint tapti taksistu reikiai mokėti dauguma vietų be gps, o kas bus jei nemokėsite? Nieko tiesiog jūs ilgiau užtruksite, taksistai viena iš svarbiausių serverio įmonių kuri greitai saugiai bei budriai vežioja mūsų serverio žaidėjus, mūsų serverio taksistai yra visiškai apmokyti mūsų gerbiamo taksi direktoriaus... Visgi taksistai yra labai sunkus darbais jam reikiai skirti daug savo žaidimo laiko, būti stiprių nervų darbuotoju, visgi nežinome kas į mašiną įsės ar koks žiaurus žmogus ar geras žmogus... Šis darbas yra skirtas vežioti serverio žaidėjus. Visas būtinas komandas taksistai galės pamatyti vos įsidarbinu į TAKSI darbą. Taip pat TAKSI gaus įvairiausias reikiamas komandas. Kiekvienas taksistas galės kilti karieros laiptais vis gaunant aukštesnį darbo rangą iš savo įmonės vadovo ( ĮMONĖS DIREKTORIAUS ).

PMKSCd5.png

  • VGP-LIFE Fūristai !

Kurjeriai serveryje yra darbas be pakvietimo, jį gali dirbti betkas surinkęs reikiama xp kiekį. Kurjeriai galės vešti prekes iš sandelių (sandeliai darbo lokacijoje) į nurodytas vietas, yra iš viso 6 kroviniai, norint vešti kitą krovinį, reikės surinkti darboxp (kurjerių) patirties, kuo didesnė patirtis tuo geresnias prekes galėsite vešti ir duos daugiau pinigų už nuvežtą krovinį į darbo vietą.

Ss4vALn.png

PLAČIAU APIE VISUS VGP-LIFE SERVERIO SISTEMAS !

  • NAMŲ SISTEMA

Serverio ekonomika bus gan sunki, tad namo lengvai neįsigysite, pigiausi namai turės paprastus namo interjerus, tačiau įsigyje brangesnį namą turėsite galimybę pasigrožėti savaisiais apartamentais. Namo viduje, galėsite pasidėti pinigus į seifą, tai pogi pasinaudoti namo vaistinėlę. Bei pasinaudoti įvairiomis paprastomis namo funkcijomis.

  • VERSLŲ SISTEMA

Kiekvienas žaidėjas įsigyjęs savo verslą, įgaus keletą funkcijų tokių kaip verslo tobulinimas ar verslo valdymas. Galės savo pelną pasikelti už kreditus. Parduoti ar apleisti verslą serveriui, tai pogi jį atiduoti ar parduoti kitam serverio žaidėjui. Verslo pelnas kils ir atsijungus verslo savininkui.

  • TRANSPORTAI

Serveryje transporto priemonių lengvai neįsigysite, kadangi ne taip automobilį bus lengva nusipirkti, tam teks gerokai padirbėti, serveryje rasite automobilių saloną, kur bus visiškai nauji, greiti, prabangūs automobiliai. Tai pogi, serveryje bus ir mašinų turgus, kur galėsite įsigyti pirmuosius transportus kur kas pigesnę kainą.
 

  • Grove Street

ilpfT0K.png

  • The Ballas

eNtW3Na.png

  • GAUJŲ SISTEMA

Serveryje kiekvienas žaidėjas už tam tikra sumą galės susikurti savo gaują, su kuria kils į aukštumas, kovos su kitomis gaujomis dėl garbės, teritorijų. Su savo gauja galėsite kovoti prieš kitus gaujos narius, taip rinkdami savo gaujai papildomus sistemos taškus, kuo daugiau taškų turėsite, tuo geresnė jūsų gauja bus.

