Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LiveMC.LT | Survival/PvP/Factions | 1.8.X | STARTAVOME


kafris

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2081 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

b9c66d61a6d35337a6a36d3676178c35370.png

ĮŽANGA
 Laba diena. Noriu jums visiems pristatyti besivystantį naująjį minecraft projektą ! Gražiai  skambantis pavadinimas - LiveMC.LT, serverio numatomas žaidimo tipas - išlikimas.Projektas kuriamas jau gana senai, buvo įvairių darbų, reikalų, dėl kurių negalėjau taip greitai visko daryti, taip pat buvo iškilus keletą problemų su lėšomis, buvau apgautas, bet nepasidaviau ir tėsiau projekto veiklą. Prie serverio dirbau gana nemažai, viskas su laiku yra tobulinama, daug laiko skyriau klaidų taisymui, kadangi niekas nenori žaisti kai serveris visiškai apveltas klaidomis ir žaisti jame nepatogu, tad susitelkęs į klaidas, jas greitai ištaisiau, projektą paruošiau visiškai laisvam naudojimui, ir štai esu pasiruošes dar vienam žingsniui į priekį - startavimui.


db0e75ce7ae7218f608f82af49b9c24529.png

 PROJEKTO KOMANDA
Mantas, kitaip Kevin, 17 metų, projekto įkurėjas, atsakingas už projekto tobulinimą.
Eitvilas, kitaip GeForce, 16 metų, projekto administratorius, atsakingas už pagalbos teikimą žaidėjams.

Lukas, kitaip Zippy, 15 metų, projekto statybininkas atsakingas už serverio išvaizdą.

• INFORMACIJA
Serverio IP adresas: mc.livemc.lt
Projekto tinklapio adresas: www.livemc.lt
Serverio versija: 1.8.x
Serverio žaidimo tipas: Survival/Factions/PvP
Elpaštų adresai: [email protected], [email protected]
Skype kontaktai: livemc.pagalba
Facebook puslapis: https://www.facebook.com/livemc.lt/
Youtube kanalas: https://www.youtube.com/channel/UCrN2RI3OqSPPOdhUaJVMvZw
Į serverį galite jungtis tiek su legaliais, tiek su ne legaliais žaidimo vartotojais.

• KODĖL VERTA RINKTIS MUS?
Pradėsiu nuo to jog, projekto administracija stengėsi daryti tai, kas žaidėjams patiktų, galbūt kiekvienas turės visai kitokį įspūdi apie šį projektą, bet mes jį stengiames visaip tobulinti, suteikiame jums galimybė būti šalia mūsų, prisidėti prie mūsų projekto bendruomenės. Bandome įsibrauti į geriausių lietuviškų minecraft žaidimo projektų tinklą ir tapti vieni iš geriausių ! Turime automatinę paslaugų sistemą, galėsite laisvai, jums tinkamu laiku užsisakinėti paslaugas mūsų serveryje, galėsite pirkti bankomatu, šiuo pirkimu taikoma 50 procentų nuolaida.Turime unikalų tinklapio html/ipb dizainą.Turime grafikos dizainerį, kuris atlikinėja puikius grafikos darbus bet kuriuo metu, turime administratorių, kuris nuolat teiks pagalbą žaidėjams,turime gražiai pastatyta statybininko atsiradimo vietą. Mes jums siūlome kokybišką bei įdomų žaidimą mūsų serveryje. Prisijunk prie mūsų, ir tapk vienas iš geriausių projekte !

• NAUJOKŲ GIDAS
Atėjus į serverį pirmąjį kartą, atsirasite mūsų nustatytoje atsiradimo vietoje.Privalėsite prisiregistruoti su komanda "/register [slaptažodis] [pakartotinas slaptažodis]". Prisiregistravę mūsų serveryje gausite šiokį tokį daiktų rinkinį kurį galėsite panaudoti žaidime. Tekstuoste galėsite orentuotis, kur norėtumėte toliau eiti, galėsite bandyti įsikurti savo gyvenamają vietą, tam bus teleportacija į įšėjimą "/warp isejimas". Nusiteleportavę galėsite eiti pasistatyti savo būstą ir jį apsaugoti nuo kitų žaidėjų, daugiau apsaugos savo būstui rasti galėsite, parašę "/res ?". Visas savo galimybes, leistinas komandas galėsite pažiūrėti suvedę "/pagalba". Nusiteleportuoti į pradinę atsiradimo vietą galite parašę "/spawn". Savo turimus pinigus galite pažiūrėti su komandą /money, pinigus leisti galite pirkdami įrankius, įvairius blokus mūsų parduotuvėje "/warp parduotuve". Daugiau žaidimo funkcijų, bei pagalbos galite sulaukti toliau pažaidę, administracija serveryje būna labai dažnai, tad į ją kreiptis galite įvairias norimais klausimais. Prieš žaidžiant patariame paskaityti serverio taisykle, jas rasite - ČIA.

