Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

EliteDMC.LT || Survival/PvP serveris.


Teemo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2461 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

656ddca45558670c4b3083a4125a3bcc914.png

Sveiki visi. Su jumis sveikinasi naujai atgimstantis projektas, kuris yra pavadintas EliteDMC.LT. Tai projektas, kuris sieks savo tikslo, bandys patekti į top'us, ir būti žinomu visoje Lietuvoje.

Pradekime diskutuoti apie tai, kaip sugalvojome atidaryti šį projektą, koks mūsų serverio stilius ir panašiai. Viskas prasidėjo nuo to, jog projekto savininkas Teemo (Evaldas) gavo įspūdį pradėti kurtį savo Minecraft projektą, praėjus kelioms dienoms, buvo nupirktas serverio hosting'as. Dauguma žaidėjų, ar tiesiog šios svetainės narių manys, kad čia bus eilinis atsiprašant "šūdservis", šiame projekte bus naudojama platinta modifikacija. Bet kaip ir diskutuojame, šiame projekte modifikacija yra daroma nuo nulio. Nėra nei vieno failo, kuris būtų pasisemtas iš kito projekto failų. Kad atsiprašant ''serveris geresnis būtų''. To tikrai nebuvo, projekto valdžia tikrai praleisdavo daug laiko dirbdami prie serverio failų, kūrė įvairiausias sistemas, mes šiuo tikslu bandysime sužavėti tiek jus, tiek į projektą norinčius ateiti narius. Šiuo metu projekto stilius yra Survival bei PvP, mes apsitarę su projekto komanda, nusprendėme padaryti šį stilių, kadangi mes dar neįsitikinę, ar projekte žais mažas žaidėjų skaičius ar didelis. Dabar ir šiomis valandomis, minutėmis, projekto valdžia dirba ties modifikacija, kad per serverio startą nenutiktų taip, kad mūsų serveris nepajėgs atlaikyti savo žaidėjų skaičius, bet gali nutikti tikrai visko.

Pakalbant plačiau, apie serverio idėjas ir mūsų daromas sistemas. Kaip ir rašiau aukščiau, dauguma dar yra daroma, serverio administracija tikrai stengsis jus nustebinti su naujais atnaujinimais. Bet vis tiek jums įkelsime jas čia, kad jūs patikėtumėte ir galėtumėt tuo pasidžiaugti. Mes įsitikinę, gausime kritikos, bet nebijokite jos išreikšti, kadangi taip mums priklauso, pagal tai mes galėsime dar labiau patobulinti.

Pirmoji mūsų idėja yra; Greitas Reagavimas, atvirkštinių žodžių sudėliojimas. Ši idėja yra tikrai matyta daugumose projektų, bet pas mus ji šiek tiek yra patobulinta, joje reikės sugalvoti ir žodžius pačiam žaidėjui, kurie bus panaudoti skelbiant mini-event.

Antroji mūsų idėja yra Kuprinė, kuprinė, tai dalykas, į kurį tu galėsi įsidėti papildomai daugiau daiktų. Ją galėsite turėti tik vieną, jeigu miršti, tavo daiktai iš jos nedings, todėl ten bet kur ir bet kada galėsite įsidėti belekokį norimą daiktą.

Trečioji mūsų idėja yra. Projekte nebus galima darytis piltuvų juos reiks pirkti /warp shop, perkant paslaugas arba gauti iš skrynių, kitaip sakant raktų. Taip pat piltuvus galėsite pirkti ir parašius komanda /paslaugos, apie visą tai, jums bus surašyta textdraw'e.

Ketvirtoji mūsų idėja yra. Dažniausiai projektuose, norint sužinoti projekto, valdžia, ar jų duomenys reikia teleportuotis ten į /warp administracija ir panašiai, ar tiesiog šone išmeta jų kontaktus. Pas mus taip nebus, pas mus parašius komanda /administracija išmes lentelę, kurioje bus surašyta visa projekto komanda, jų duomenys, kada buvo prisijungęs, ar yra dabar prisijungęs ir kokias pareigas užima.

Šiuo metu visi norintys žmonės yra laukiami prisiregistruoti mūsų serverio svetainėje, kadangi greitu metu vyks atrankos į serverio valdžią. 

Keletas nuotraukų iš vidaus : 
138c0704e01febf4217d19e252a8579f33.jpg

08a62dee3f298a8089cc3afda8e83f9f336.jpg

b0d0b1e10d43780d270b72e039532b8d372.jpg

6b42b73b2ce3c6e73fe95e05b6d103be275.jpg

Serveryje linkime gerai bei linksmai praleisti laiką, laukiami visi!!

Na tai ką, ačiū kad skaitėte naujojo atkeliaujančio EliteDMC.LT projekto erą.

Mus rasite:
Serverio svetainė - www.EliteDMC.LT
Serverio TeamSpeak3 adresas - ts.EliteDMC.LT
Serverio adresas - mc.EliteDMC.LT
Facebook puslapis - https://www.facebook.com/groups/120836338542529/

 

 

Serverio startas - 2017.08.09 19:00 Lietuvos laiku!

Redaguota , nario captainteemukas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2461 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...