Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki miėliėji supergames.lt puslapio skaitytojai . Netempes gumos eisiu prie temos , gerai pagalvojęs kad reikia nuo kažko pradėti .. Tai ir noriu pasiūlyti jūsų projektui bendrasavininko paslaugas . Viskas plačiau apačioje .

• Ką galėčiau veikti serveryje ?
  1.  Daryčiau atrankas į prižiūrėtojus .
  2.  Rašyčiau atnaujinimus bei jų tikslų aprašymą .
  3.  Montuočiau ir kurčiau video apie serverio veiklą bei platinimą .
  4.  Užsiimčiau reklama .
  5.  Prisidėčiau prie serverio išlaidų . 
  6.  Padėčiau tvarkytis ir davinėčiau idėjas ties serverio unikalūmui.
  7.  Kokias nors smulkmenas galėčiau pamapinti ir sutexturinti nes šioje srytije dar tik pradinukas.

• Kokia nauda iš to man ? :
  1.  Visų pirmą noriu įgauti žmonių pasitikėjimą bei parodyti ir išskleisti savo galimybęs,
  2.  Noriu išbandyti savęs šioje srytije nes šiuo užsiimti dar neteko , bet turiu patirties iš kitų savininkų . Ką kaip reikia daryti , o ko nereikia daryti..

Štai tiek . 

Rašykite man į až / Arba dėkite čia savo skype . :)

Ačiū už dėmesį bei sėkmės .

1 minute prieš, Jonas13 parašė:

Kad labai į trintuką užneši atrodo lyg ir sutari tačiau niekada nebūni prie pc ir dabar ignorą šovęs o pavyždžių taip ir nepateikei...

Šiuo metu esu prie pc . Ir galėsiu atsiusti savo pradinius darbus , kaip tau ir minėjau esu užsenyje atsotogose ir gryšiu tik rūgpjučio 1 . Viską gi tau pasakiau be to kada aš tave ignoravau man nieko nerodo kad tu kažką rašytum.

(redaguota)

lol neverta imt pradžioje rašė jog moka o dabar "noriu išbandyti savęs šioje srytije nes šiuo užsiimti dar neteko"

o kitoje temoje rašai 

Citata

Ką sugebu >

• Mapp , interjerai , pastatai , bazės , parduotuvės kitaip sakant viską .
  • Textur .

neskaitant to parašius skype rašai jog nemoki mappint interierų.

"tik interjerais neužsiimu"

Paprašius pavyždžių rašo :

"Žinai ką reiškia rugpjūčio pirma?  Ir žinai ką reiškia atostogos ir kelionės!"

Redaguota , nario Jonas13

Labai grasintojas žmogus neprasidėkit -r3p

Citata

Rašai josamones į komentarus.. Ir man dar nurodyneji ką daryt?  Aš tau už free postą galiu praleist įspėjimą forumo. Pakalbejas su modais.. Ir įrodymas jiems kad moku mapint interjerus o už tą tavo komentarą praleis tau isp :)
Žiek dar ką redaguoji dabsr tikrai sunervinai arba keiti komentarą arba paimsiu ir praleisiu isp

26 minutes prieš, Jonas13 parašė:

Rašai josamones į komentarus.. Ir man dar nurodyneji ką daryt?  Aš tau už free postą galiu praleist įspėjimą forumo. Pakalbejas su modais.. Ir įrodymas jiems kad moku mapint interjerus o už tą tavo komentarą praleis tau isp :)
Žiek dar ką redaguoji dabsr tikrai sunervinai arba keiti komentarą arba paimsiu ir praleisiu isp

:DD visai būtų įdomu sužinot už ką tau tą įsp dėtų :D už tiesą?:D 

viską ką čia parašei gali atlikt betkoks serverio žaidėjas, o tu už tai savininko nori, juokini tiesiog

Prieš 1 valandą, Deiman'tas parašė:

Sveiki miėliėji supergames.lt puslapio skaitytojai . Netempes gumos eisiu prie temos , gerai pagalvojęs kad reikia nuo kažko pradėti .. Tai ir noriu pasiūlyti jūsų projektui bendrasavininko paslaugas . Viskas plačiau apačioje .

• Ką galėčiau veikti serveryje ?
  1.  Daryčiau atrankas į prižiūrėtojus .
  2.  Rašyčiau atnaujinimus bei jų tikslų aprašymą .
  3.  Montuočiau ir kurčiau video apie serverio veiklą bei platinimą .
  4.  Užsiimčiau reklama .
  5.  Prisidėčiau prie serverio išlaidų . 
  6.  Padėčiau tvarkytis ir davinėčiau idėjas ties serverio unikalūmui.
  7.  Kokias nors smulkmenas galėčiau pamapinti ir sutexturinti nes šioje srytije dar tik pradinukas.

• Kokia nauda iš to man ? :
  1.  Visų pirmą noriu įgauti žmonių pasitikėjimą bei parodyti ir išskleisti savo galimybęs,
  2.  Noriu išbandyti savęs šioje srytije nes šiuo užsiimti dar neteko , bet turiu patirties iš kitų savininkų . Ką kaip reikia daryti , o ko nereikia daryti..

Štai tiek . 

Rašykite man į až / Arba dėkite čia savo skype . :)

Ačiū už dėmesį bei sėkmės .

Pakviesk dream.pagalba :)

Labai keistai bendravosi kaip kreipiasi į mane kad galėtu parašyti tekstą bei ji įgarsinti , parašė kad bus atliktas už poros valandų ir panašiai , paklausius kaip jis rašys tekta jei nieko nežino nei apie mane nei apie projektą , atsake kad tik turi daug motyvuojančiu tekstu daugiau nieko.. Nemanau ar yra subrendęs žmogus , tapati ką tu parašiai kad atlieki dauguma tai daro.

3caf41e45adf2c968e5328e45cde5ace688.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3276 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...