Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RlsGyvenimas.lt - Realus Los Santos Gyvenimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2364 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

d4f0b9542ae304eea39ce43cba7f7eba818.png

Labas vakaras Noriu pranešti kad į SA-MP tinklus ateina naujas SA-MP Projektas pavadinimu Rlsgyvenimas.LT – Tai šiek tiek papasakosiu apie pačia modifikacijos sistemas. 

RLSGYVENIMAS.LT - SERVERIO SISTEMOS

 NAMU SISTEMA


Namai - Los Santos miestas turi nemažai gyvenamųjų pastatų ir norint įsigyti sau patinkantį namą nėra sunku, tačiau visų pirma jums reikia turėti nemažai žaidimo pinigų.  bei žaidimo patirties. Taip pat įtakos turi pati namo išvaizda: jei namas išorėje atrodo gražiai, turi erdvų kiemą bei baseiną – jis kainuos daugiau ir paprastą namą. Ne tik išorė, bet ir vidus turi reikšmę. Kuo geresnis ir erdvesnis vidus, tuo kaina namo didesnė. Įsigiję namą jus galėsite:


1. Auginti žolę – žolės auginimo principas toks: turėsite įsigyti sėklų ir jas pasodinti savo namuose. Periodiškai turėsite stebėti augalo augimo procesą, laistyti žemę tam, kad būtų išlaikoma reikalingos drėgmės lygis. 
2. Naudotis namo spinta, kurioje galėsite saugoti įvairius dalykus: ginklus, žolę, sėklas.
3. Pasigydyti – sustiprinti savo sveikatą.
4. Naudotis radiju - galėsite padėti radiją savo namuose ir klausytis norimos muzikos. 

Kiekvienas žmogus, kuris turės nuosavą namą privalės už jį sumokėti mėnesinį mokestį. Kuo daugiau namų turėsite, tuo didesnius mokesčius mokėsite serveriui. 

VERSLU SISTEMA


Verslai – Nusipirkus biznį gaunate į minutę tam tikrą sumą, net gi tada, kai esate atsijungę. Susikaupusius pinigus versle galite atsiimti prie biznio vietos. bet pradinė biznio kaina yra labai didelė įpirks jį tikrai ne kiekvienas, kadangi bizniai yra labai palankus pelno šaltinis todėl ir brangiai kainuoja, tad jei labai norite gero ir pelningo verslo jums reikės labai daug dirbti ir dalyvauti įvairiuose serveriuose eventuose.

Kiekvienas serveris turi įvairius užsiėmimus, kad laikas neprailgtu ir žaidėjams būtų įdomiau žaisti serveryje bei turėtu galimybę papildomai užsidirbti pinigų. Mūsų serveryje galėsite rasti kelių rūšių papildomų mini eventų, tai: Lobio ieškojimas nuvykus į tam tikrą vietą, išspręsti matematinius uždavinius bei atsakyti į slaptus klausimus kuriuos pateiks serveris. Svarbiausia neužmirškite, jog tai tik automatizuoti eventai, kurie yra vykdomi be administratorių pagalbos. Administracija kiekvieną dieną serveryje rengs Šaunius bei gerus eventus kurie atneš daug pinigu jums į kišene! (DM, race, drift ir įvairius kitus).

GAUJU SISTEMA 


Gaujos - Serveryje bus dvi pagrindinės gaujos ( The Ballas ir Groove Street Families), kurios tarpusavyje visą laiką kariaus, serveryje yra 2 gaujos, kurių lyderius renka gaujų prižiūrėtojas. Gaujos kovoja dėl zonų ir sandėlių. Kiekvienas gaujinis gauna Grove Street ir The Ballas,  aprangą, priklausomai kurioje gaujoje yra. Gaujų zonoje - teisėsauga bejėgė, ten vyrauja nusistovėjusi gatvių tvarka - žudyk, arba nužudys tave. 

TRANSPORTU SISTEMA


Kaip ir kiekviename serveryje, taip ir šiame yra viena iš pagrindinių sistemų – nuosavo transporto sistema. Vienu metu nusipirkę galėsite turėti maksimaliai 3 arba net daugiau mašinu.