d40c6b8dfd80c6639eaa23222175db80848.png

• SERVERIO PASLAUGOS
Serveryje galėsite įsigyti įvairių paslaugų, kurios palengvins jūsų žaidimą. 5 privilegijos ( VIP, SUPERVIP, GOLDVIP, DONATOR, MOD ), bei 5 paslaugos ( MONSTRŲ GENERATORIŲ PIRKIMAS, RAKTŲ PIRKIMAS, RINKINUKO PIRKIMAS, ATSIBLOKAVIMO PIRKIMAS, SERVERIO PINIGŲ PIRKIMAS ). Kadangi pasakiau kokios paslaugos gyvuos serveryje, šiektiek apie jas papasakosiu. VIP narystė nusipirkę žaidėjai galės visiškai įvairių dalykų, stengsiuosi sakyti įdomesnius dalykus, taigi, galės kasinėtis serveryje ir rasti žymei daugiau anglies bei geležies. Neims žalos prisilietimai prie kaktusų ar blokų užkritimai ant jūsų. Galėsite turėtį įvarių gyvūnų veislių, gausite IP adreso apsaugą, galėsite skelbti skelbimus, prisijunginėti į pilną serverį. SUPERVIP privilegija įgauna dar daugiau galimybių, įdomesnės iš galimybių yra tai kad, parašius komandą galės užsigesinti akimirksniu, neima žalos nardymas po vandeniu, galėsite pažiūrėti kito žaidėjo pražaistą laiką nuo prisijungimo į serverį, galėsite pasiversti geležį akimirksniu į geležies blokus, dar begalę galimybių kurių nevardinsiu. GOLDVIP privilegijai suteikta dar daugiau įdomių galimybių, galėsite kas 24 valandas pasimti kelis raktus bei šiektiek pinigų, su raktais galėsite atidarynėti skrynias, o pinigus išleisti galėsite pirkdami įrankius, blokus, ar tai ko jums reikia mūsų parduotuvėje. Galėsite pasižiūrėti savo pingą bei ignoruoti norimą žaidėją. DONATOR privilegijai žalos neims kritimas iš aukštai bei ugnis ! Galėsite kas 3 valandas pasimti pavalgyti maisto. Galėsite stebėti žaidėjus, kurie bus nuo jūsų neatitolę daugiau kaip per 500 blokų atstumu. Galėsite prisijungti į pilną serverį. Rasite vis daugiau brangenybių kasinėdamiesi. MOD privilegijai suteikta begalę neregėtu galimybių, šią privilegiją turintys žaidėjai galės pažiūrėti kiekvieno daikto pagaminimo receptą, galės skaičiuoti iki 3 visiems matant, galės akimirksniu be priekalo pervardinti sau norimą daiktą spalvotai. Galės išjungti teleportavimasi pas save, galės skraidyti, keisti monstrų generatorius, sutaisyti visus daiktus akimirksniu. Ras visiškai daugiau brangenybių nei paprasti žaidėjai. Mod privilegiją turinčiam žaidėjui, padėjus monstrų generatorių, iš generatorių monstrai veisis visiškai greičiau nei paprastiem žaidėjam ! Apie privilegijas tiek, apie kitas paslaugas galiu paaiškinti trumpai, monstrų generatorių minimalus pirkimo vienetai bus - 10. Raktų pirkime bus įprasti 3 rušių raktai, bet visiškai neregėtas bus 4 raktas - Privilegijų raktas. Šią skrynią galėsite atidaryti tik pirkdami privilegijų raktą. Privilegijų skrynioje bus tik privilegijos, nieko kito, turėsite galimybė ištraukti privilegiją visiškai pigiau ! Rinkinuko pirkime bus geriausi šarvai,geriausias kardas bei nemažas eleksyrų kiekis. Atsiblokuoti galėsite siūsdami įprastą tekstą. Serverio pinigus pirkti galėsite įprastu būdu, viską gausite automatiškai. Paslaugoms dabar taikoma 30 % procentų nuolaida, banku pridedama dar %50 procentų nuolaida, kainos nesikandžioja !

