Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2875 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Kilo tokia mintis turėti serveri bet deja  nemoku mappint ir skriptint..  Galvojau galvojau iš algos bandyti gal kurti serveri , bet tam reikia žmoniu.

Veiksmas būtu LV mieste arba SF  jeigu SF dajunkt reikėtu kelis miestelius tiek mieste tiek kaime vyrautu gyvenimas. Kaime kaimiškas mieste miestietiškas ir t.t Vizija investuoti 200 euru kaip manot ar geras serveris už tokia maža suma išeitu ? žinoma tie pinigai skirti būtu mapp darbam ir skripteriui žinoma.  

• ,
Guest heatzy

Sveikas, nelendu Tau į kišenę bet tiesiog noriu protingai patarti, nekišk tiek pinigų į žaidimą. Nieko naujo ar taip ar taip neparodysit o projektą kurti yra geriausia vienam kai viską moki ir nebūna paplatintų modifikacijų ar dizainų ;) Yra ir taip pakankamai tų serverių gerų. Plius neužilgo atsidarys dar vienas galimai "galiūnas". Tai buvo tik mano nuomonė, sėkmės Tau.

(redaguota)
2 minutes prieš, Yokashi parašė:

Sveikas, nelendu Tau į kišenę bet tiesiog noriu protingai patarti, nekišk tiek pinigų į žaidimą. Nieko naujo ar taip ar taip neparodysit o projektą kurti yra geriausia vienam kai viską moki ir nebūna paplatintų modifikacijų ar dizainų ;) Yra ir taip pakankamai tų serverių gerų. Plius neužilgo atsidarys dar vienas galimai "galiūnas". Tai buvo tik mano nuomonė, sėkmės Tau.

Labas. Na jo gal ir neverta.. Bet kai Idėjų pilnos kišenės tokiu kuriu nematysi niekur tai manau dauguma suviliočiau tikrai.  Dizainas nebūtu platintas draugas nupieštu padarytu. O modifikacija kurt reiktu nuo nulio nes platintos nereikia :D Dėkui už nuomone turėsiu omeny. 

Redaguota , nario Badis*
(redaguota)
3 minutes prieš, quiN. parašė:

Turiu daugiau nei reikia ir vistiek nemetu jų į balą.

Aš nesu materelistas pasilieku kiek man reik. Ir man jų visiškai negaila. Matau bomža imk červuka imk sėkmės žmogau. 

Turi ciza ? Joo imk šešis argi gaila. Esmė tame kad man negaila ar aš pratusinsiu ar investuosiu ir gal atsipirks kažkas

tai čia tas pats gaunas aš kartais alga savo ištaškau per diena ir ką ? pratusinu ir neverkiu nes tai tik pinigai žmogau. Neskaičiuok kitu pinigu jei tau šita suma per didele. 

Redaguota , nario Badis*
24 minutes prieš, Badis* parašė:

Aš nesu materelistas pasilieku kiek man reik. Ir man jų visiškai negaila. Matau bomža imk červuka imk sėkmės žmogau. 

Turi ciza ? Joo imk šešis argi gaila. Esmė tame kad man negaila ar aš pratusinsiu ar investuosiu ir gal atsipirks kažkas

tai čia tas pats gaunas aš kartais alga savo ištaškau per diena ir ką ? pratusinu ir neverkiu nes tai tik pinigai žmogau. Neskaičiuok kitu pinigu jei tau šita suma per didele. 

gerai pasakyta, pagarba tau jei yra taip kaip sakai:) , jei kažkas pavyks galiu nupiešt dizainą , o jeigu ir sudominsit galėčiau ir prisijungt prie projekto kaip grafikos dizaineris :)

lil peep x lil tracy

3 minutes prieš, LAIMIS A. parašė:

gerai pasakyta, pagarba tau jei yra taip kaip sakai:) , jei kažkas pavyks galiu nupiešt dizainą , o jeigu ir sudominsit galėčiau ir prisijungt prie projekto kaip grafikos dizaineris :)

Taip ir yra. Aš kiek turiu tiek galiu ir išleist pinigai tam ir skirti kaip sakoma kad juos leistum ir mėtytum į kaire į dešine aš asmeniškai gyvenu šia diena o ne kita..  Turėsiu omeny čia kolkas vizija 2 men bėgi norėtusi tai įgyvendinti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2875 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...