Kaip ir realiajame gyvenime, taip pat ir čia kiekvienas žaidėjas galės susirgti. Vienintelis būdas vėl pasveikti – nuvykti į ligoninę bei prašyti medikų paslaugų arba išsikvietus medikus su komanda /03 . Jei tuo metu ligoninėje nebus medikų, arba tiesiog nenorėsite ilgai jų laukti, galėsite pasinaudoti vaistinės paslaugomis, kuri yra įkurta ligoninės viduje. Vienintelis skirtumas – perkant pačiam vaistus, jie kainuos daugiau, nei prašant medikų paslaugų. 


PASIEKIMU SISTEMA 


Norint paįvairinti kiekvieno žaidėjo žaidimą, suteikti daugiau veiklos bei duoti galimybę papildomai užsidirbti serveryje yra pasiekimų sistema. Visus savo įvykdytus ir dar neatliktus pasiekimus galėsite pamatyti parašę komandą - /pasiekimai. Pasiekimus rasite įvairius, bus tokių, kuriuos galėsite atlikti jau nuo pirmų apsilankymo minučių serveryje, o bus tokių, kurie reikalaus ilgesnio žaidimo, prikaityki serverio senbuviams. Už kiekvieną atliktą pasiekimą gausite tam tikrą atlygį. Kuo pasiekimas yra sunkesnis ir reikalauja didesnės žaidimo patirties, tuo jo prizas bus didesnis. 


KALĖJIMO SISTEMA

Patekus į kalėjimą, jus dažniausiai paliekate žaidimą arba tiesiog nueinate AFK ir tiesiog laukiate, kol kalėjimo laikas pasibaigs. Šiame serveryje viskas bus kitaip. Kalėjime kiekvienas žaidėjas galės surasti sau veiklos. Norint sutrumpinti savo kalėjimo laiką, galėsite nešioti maišus iš skalbyklos. Už kiekvieną atneštą maišą jums kalėjimo laikas sumažės 25 sekundėmis.


ŽVEJYBOS SISTEMA


Laisvalaikis ir papildomas uždarbis. Šie žodžiai apibūdina puikią papildomą veiklą – žvejybą. Jei norite atsipalaiduoti, ištrūkti iš miesto, nuo darbų, tai siūlome nuvykti žvejoti. Visų pirma turėsite nusipirkti  visus reikalingus žvejybai reikmenis – meškerė, valą, masalą. Turint visus reikalingus šiai veiklai daiktus, galėsite ramiai pradėti žvejoti. Kiekvieną pagautą žuvį galėsite parduoti žuvies surinkimo punkte ir papildomai užsidirbti pinigų. 

POKERIO SISTEMA


Pokerio sistema tai yra šis dalykas jei trūksta jums pinigu jus galite nueiti ir išloti pinigu kitiems žaidėjams krenta geresnios kortos kitiems ne bet juk čia sistema random duoda kortas!


RLSGYVENIMAS.LT SERVERIO DARBAI

Vienas iš svarbiausių dalykų serveryje- darbai - Dirbant jūsų norimą darbą jus užsidirbsite pinigų, kuriuos vėliau galėsite išleisti savo poreikiams- maistus, namui, transportui arba galėsite investuoti į kokį nors verslą, o vėliau dar daugiau užsidirbti. Kiekvienas darbas bus kitokiu ir turės sau pritaikytas komandos. Visas savo darbo komandas galėsite pažiūrėti- /darbas. Dirbant paprastus darbus, jums reikės tik vairavimo teisių ir galėsite jau pradėti darbą. Norint pakliūti į darbą su direktoriaus pakvietimų, visų pirmą turėsite ateiti tam tikrų laikų į darbo atranką. Direktorius užduos jums kelis klausimus susijusius su darbu ir jei busite pasiruošę ir į viską atsakysite teisingai – be problemų pakliūsite į darbą.


| Policijos darbas | Policijos pagrindinis tikslas  saugoti miestą ir civilius, kovoti su nusikalstamomis grupuotėmis, gaudyti nusižengėlius, palaikyti tvarką mieste, malšinti streikus / protestus, bei atgrobti užgrobtus pastatus. pareigūnai malšina nusižengimus pradedant nuo smulkių dalykų, kaip diržo neprisisegimas ar bakelio su turiniu turėjimas, baigiant masiniais žudikais ar sprogdintojais.  Baudžiame už visus paminėtus dalykus bet mes skiriamės tuo, kad duodame progą pasitaisyti net neatsedėjus kalėjime - duodame baudą. Už savo nusižengimus (kurie greičiausiai yra smulkūs) asmuo susimoka baudą bei pagalvoja ar norėtų, jog tai pasikartotų. Aišku, smarkesniems pažeidėjams neatleidžiame bei sodiname juos į kalėjimą, kad ten apgalvotų savo klaidas bei išėję to nebekartotų.