  • MAFIJŲ SISTEMA 

Serveryje mafijos galės grobti kitos mafijos zonas, iš kurių gausite papildomą pelną į mafijos fondą, vešti narkotikų paketus iš savo sandelio į gamybos sandeliuką su „Boxville“ transporto priemonę, iš medžiagų galėsite gaminti narkotines medžiagas (garažiuke), įvairius ginklus, kuriuos gausite arba į mafijos rankas, arba į ginklų parduotuvę, tai valdo mafijos lyderis, taip pat abi mafijos galės grobti vienas kito narkotinių medžiagų paketų sandelius. Taipogi yra narkotikų sandelys, kuriame gali dalyvauti mafijos, gaujos (jai esate mafijoje ir gaujoje vienu metu, negalėsite plėšti narkotikų), teisėsauga iš sandelio naikins narkotikus, todėl bus didelė konkurencija tarp mafijų, gaujų, policijos.

  • LYGIŲ SISTEMA

Serveryje yra papildomi užsiėmimai kaip kasykla, uogavimas ir žvėjybą. Lygiai skirti šiems užsiėmimams, kuo didesnis lygis, tuo daugiau resursų gausite, mažiau nerasite arba nieko ir greičiau uždirbsite didesnius pinigus. Kiekvieną lygį nėra paprasta pakelti, iš viso yra: 5 kasimo lygiu, 5 uogavimo lygiu, 10 žvejybos lygių, kad pasiekti aukštesnį lygį, tam yra reikalavimai kuriuos rasite: http://vgp-life.lt/index.php?/topic/2445-vgp-life-033-atnaujinimas/&tab=comments#comment-8520

PLAČIAU APIE ADMINSITRACIJA !

 

  • SERVERIO PAGRINDINĖ ADMINSITRACIJA !

Taigi serverio savininkai yra labai aktyvūs žmonės, pradėsime nuo to jog męs serverio savininkai tikrai stengiamės del projekto bendruominės, kiekvieną dieną bandome vis daugiau ir daugiau siekti serverio žaidėjų rekordo, kitaip sakant bandome plėsti serverio bendruominę. Norime pranešti jog kiekveiną vakarą męs serverio savininkai bandom vygdyti visokius serverio eventus ir t.t Bandome pagyvinti projekto veiklą, ir padaryti tai ko nedaro kiti projektai... 

  • SERVERIO ADMINSITRACIJA !

Serverio administracija... Reikia pagalbos? /admin padėsime kuo galėsime !... Administratorių pakolkas yra labai maža, bet manome jog laikui einant bendruominei kylant kils ir adminsitratoriai... Manau kiekvienas adminsitratorius bando padėti serverio žaidėjams ir bando daryti unikalius renginius... Pamažėjus adminsitratorių mes renkame naujus, ir taip bandome daryti vis didesnį pagalbos ratą !

 

Redaguota , nario Malchik_Music
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tikriausiai su aprašymu galėjote padirbėti labiau. Palikta nemažai klaidų, o ir pačių sistemų iš aprašymo nelabai įdomių pamačiau. Nenoriu būti didelis skeptikas, tačiau forumas irgi atrodo ne ką geriau. Galbūt pasiseks ateityje ir sugebėsite kažkokiais būdais pritraukti žaidėjų. Jeigu labai nebus ką veikti, užeisiu apsižiūrėti ir aš, sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nepatiko forumo turinys, nepritraukiantis žaidėjų, pats dizainas kažkoks senas :D, šriftas pačio forumo šlykštus, verčiau keiskit ir negadinkit projekto vardo. Jau galvojau susidomėsiu ir pritrauks pats projekto dizainas ir kita. sekmės

Redaguota , nario Manfris ///
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Imat ir startuojate, net testuotojų grupės nemačiau. Jeigu darote rimta projektą, tai į visa tai rimtai ir žiūrėkite, startas galėjo palaukti šiek tiek kam skubėti su dideliomis klaidomis.Aišku, kiekviename serveryje galima rasti klaidų, bet prieš startuojant reikia turi ir testuotojų grupė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2263 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...