• TINKLAPIS
Kadangi tinklapio hostingo tiekėjai yra patikimi ir hostingas nėra silpnas, galima drasiai teikti jog užsiregistravę neturėsite jokių bėdų, nebent tai bus pačios forumo klaidos, o jas radę, galėsite pateikti anketoje ir mes stengsimės greitu metu tai sutaisyti.Visi turės galimybė pilnai užsiregistruoti ir naršyti mūsų projekto forume. Nupiešti bei sukoduoti unikalūs, tikrai gražūs forumo bei pagrindinio puslapio dizainai, tad turėsite galimybė naršyti gražiame, tvarkingame forume !

• SERVERIO HOSTINGO TIEKĖJAS
Turime patikimą hostingo tiekėją, kuris nuolatos ištikus bėdai greit suteikią pagalbą, esame užsisakę tikrai planą, kuris jums leis patogiai ir ramiai žaisti serveryje.

• KAIMIEČIŲ TURGUS
Serveryje prie išėjimo yra pastatytas turgus, kuriame kaimo gyventojai pardavinėja labai brangius daiktus už požemį rastas brangenybes. Turguje galėsite nusipirkti įvairių šarvų, įrankių ar eleksyrų, turgus labiau skirtas kovoti su žaidėjais ar kitom butybėm ( monstrais ). Pirkti galėsite ne už serverio valiuta, jums reikės dažnai ir kantriai kasinėtis kol įpirksite tai, nes tai nekainuos serverio valiuta, tai kainuos rastas brangenybes šachtose, kurias turguje esantys pardavėjai išleidžia savom reikmėmis. 

1aa527e8e6ec9fd4c39c8e62072b5c4e989.png

• BALSAVIMO SISTEMA
Serveryje su laiku gyvuos balsavimo sistema, ji kol kas yra kūrimo būsenoje, tad kai ji bus paruošta, jūs galėsite balsuoti už serverį minecraft žaidimo topuose ir už tai gausite raktą, kurį galėsite panaudoti atidarynėdami skrynią, kurioje galite rasti įvairių brangenybių. Taip pat bus top 5 prabalsvę per pastarasias 3 savaites, pirmosios vietos laimėtojas, daugiausiai prabalsvęs, laimės supervip privilegiją mėnesiui serveryje !

• REKORDO SIEKIMO SISTEMA
Serverio startavimui ruošiama rekordo siekimo sistema, per kurią galėsime matyti vis naująjį serverio pasiektą rekordą, taip pat suvedę komandą galėsite pasižiūrėti senąjį pasiektą rekordą. Pasiekus naująjį rekordą visi žaidėjai gaus po tam tikrą mūsų nustatytą prizą.

• DARBAI
Serveryje gyvuos darbai. Juos dirbti galėsite suvedę tam tikras komandas. Kolkas darbų įskiepis nėra visiškai patobulintas, kaip mes žadame, bet su laiku, kolkas galite įsirinkti vieną norimą darbą ir jį dirbti, keltis jo patirtį, gerinti įgudžius, tai padarę gaunate vis daugiau pinigų, kadangi atliekate viską greičiau. Ateityje planuojame šį įskiepi paversti visai kitokiu ir gana įdomesniu, jau greitai bus naujojo darbų įskiepio aprašymas, laukite.

78bbbafda5ba35edbfe5de58e951bcbb916.png

• ANTICHEAT SISTEMA
Serveryje įdiegta įprasta anticheat sistema, stengiames ją kuo sparčiau tobulinti, su laiku jis bus tobulinama, tam yra priežastis, o tai yra kad mažiau darbo tektų administracijai, t.y. gaudyti "cheaterius". Daugelis nori žaisti be jokių papildomų nelegalių modifikacijų, tad mes stengismes užtikrinti jums saugų bei laisvą žaidimą mūsų projekte.

• PLOTAI
Serveryje su laiku bus įdiegtas plotų įskiepis, šiuo metu yra lietuvinimo stadijoje, stengiames šiektiek jį patobulinti, apie jį aprašysiu kai baigsiu.

