Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3225 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laba diena, už kart pasakau jog ne aš esu šio kanalo savininkas - todėl nenorėčiau sulaukti neigiamų komentarų ar reputacijos, aš tiesiog padedu šiam žmogui plėtotis youtube srityje, kadangi jis turi šiuo metu 700+ prenumeratorių, bet jis kuria įdomius, kokybiškus, įvairius vaizdo įrašus susijusius su league of legends žaidimu, todėl tikriems league of legends žaidėjams siūlau užsiprenumeruoti šį žmogų.

Kanalo pavadinimas: JiggiJiggi

Prenumeratoriai(2017-08-18): 700+

Kanalo tipas: League of legends žaidimų geriausi momentai (Lietuvių ir jo pačio), Lietuvos live streameriu geriausi momentai, ir naujienos Lietuviškai apie League of Legends nerfus, buffus ir kitus updeitus.

Rankas: Platium.

Regionas: Euw.

Kiekvienas žmogus žaidžiantis league of legends žaidimą užsiprenumeruos šį žmogų, užsiprenumeravę jūs išgirsite pirmi naujienas iš riot komandos Lietuviškai.

Manau ir tam kuris nežaidžia League of Legends žaidimo, bet vis tiek žmogui kuris stengiasi, kuria ir daro kažką tikrai paspaus tą "Prenumeruoti" mygtuką.

TIEMS KURIE TINGI IEŠKOTI KANALO NUORODA: https://www.youtube.com/channel/UCFueDjW4Liu9xaVOjX5fy1Q

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3225 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...