Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2879 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , taigi norėčiau surasti samp projektą kuriame galėčiau užimti pareigas , kokias gi ? Tai galėčiau būti pagalbininkas.Plačiau apačioje.

Ką darysiu kaip pagalbininkas?

Pilnas forumo sutvarkymas

Forumo lietuvinimas

Atrankų / analizių rašymas

Temų kūrimas

Pagalbos tiekimas

Reklamavimas

Serverio testavimas

Čyteriu gaudymas

Minimalūs GFX darbai.

Ir daug kitų dalykų galiu atlikti.

Apie mane

Mano vardas yra Modestas, man yra 14 metų. Gyvenu Vilniuje, sportuoju krepšinį bei futbolą. Einu į kačialkę. Mėgstu užsiimti forumo tvarkymu, sampą žaidžiu apie 7 metus. Turiu brolį bei sesę. Patirtis forumo tvarkymuose apie  +- 2 metus. Buvau neviename projekte.

Susisiekimas

skype: #hypermodis (jei neras tokio kvieskit : [email protected])

Tie kurie sakysit jog kėkvienas sugeba tavo išvardintus dalykus daryti, tai net neįdomus. Kas pažystat mane tie ir žinosit.

File:Rust logo.png - Wikimedia Commons
Ieškomi RUST žaidėjai, norintys rašykit į discord;
light.#2283

• ,
(redaguota)
30 minutes prieš, Dr. Arnas parašė:

trashas ir tiek

Suprantu, kai žinomas žmogus pakurtu tokią temą parašot jog rekomendacija, o kai pakomentuoja dar niekam nežinomas žmogus jau vadinat šiukšlėm ane?

17 minutes prieš, liight parašė:

zinoma visi sugeba, todel cia tu neidomus o ne mes

Tu čia žinok įdomiausias esi šitam forume su savo tokiais komentarais.

8 minutes prieš, DeivisHype parašė:

čyterius gaudyti, testuoti serverius, temas kurti, pagalba teikti ir reklamuoti moka kiek vienas žmogus, tai mana nereikia čia papildomų punktų, ir bandyti įtikti kitiems su tokiomis pareigomis, nes kiek vienas gali jas atlikti

Taip ir galvojau jog prisknisit su savo tais neigiamais komentarais kurie man visiškai neidomus. Nekėkvienas sugeba dirbti ties forumu, nekėkvienas sugeba daryti GFX darbus. Tai von iš šios temos jei nemokat skaityti kas parašyta. Kai paviždžiui jau pažystami žmonės parašo šitokia temą, jūs tiesiog rekomenduojat o kai parašo žmonės kurie nori įgauti pasitikėjimą iš kitų žmonių tai rašot šiukšlės ir panašiai.

Projekto paieškas tesių, kažkas dar pakomentuos nesusijusį su tema pranešima pranešiu moderatoriams.

Redaguota , nario hyperModis

light.#2283

22 minutes prieš, hyperModis parašė:

Suprantu, kai žinomas žmogus pakurtu tokią temą parašot jog rekomendacija, o kai pakomentuoja dar niekam nežinomas žmogus jau vadinat šiukšlėm ane?

Taip ir galvojau jog prisknisit su savo tais neigiamais komentarais kurie man visiškai neidomus. Nekėkvienas sugeba dirbti ties forumu, nekėkvienas sugeba daryti GFX darbus. Tai von iš šios temos jei nemokat skaityti kas parašyta. Kai paviždžiui jau pažystami žmonės parašo šitokia temą, jūs tiesiog rekomenduojat o kai parašo žmonės kurie nori įgauti pasitikėjimą iš kitų žmonių tai rašot šiukšlės ir panašiai.

Projekto paieškas tesių, kažkas dar pakomentuos nesusijusį su tema pranešima pranešiu moderatoriams.

jei jau megini rasyti lt raidem tai bent jau ismok zodzius rasyti protinguoli. Idomu kokius tu gfx darbus dar gali atlikti? Antra - jokie normalus zmones tiek daug paslaugu is kuriu tu visas galetum tik ant basic daryti tikrai neiesko projekto

2 minutes prieš, liight parašė:

jei jau megini rasyti lt raidem tai bent jau ismok zodzius rasyti protinguoli. Idomu kokius tu gfx darbus dar gali atlikti? Antra - jokie normalus zmones tiek daug paslaugu is kuriu tu visas galetum tik ant basic daryti tikrai neiesko projekto

Visų pirma tu išviso lt raidėm nerašai, jei reikės ir atliksiu.

light.#2283

(redaguota)
Prieš 1 valandą, hyperModis parašė:

Taip ir galvojau jog prisknisit su savo tais neigiamais komentarais kurie man visiškai neidomus. Nekėkvienas sugeba dirbti ties forumu, nekėkvienas sugeba daryti GFX darbus. Tai von iš šios temos jei nemokat skaityti kas parašyta. Kai paviždžiui jau pažystami žmonės parašo šitokia temą, jūs tiesiog rekomenduojat, o kai parašo žmonės kurie nori įgauti pasitikėjimą iš kitų žmonių tai rašot šiukšlės ir panašiai.

Turejau omeny sugebejimai trashas

raudonas tektstas: gfx'ini sakei minimaliai, minimaliai niekam nereikia, forumo sutvarkymas kaip suprantu nelegalios versijos irasymas, kazkokiu addonu irasymas ir tiek, abejoju ar kam to reikia.

bold: 

Citata

Forumo lietuvinimas

Atrankų / analizių rašymas

vien is to galima matyti, kad rasei bele rasyt ka sugebi

bonus:  jei zinomas zmogus sukurtu tokią tema as atrasyciau "u fokin wot m8, samp, rly?"

Redaguota , nario Dr. Arnas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2879 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...