Peršokti į turinį

onplayerstatechange įsėdus į mašiną nieko nedaro


Recommended Posts

Sveiki, parašius šį kodą 

	if(oldstate == PLAYER_STATE_ONFOOT && newstate == PLAYER_STATE_DRIVER)
    {
		new vehicleid = GetPlayerVehicleID(playerid);
		if(vehicleid == vmcar[0] && vmcar[1] && vmcar[2] && vmcar[3] && vmcar[4] && vmcar[5] && vmcar[6] && vmcar[7] && vmcar[8] && vmcar[9])
		{
			if(user.Teorija[playerid])
			{
			    ShowPlayerDialog(playerid, 15, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "{DA1910}Vairavimo Mokykla", "{DA1910}Ar nori pradėti laikyti vairavimo teorijos egzaminą? Ji kainuoja {5CFF6F}50€", "Taip", "Ne");
				return 1;
			}
			else
			{
			    SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Tu dar neišsilaikei vairavimo teorijos egzamino.");
	   			DisablePlayerRaceCheckpoint(playerid);
		        RemovePlayerFromVehicle(playerid);
		        SetVehicleToRespawn(vehicleid);
				return 1;
			}
		}
	}

įlipus tik į vmcar[0]  veikia šios funkcijos, kažką ne taip parašiau ar kas? Idgi

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

10 minutes prieš, liight parašė:
		if(vehicleid == vmcar[0] || vehicleid == vmcar[1]...)
		{

 

tai pagal tave dabar.. jei turėsiu 50 masinu ir rasysiu vmcar[0] ... vmcar[50] ? :DD 

new m = GetPlayerVehicleID(playerid);

truputi geresnis variantas: if((vmcar[0] <= m <= vmcar[8]))

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, Karolis_Handza parašė:

tai pagal tave dabar.. jei turėsiu 50 masinu ir rasysiu vmcar[0] ... vmcar[50] ? :DD 

new m = GetPlayerVehicleID(playerid);

truputi geresnis variantas: if((vmcar[0] <= m <= vmcar[8]))

turėjau 10 tų mašinų, man nebuvo sunku surašyt tuos vmcar[0] ... vmcar[9]. Dariau kaip man patogiau, o kai prireiks tai ir rašysiu taip

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

2 minutes prieš, Keviukas_Drifteriukas parašė:

turėjau 10 tų mašinų, man nebuvo sunku surašyt tuos vmcar[0] ... vmcar[9]. Dariau kaip man patogiau, o kai prireiks tai ir rašysiu taip

pasiuliau paprastesni bei geresni varianta. Netinka nenaudok.  

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, Karolis_Handza parašė:

tai pagal tave dabar.. jei turėsiu 50 masinu ir rasysiu vmcar[0] ... vmcar[50] ? :DD 

smaikstuoli, visu pirma kas 50 tokiu masinu kurs? Antra - pagal esama situacija ir mano variantas sueina, o siaip tai labai jau immature asmenybe esi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), liight parašė:

smaikstuoli, visu pirma kas 50 tokiu masinu kurs? Antra - pagal esama situacija ir mano variantas sueina, o siaip tai labai jau immature asmenybe esi.

tai buvo pastebejimas. Kam kurti sunkiau kaip yra lengvesnis budas :))), Aisku kiekvieno pasirinkimas. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...