Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2807 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Aš patarčiau pirkti stacionarų kompiuterį , jeigu yra galimybė , nes žaidimams tikrai bus patogesnis ir šektiek pigesnis. (Čia mano nuomonė)

Vienas iš pavyzdžių : https://pigu.lt/lt/stacionarus-kompiuteriai/kompiuteris-orka-pro-4?id=5837006

Redaguota , nario ClueQute

c6c9c217caf0eb3621b70d04ce9fe3cc264.png

Nepripažinus Dangaus potvarkių ,
                           neįmanoma tapti
                           pranašesniu žmogumi.

49 minutes prieš, 3134lt parašė:

vistiek daug netrauks + svers dahuja =) jei jau nori zaidimam tegul stacionaru perka, nes tokio autobuso nesinesiosi gi daug kur ^^

18 minutes prieš, liight parašė:

vistiek daug netrauks + svers dahuja =) jei jau nori zaidimam tegul stacionaru perka, nes tokio autobuso nesinesiosi gi daug kur ^^

Nemanau, kad 3 kilogramai yra "dahuja" ir jeigu norėčiau stacionaraus rašyčiau į kitą skiltį. Neturiu aš galimybės pirkti tą stacionarų, todėl prašau padėti surasti laptopą, kurį galėčiau naudoti žaidimams ir darbui. Laptopas, nes galėsiu nesunkiai pernešti į kitą vietą ir naudoti wifi.

56 minutes prieš, Worcester parašė:

Nemanau, kad 3 kilogramai yra "dahuja" ir jeigu norėčiau stacionaraus rašyčiau į kitą skiltį. Neturiu aš galimybės pirkti tą stacionarų, todėl prašau padėti surasti laptopą, kurį galėčiau naudoti žaidimams ir darbui. Laptopas, nes galėsiu nesunkiai pernešti į kitą vietą ir naudoti wifi.

nu daug nera, bet as tokius autobusais vadinu, nes low budget variantai. o jei cia tik po namus nesiotis tai nelabai verta, nebent jau visiskai nera galimybiu stacionariam ^^

(redaguota)
7 minutes prieš, liight parašė:

nu daug nera, bet as tokius autobusais vadinu, nes low budget variantai. o jei cia tik po namus nesiotis tai nelabai verta, nebent jau visiskai nera galimybiu stacionariam ^^

Jeigu tu manai, jog 1000eurų yra low budget, tai nesi gyvenimo dar matęs, man atrodo. O niekas nesakė, kad vien po namus nešiotis, jis bus naudojamas darbui, kur man kompaktiškumas turi būti pirmoj vietoj.

Redaguota , nario Worcester
prieš 10 valandas(-ų), ClueQute parašė:

Aš patarčiau pirkti stacionarų kompiuterį , jeigu yra galimybė , nes žaidimams tikrai bus patogesnis ir šektiek pigesnis. (Čia mano nuomonė)

Vienas iš pavyzdžių : https://pigu.lt/lt/stacionarus-kompiuteriai/kompiuteris-orka-pro-4?id=5837006

Nesiūlyk prastų pre-built'ų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2807 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...