| Mediku darbas | Tai darbas vienas iš svarbiausių serverio darbų, šiame serveryje iš medikų reikalaujama labai daug kadangi vykstant pastovūs karai tarp gaujų ir teisėsaugos šis darbas turi būti labai aktyvus. Mūsų darbas yra rūpintis serverio žaidėjų sveikata, todėl rūpinamės tiek nusikaltėliais tiek teisėsauga kadangi mums svarbu kiekviena gyvybė. Šis darbas randasi ,netoli Verona Bieatch pakrantės , pačiame miesto centre, tad jo nereikia ieškoti.

| Dylerio darbas | Nusikalstamo tipo darbas, šio darbo darbuotojų tikslas rūpintis visais serverio žaidėjais, kad jie turėtų ginklų ir narkotikų. Jie įsikūrę taip pat netoli Verona Beach, bet yra labiau East Los Santos Beach yra prie mašinų iškrovimo vietos , tad norit būti tikru blogiuku? atvykite į šią nurodyta vietą.


| Furistų darbas |  Tai tolimųjų reisų vairuotojai, kurie vežioja krovinius į tam tikras vietas, fūristų darbas, kuris  serveryje palaiko resursų bazėje  kiekį, yra labai svarbus nuo jų viskas priklauso kad žaidėjai būtų aprūpinti ir patenkinti. Fūristas turi būti apmokytas puikiai manevruoti sunkvežimį, tiek mieste, tiek užmiestyje. Serveryje fūristas gali daryti NON-RP (važinėti ne pagal kelių eismo taisykles), tačiau atsako už savo veiksmus, kai sugauna policija. Fūristo pareiga be jokių kliūčių atgabenti krovinį į tam tikrą vietą.

| Mechaniku darbas | Tai darbas, kuriame reikia taisyti transpoto priemones, aprūpinti jas degalais. Mechanikai yra atsakingi už paliktas transporto priemones gatvėse ar už miesto ribų, netvarkingai paliktą transporto priemonę jie gali gabenti į konfiskuotų mašinų aikštelė ( KMA ), taip pat jie gali padėti fūristams gabenti stambias siuntas remontuojant ir pilant degalus į jų fūras. Šis darbas randasi užmiestyje kadangi yra labai nešvarus tad  iš garažo sklinda nemalonus kvapas.


| Taxi darbas |  Tai vienas iš svarbiausių darbų kuris daugiausiai pasitarnauja naujokams, kadangi taksistai padaro visą įžangą žmonėms atvykusiems į serverį, taksistai veža naujokus ir ne tik į žaidėjų nurodytą A tašką iš taško B.


| Armijos darbas | Tai dar vienas darbas priklausantis teisėsaugai, tačiau turintis atskyrą direktorių. Norint dirbti šiame darbe visų pirmą jums reikės turėti vairuotojo pažymėjimą ir ginklų licenziją, kitaip į šį darbą nepakliūsite. Pagrindinė šio darbo užduotis- malšinti mafijų bei kitų nelegalių grupuočių antpuolius bei užtikrinti civilių saugumą. Armijos darbuotojai taip kaip ir teisėsaugos nariai galės pažiūrėti su komanda /gaudomi šiuo metu ieškomus narius. Jai koks nors nusikaltėlis bus labai pavojingų, armijos darbuotojas galės jį pažymėti ir viešai apie jį pranešti su komanda /bega. Pagalbinės darbuotojų priemonės- ginklai, kliūtis (komanda /kliutis) bei tazeris (komanda /tazeris).

RLSGYVENIMAS.LT KOMANDA!

Tommy_Weed - Atsakingas už serverio būseną, modifikaciją atnaujinimus.

Jessy_Torreto - Paslaugas, pagalbą,/ serverio priežiūrą, rinkimus ir k.t

 

Mūsų tinklapis - www.rlsgyvenimas.lt 2017-09-05  20:00 val! Forumo startas!

Serverio IP adresas - samp.rlsgyvenimas.lt / Startas nežinomas!

Musų TeamSpeak 3 serveris - ts.rlsgyvenimas.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 5 valandas(-ų), Adomas J. parašė:

RLS.lt (nereklama) pavadinimas kopijuotas ..