• PASAULIS
Serveryje pasaulis sugeneruotas visiškai kitoks, jame daugiau "biomų", gražesni medžiai, bei atitinkamose vietose sudelioti blokai. Šiame pasaulyje brangenybių rasti bus gana sunkiau, tad norint jų rasti teks pasistengti.

e5346a52e507d4a3cccafbd2f3b0020d139.png

• KAZINO
Serveryje gyvuos kazino sistema. Ji kolkas tvarkymo stadijoje, todėl ją išvysite 0.0.2 atnaujinime.Šiektiek apie kazino, visi žaidėjai galės žaisti kazino žaidime ir laimėti įvairių daiktų kuriuos galės panaudoti mūsų serveryje. Kazino veikia įprastu būdų, turėsite turėti kazino žetonu kad tai padarytumėte, paspausite ant nurodyto bloko, remėliuose suksis daiktai kuriuos galite laimėti, norint laimėti daiktą, turi visi 3 daiktai sutapti, sutapus jūs į inventoriu gausite laimėtus daiktus.

• SKRYNIOS

Kalbant apie skrynių įskiepi, jis yra pilnai išverstas į lietuvių kalbą tad orentuotis bus žymei lengviau, jis visiems gerai žinomas, norint atidarynėti skrynią turėsite turėti savo inventoriuje vieną iš skrynių raktų. Turėdami galėsite paspausti dešinį pelės klavišą ir pradėti atidarynėti skrynią, pasibaigus skrynios sukimui jums sustos vienas atsitiktinis daiktas kurį gausite, geresnius daiktus ištraukti bus sunkiau, viena išskirtina šio įskiepio savybė pas mus, tai kad pas mus gyvuos privilegijų skrynia. Joje bus tik privilegijos ir nieko daugiau, turėsite galimybę ištraukti privilegiją kuri jums bus uždėta iškarto vienam mėnesiui !

e6a7a235e1ca030927434f85e25248d9518.png

• RANDOM SISTEMA

Serveryje gyvuos "random" sistema. Kas tai per sistema? Tiesiog, savininkas galės parašyti komandą /random ir vienas iš visų prisijungusių žaidėjų serverio pokalbyje bus parašytas kaip atsitiktinis parinktas asmuo, taip galėsime daryti įvairius eventus, konkursus ir labiau sudominsime žaidėjus.

PASTOVŪS KONKURSAI, VEIKLA
Administracija stengiasi plėtoti projekto reklamą visais būdais ir pritraukti kuo daugiau žaidėjų, tad esame pasiruoše dažnai skelbti konkursus būtent jums, iš kurių galėsite pasipelnyti neblogų prizų tolimesniam žaidimui.

Tinklapio išvaizdą galite rasti užėją į mūsų projekto svetainę (www.livemc.lt), o serverio daugiau sistemų bei išvaizdos pamatysite starto metu !

13fa2960dc898d500941b29cd61b6f81600.png


Galbūt mes ir naudojame visų serverių panašius turimus pluginus, bet mes su laiku bandysime išvystyti kuo daugiau įskiepių savo rankomis bei tobulinti esamus !
Turime ir kitų įvairių dalykų, kuriuos norime jums parodyti, bet mes dar tobuliname ir nenorime jums jų atsikleisti, su laiku aprašymas bus tobulinamas.


Tinklapis startavo ! Prisijunk prie mūsų bendruomenės, surinkim puikų žaidėjų kolektyvą !
Forume paskelbtos pirmosios atrankos į prižiūrėtojus ! Pažiūrėti galite, paspaudę - ČIA


STARTAVOME !
Kviesk draugus ir mes atsilyginsime, betkokia reklama mums nepakenks, už reklamą atsilyginame, jei turite pasiūlymų kreipkites nurodytuose skype kontaktuose.

Redaguota , nario Kevin'D
  • Teigiamai 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

46 minutes prieš, Eligijus // parašė:

Kaip tas žmogus gali teigti, kad čia šūdservis, jei nematės nei jo vidaus nei daugiau kažko. Juokingas.

Nereikia pamatyt serverio, nes ir aš galiu teigt, kad čia eilinis šūūdservis, nes pagrindines "SISTEMAS" kurias išvardinot yra paprasti pluginai kurie yra kiekvienam serverį, kaip: "plotai", "darbai", "kazino", "anticheat", "skrynios" tai galų gale galėjot išvardint visus savo turimus pluginus ir tai, kam jiems reikalingi :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 2 valandas(-ų), KayohiPlay parašė:

Ką galiu pasakyti, aprašymas gražus, bet kaip pasakė vienas protingas žmogus: Nudažęs šūdą jis visados ir liks šūdas.

