Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Great-Life.lt RedCounty Kaimelių Gyvenimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Great-Life.LT

Tai skirta jums

:hi::hi:     :hi::hi:    :hi::hi:    :hi::hi:    :hi::hi:    :hi::hi:

Sveiki visi "Grand theft auto san andreas - multiplayer" žaidėjai. Taigi po nelengvo darbo ir įdėtų pastangų atsidaro dar vienas naujas ( samp ) serveris - Great_Life.lt. Šis pavadinimas jums tikriausiai yra jau seniai pažystamas tačiau šį kartą serverio kūrėjai tikrai nepatingėją padarė gan nemažą bombą jums žaidėjams. Apie serverį papasakoti norisi tikrai ne mažai ir plačiai tačiau pasakius apie viską po to jums gali būti net neįdomu žaisti serveryje ir žinoti apie jį viską. Todėl aprašyme paminėsiu tikriausiai svarbiausius dalykus serveryje dėl kurių jums turėtų atsirasti potraukis prisiregistruoti ir išmėginti serverį patiems. Nieko nelaukdamas galiu iškart pranešti, kad serverio gyvenimas ar kitaip tariant visas judėjimas vyksta (RedCountry kaimeliuose).  Kalbant apie darbų pusę jų pasirinkimas serveryje bus tikrai ne mažas.

Darbiai be direktoriaus pakvietimo: 1. Picų išvežiotojai, 2. Kelių valytojai, 3. Autobusų vairuotojai, 4. Gaisrininkai.

Darbai su direktoriaus pakvietimais: 1. Policininkai, 2. Medikai, 3. Taksistai, 4. Mechanikai, 5. Dyleriai , 6. Fūristai.

Plačiau pakalbėkime apie darbus su pakvietimais:

 ( Taxi ) - Darbas jau gan visiems aiškus kaip visi ir žinome šiame darbe darbuotojai vežioje žmones iki pasisirinktų taškų. Šiame darbe darbuotojai galės važinėti net su 3-imis trasnporto priemonėmis. Tai yra / Taxi / Cabbie/ Sultan. Darbo komandos labai paparastos iškviestimus galėsite priimti su komanda /vaziuoju. Trumpai tariant šis darbas tik užkietėjusiems varuotojams ir žmonėms kurie nebijo praleisti beveik visą darbo laiką mašinoje.

 

Bazės foto -- https://imgur.com/a/tVXtx

( Medikai ) -Darbas kuris turi daug privalumų, dirbdami čia jausitės užtikrinti savo ir kitų gyvybę. Darbo trasportas. - Ambulance / Racher.

Darbo komandos. - /mgyvybes - parduosite žaidėjui gyvybių. /msarvai - parduosite žaidėjui šarvų. /mpazymejimas - parduosite žaidėjui medicinos pažymėjimą. /vaziuoju - priimsite iškvietimą.

Bazės foto -- https://imgur.com/a/K1dS2

( Fūristai ) - Darbuotojai vežantys krovinius.

Darbo komandos. - /atkabinti - atkabinsite priekabą. /fmapp - surasite mašinų sadėlį. /pakrautitr - pakrausite transporto priemones. /iskrautitr - iškrausite transporto priemones.

Bazės foto -- https://imgur.com/a/dOWjU

( Mechanikai ) - Darbuotojai tvarkantys miestelius nuo netvarkingai pastytytų transporto priemonių.

Darbo komandos - /mechanikas - pagrindinis mechanikų valdymo pultas. /ratai - pakeisite transporto priemonės ratus. /vaziuoju - priisite iškvietimą.

Bazės foto -- https://imgur.com/a/NEX3X

( Policininkai ) - Sagoti / Ginti / Padėti. Tai darbas skirtas tokiems žmonėms kurie nenori matyti serveryje nusižengimų. Darbo komandų yra labai daug bei transporto.

Bazės foto -- https://imgur.com/a/TXLCa

( Dyleriai ) - coming soon...

 

Darbai be direktoriaus pakvietimo kaip ir daugelyje serverių pasižymi panašiomis sistemomis tačiau šiame serveryje jie turi tam tikras sistemas dėl kurių nepatekus į darbus su direktoriaus pakvietimu nebus ko liūdėti.  Pareikime link privilegijų: Forume bus renkami net 6 firmų direktoriai kurie turės teisę užsimti projekte pareigas už kurias privalės atsakyti bei paliks savo V_P mūsų projekte. Direktorių sistemos yra tikrai ne mažos, mūsų projekte direktoriai galės patys susikurti savo rangus, pasirinkti norimą kiekį xp/serverio patirties pagal kurią galės priimti žaidėjus į darbus ir t.t Serveryje taipogi bus renkami moderatoriai/prižiūrėtojai tai yra: DP, Admin/Vip, Forumo, Teamspeak ir t.t todėl naujiems serverio žaidėjiams parodžius iniciatyvą bus atsižvelgiama apie pareigų pakėlimą arba jų rinkimuose kurie vyks forume.

 

Na o mini event'u ir kitokių įdomybių serveryje tikrai sulaiksite. Severyje naujokai galės vygdyti /misija kurios metu jie kildami savo laiptais serveryje užsidirbs, valiutos / xp / kreditų. Tai pogi serveryje yra event'as kaip ( lobis ), kas tam tikrą laiką serverio bet kurioje vietoje atsiranda lobis kurio žaidėjai gali ieškoti paslėptose vietose ir jį iškasti už tai jie gaus tam tikrą sumą serverio valiutos. Vėliau galėsite nuvykti į grybų plantaciją ir ten užsidirbti ne mažą kiekį pinigų.

 

 

Šis serveris gal jums ir pasirodė gan nykus tačiau pamačius srveryje žaidėjus tikrai nenuleisime rankų bei darysime atnaujinimus siekti kuo geresnio žaidimo ir kuo geresnių rezultatų. Tad nieko nelaikę prisijunkite prie mūsų ir padėkite mum pakilti aukštyn bei gerai praleiskite laiką mūsų projekte. Nuoširdžiai Great-Life.lt Pgr.Administracija.

 

Serverio ip: ••• SAMP.GREAT-LIFE.LT   Online clok

Forumo adresas: ••• WWW.GREAT-LIFE.LT  Online

Teamspeak id: ••• TS.GREAT-LIFE.LT  Ofline

 

 

Serverio Pgr.Administracija/Savinikas --  Dovydas_Kentas

Serverio Pagalba -- Black_Vodka

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 4 valandas(-ų), SūRyS parašė:

Maniau kad užsuksiu, bet pameginės užsireistruoti i forumą, pamaniau kad tai, kad policijos nuovadą, per daug asmenines informacijos prašo..

 

prieš 4 valandas(-ų), MVikarijus parašė:

Jei reikėtų rinktis tarp aprašymo ir .LT galūnės, geriau užsisakyt normalų aprašymą iš patyrusių žmonių, o ne galūnę nusipirkt, kadangi kad ir yra .LT galūnė - toks aprašymas nieko nepritraukia, o tik atbaido.. -_-

Dėkuj

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

On 2017-10-12 at 22:58, infernus parašė:

Noreceu kat pasimokitum rasiti

Na matai, pradėjo nuo us.lt ar kitokių, galūnių, užbaigiant .lt domenais.Po kurio laiko susiprotės gal ir dizainą, nusipirks tik tam reikia laiko.Nesakau, nei blogas nei geras projektas, tik reikia daugiau pastangų, įdėti ir viskas gerai bus, žaidėjai patys ateis, jei sugebėsit sudominti juos.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...