Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Katukai - Privatus serveris


Mantak

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Skelbiu atranką į Katukų serverį. Katukų serveris yra privatus, į serverį priimame tik su užpildyta forma ir praėjus kelis mūsų etapus.

Serveris veikia Survival - normal sunkumo režime. Paleistas su Spigot modifikacija, maksimalus žaidėjų skaičius - 20.

Aprašymas

2017-09-30 serveryje padarytas wipe ir dabar taikomos naujovės naujame žemėlapyje, apie kurį bus pasakojama patekusiems dalyviams į Katukų serveryje. Serveris nuo starto nemažai patobulėjo, iki dabar padarytos kelios unikalios sistemos kurios dabar veikia serveryje, bet ir nepamirštama ir svarbiausia serverio dalis yra žaidėjai, kurie jungiasi ir naudodamiesi savo kūrybiškumu pastato kažką naujo, įdomaus ir individualaus serveryje. Tai antrame sezone ir norime tai padaryti, mes leidžiame žaidėjams laisvai statytis savo namus taikant savo kūrybiškumą, kaip nori pasistatyti. 2-ojo sezono pasaulyje yra aibės salų kurias galima apgyvendinti, dėl to taikoma idėja neatsiskirti vienas nuo kito, o apsigyventi netoli kitų dabartinių žaidėjų Katukų serveryje ir pastatyti miestą ir dalindamiesi savo idėjas serveryje, iš kurių galima bus tikėtis kažko naujo ir įdomaus. Tai kaip matote nuotraukoje apačioje yra tokia pradžia po 2-o sezono starto. Būtų tikrai smagu, kad parašytumėte anketą nedvejodami. Mes priimame tuos žaidėjus, kurie gebės žaisti serveryje ir nebijos taikyti savo kūrybiškumą jame.

0221e89136.png

Komandos

Šis serveris turi šias suprogramuotas komandas: /marry, /lytis, /titulas, /setname, /realname, /pvp, /afk.

Trumpi svarbių komandų apibūdinimai žemiau:

/pvp

Kadangi serveryje yra išjungtas PVP, tai yra padaryta atskira komanda, kuri leidžia žaidėjams kovoti tarpusavyje jeigu jie įsijungę pvp režimą.

/afk

Ši komanda leidžia informuoti žaidėjus kada būna neaktyvūs serveryje. Nenaudojant šios komandos, žaidėją iš karto numeta į afk režimą, jeigu jie neaktyvus daugiau nei 2 minutes. Ir išėjus iš AFK režimo, parodo kiek laiko buvo neaktyvūs.

54c8d20879.png

4c5d73c14c.png

Minecart sistema

Ši sistema pasižymi nemažomis naujovėmis šiame privačiame serveryje. Kiekvienas minecart'as turi savo spidometrą, per kurį galima stebėti greičiu kokiu važiuojate ir jam yra padidintas maksimalus greitis ir sulimituotas, kad važiuojant žemyn greitis nedidėtų. Ši sistema iki šiol yra tobulinama.

Taipogi yra suprogramuota serveriui Minechestų posukių ir teleportų sistema, kuri padeda pagal pasirašytą knygą, kuriame yra nurodytas gavėjas, nukreipti į jo buveinę ir gauna greitai daiktus be redstone kaštų, bet norint tai padaryti reikia daug railsų, kiekvienam žaidėjui reikalingų minechestų ir knygų.

Patekimas į serverį

Norintiems patekti į Katukų serverį, užpildykite mūsų formą, kurio nuoroda yra žemiau:

https://goo.gl/forms/jJlRDSCN0dWJepOH2

Redaguota , nario Mantak
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2327 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...