Žinau ką šiuo sakiniu norėjai pasakyti, ką ir minėjau pabaigoje, jei neskaitote, jog naudojame beveik visus pluginus kuriuos naudoja ir visi panašaus tipo minecraft projektai, bet sakiau kad su laiku dovonosime ir savų kurtų įskiepiu, tobulinsime visus, pildysime įdėjas. 

 

prieš 2 valandas(-ų), ClicK parašė:

aprasymas tikrai grazus,bet cmon tas pats per tapati...

Pažiūrėjas kiek žaidžia serveriuose kuriuose yra tikrai įdėta darbo, nusivyliau, išlikimo tipas yra visiems labiausiai patinkantis tad kodėl nepandžius sukurti dar vieno rimto survival projekto.

prieš 2 valandas(-ų), Dr. Arnas parašė:

Kai puse serverio aprasymo yra serverio paslaugos tai ne aciu

Apie paslaugas daugiausiai parašyta nes jose ir yra daugiausiai įdėta darbo kadangi reikia užsitikrinti hostingų pratesimo laiką. Yra ka parašyti ir parašau.

 

prieš 1 valandą, Žygisz parašė:

Nereikia pamatyt serverio, nes ir aš galiu teigt, kad čia eilinis šūūdservis, nes pagrindines "SISTEMAS" kurias išvardinot yra paprasti pluginai kurie yra kiekvienam serverį, kaip: "plotai", "darbai", "kazino", "anticheat", "skrynios" tai galų gale galėjot išvardint visus savo turimus pluginus ir tai, kam jiems reikalingi :D

Sakiau jog serveryje slypi dar keletą įskiepiu kurių neparašiau, tad spręsti iš aprašymo apie servero vidų beprasmiška.

 

prieš 2 valandas(-ų), Eligijus // parašė:

Prie ko čia tas pasakymas? :D 

P.S sėkmės su serveriu, gražus forumas, ūnikalu. Good luck

Dėkoju.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

5 minutes prieš, Pertq parašė:

Pardaviau domeną, manau išeis neblogas projektas, linkiu sekmės, tobulinkite.

Dėkoju tau už domeną, ačiū už nuomonę.

 

1 minute prieš, 'Tomas parašė:

Nu aprašymas gražus, įskiepiai nėra tokie unikalūs na bet forumas tikrai vertas dėmesio, sekmės.

Ačiū, užeik per startą !

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, Kevin'D parašė:

Slapti? Tiesiog yra dar nemažai įskiepių kurių neaprašiau, kokie dar slapti.

Sakiau jog serveryje slypi dar keletą įskiepiu kurių neparašiau, tad spręsti iš aprašymo apie servero vidų beprasmiška. Leisk spėti, o tie kurių irgi neaprašei irgi iš ten kur visi pluginai?

Redaguota , nario KayohiPlay
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, Kevin'D parašė:

Na tai jie nėra slapti, tiesiog kolkas jų neaprašiau, jėzau jei netaip isireiškiau, atsiprašau.

Ką galiu pasakyti sistemos visos tokios pačios kaip ir kituose servuose, va kad tik aprašymas gražus. Bėje niekas nenori tiek daug skaityti, nes pamato pluginus [ TITLE ] ir viskas ir aišku koks servas. Oho kam tiek daug paslaugų parašyta? Tu galvoji, kad čia iškart iš to supergames ateis ir pyst nusipirks paslaugą? 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, KayohiPlay parašė:

Ką galiu pasakyti sistemos visos tokios pačios kaip ir kituose servuose, va kad tik aprašymas gražus. Bėje niekas nenori tiek daug skaityti, nes pamato pluginus [ TITLE ] ir viskas ir aišku koks servas. Oho kam tiek daug paslaugų parašyta? Tu galvoji, kad čia iškart iš to supergames ateis ir pyst nusipirks paslaugą? 

Aiškiai atsakiau kodėl parašiau tiek daug, todėl kad yra ką rašyti, kur nėra ten ir nerašau daug jėzau, visiškai nesuprantante ką norėjau pasakyti tuo dideliu aprašymu, vienodai, pirks, nepirks, laikysimes, o jei atėjai padiskutuoti temoje, tai gali tą padaryti susisiekęs kontaktuose.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2081 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...