Nebūtinai, o jei jie norėjo turėti konkurentus gali rašyti, kad čia ir lsg (nereklama) kopijuotas pavadinimas, rls (nereklama) reiškia Realus Lietuvos Serveris, o šis projekto pavadinimas reiškia Realus Los Santos Gyvenimas yra du skirtingi dalykai, tik iš karto nereikia čia rėkauti kad copy ir t.t.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

4 minutes prieš, Tautvys parašė:

Nebūtinai, o jei jie norėjo turėti konkurentus gali rašyti, kad čia ir lsg (nereklama) kopijuotas pavadinimas, rls (nereklama) reiškia Realus Lietuvos Serveris, o šis projekto pavadinimas reiškia Realus Los Santos Gyvenimas yra du skirtingi dalykai, tik iš karto nereikia čia rėkauti kad copy ir t.t.

Nu bet buvo galima ir visai kitoki sukurti lsg nekopijuotas nemačiau antro projekto kur būtų panašus pavadinimas , o tavo projekto panašus netgi į dviejų projektų pavadinimus į rls ir į lsgyvenimas

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

5 minutes prieš, Adomas J. parašė:

Nu bet buvo galima ir visai kitoki sukurti lsg nekopijuotas nemačiau antro projekto kur būtų panašus pavadinimas , o tavo projekto panašus netgi į dviejų projektų pavadinimus į rls ir į lsgyvenimas

Nu, o koks tau skirtumas tegul kuria žmogus jokio skirtumo, svarbu kažką stengiasi daryti ir plečia samp žaidimą

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 9 valandas(-ų), Adomas J. parašė:

RLS.lt (nereklama) pavadinimas kopijuotas ..

 

2 minutes prieš, Fakinh parašė:


Namai - Los Santos miestas turi nemažai gyvenamųjų pastatų ir norint įsigyti sau patinkantį namą nėra sunku, tačiau visų pirma jums reikia turėti nemažai žaidimo pinigų.  bei žaidimo patirties. Taip pat įtakos turi pati namo išvaizda: jei namas išorėje atrodo gražiai, turi erdvų kiemą bei baseiną – jis kainuos daugiau ir paprastą namą. Ne tik išorė, bet ir vidus turi reikšmę. Kuo geresnis ir erdvesnis vidus, tuo kaina namo didesnė. Įsigiję namą jus galėsite:


1. Auginti žolę – žolės auginimo principas toks: turėsite įsigyti sėklų ir jas pasodinti savo namuose. Periodiškai turėsite stebėti augalo augimo procesą, laistyti žemę tam, kad būtų išlaikoma reikalingos drėgmės lygis. 
2. Naudotis namo spinta, kurioje galėsite saugoti įvairius dalykus: ginklus, žolę, sėklas.
3. Pasigydyti – sustiprinti savo sveikatą.

 

 

Tas  jausmas  kai nieko nesugalvojat tai reikia pyzdint sistemas iš gtalg.lt(ne reklama) ane?

Klysti žmogau sistemu man nekopijojame o kuriame patis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...
On 2017-09-01 at 16:47, Adomas J. parašė:

Nu bet buvo galima ir visai kitoki sukurti lsg nekopijuotas nemačiau antro projekto kur būtų panašus pavadinimas , o tavo projekto panašus netgi į dviejų projektų pavadinimus į rls ir į lsgyvenimas

tavo vardas plagijuotas nuo biblijos nahuuuj

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

On 2017-10-05 at 09:28, Scripting'Game parašė:

Apmaudu, tai kad neturintys idėjų, nukopijavo pavadinimą, nuo rls.lt(nereklama).Tai ką, idėjų pritrūko jums? :mucha:

vis geriau nei sancarson pirmais pagalvojau, kad čia apie ta carsoną kuris ant stogo gyvena, o gal tai tu? ir tai tavo blogas :?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 11 valandas(-ų), #Justasino parašė:

vis geriau nei sancarson pirmais pagalvojau, kad čia apie ta carsoną kuris ant stogo gyvena, o gal tai tu? ir tai tavo blogas :?

Nu, galvoti logiškai reikia kad rls.lt toks projektas yra. Gal, mano pavadinimas nuo kažkokio filmo ir skiriasi, bet ne nuo SA:MP projekto kaip jūsų pavadinimas.Mano pavadinima, sudaro iš dviejų miestų, tik čia sutapimas kad sutampa su filmų.

Redaguota , nario Scripting'Game
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2364 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...