Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

R-CITY.US.LT - KARALIŠKASIS GYVENIMAS!


exoil

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2484 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

0ee84b580eb0e81edc7f202cda38fe78966.png

 

Visko pradžia.. 2016 metų, Birželio 20 diena.. Šis serveris įėjo į rinką, ir stengiasi jums perduoti kuo geresnę žaidimo kokybę. Viskas prasidėjo, nuo mažos įdėjos, kuri išsiplėtė į tokį projektėlį. Tikslas, buvo linksmai praleisti laiką su draugais, žaidžiant šį serverį, bet pradėjus jungtis kitiems žaidėjams, supratau, kad šią įdėją reikia testi ir tobulinti! Nuo Birželio 20 dienos, teko pakeisti vieną savininką, kuriuo tikrai tikėjau, dėjau į jį viltis, o jis mane taip nuvylė.. Bet, dabar ne apie tai. Su laiku, susipažinau su tokiais asmenimis, kurie rodo savo norą, bei ryžtą kurti bei tobulinti šį samp serverį! Serveris šiuo metu, veikia pilnu pajėgumu.

 

Mūsų tikslas:

Mūsų pagrindinis tikslas - perduoti jums serverį ko kokybiškesnį, bei stabilesnį! Kad, atėjes žaidėjas, jaustu jaukumą, ir nenorėtu mūsų palikti! Stengiamės, serverį kuo labiau paversti panašų į realų gyvenimą!

 

Administracija:

Serverio administracija, privalo laikytis jiems surašytų taisyklių, jų nesilaikymas - neatleidžia nuo atsakomybės. Kiekvienas administratorius yra įpareigotas padėti tiek naujokams, tiek senbūviams!

 

Projekto taisyklės:

Serverio taisykles, galite rasti štai čia ; http://r-city.us.lt/...erio-taisyklės/

Forumo taisyklės ; http://r-city.us.lt/...rumo-taisyklės/

 

Serverio atnaujinimai:

Kiekvienas jūsų pasiūlytas atnaujinimas, - čia gali būti įgyvendintas! Serverio atnaujinimus stengiamės daryti kuo dažniau, ir kuo geresnius, žinoma, jūs taip pat prisidedate prie jų!

 

 

line-png-26.png

 

Šiek tiek trumpai, iš serverio gyvenimo, bei sistemas!

 

Darbai:

 

Pradėkime nuo to, kad visiems darbams, reikalinga - 0XP!

Serveryje egzistuoja - 20 darbų! 12 iš jų su pakvietimais, 8 be pakvietimo. Iš jų 3 teisėsaugos sritys, bei 2 mafijos!

 

Namų sistema:

 

4bc9b582d0af2cac4e77022cd0e0b87385.png

 

071104a43af9df7187c161ce221731ac503.png

 

9f3bcd728056f027a46eb254f5410826687.png

 

Verslų sistema:

 

Serveryje egzistuoja 2 verslų tipai [virtualūs, bei normalūs]. Normalius verslus galėsite įsigyti už serverio pinigus [€], o virtualius, už realius [€], kuom jie skiriasi? Virtualūs verslai, sukuriami savininko, bet taip pat turi pickup'ą, ir matomas saraše /verslas. Normalūs verslai, priklausantys savivaldybėi, išsvaidyti prie pagrindinių serverio vietų!

 

http://imgur.com/a/jO49y

 

Transporto sistema:

 

Kaip ir kiekviena serveryje, jūs galite turėti transportą, taip pat ir čia, tik jūs čia galite turėti - 2 transporto priemones! Kaip ir realiame gyvenime, jas reikia priregistruoti, bei į jas pilti kurą! Transporto pr. rūšys [Pigios/Sportinės/Džipai/Motociklai]. Kiekvienas, perka pagal savo interesus! 

 

Ligoninės sistema:

 

Mirus, atsirasite ligoninėje, tik pas mus, čia nereikia laukti. Būsite iškarto išleidžiamas iš ligoninės! Taip pat, Ligoninėjė galėsite įsigyti sveikatos pažymėjimą.

 

Misijų sistema:

 

Serveryje yra MISIJŲ sistemą, jas vygdydami, gausite pinigų, patirties taškų, kreditų, reputacijos. Žinoma, misijos nebūs surask tą, ar aną, misijos čia kiek kitokios, pvz. ; Surinkti 1000xp, turėti 15'000€ kišenėje, ir t.t! Misijų yra įvairių, pradedant nuo lengvų, ir baigiant sunkiomis!

 

 

line-png-26.png

Aukščiau surašytos sistemos, tikrai nevisos. Serveryje jų yra daugiau, bet taupant jūsų laiką, paliksime intrigą! Visi žaidėjai nuoširdžiai laukiami! Serveris gali turėti klaidų, bet apie jas pranešus - jos skubiai ištaisomos! 

P.S Jau kitą savaitę sulauksime .LT galūnės, persikelsime į vps. Tad, neskubėkite mūsų nuvertinti!

Ačiū už jūsų dėmesi, ir iki pasimatymo serveryje!

@Velnio'Advokatas

2017/07/09

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

8 minutes prieš, SfeKsi parašė:

Nejuokauk, koks tol kas lošti serveryje kai nėra tam tikro nustatyto xp kiekio darbams? :Ddd Motyvacijos 0 būtų tokiame projekte žaisti, nieko ypatingo bei naujo nematau, neužsuksiu.

Tai, 0XP Nustatytas tik tam laikui, kol žaidėjai apsipras, praėjus savaitei/dviem, grąžinsim normalius XP kiekius :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

32 minutes prieš, Andrius_Side69 parašė:

SAMG modifikacija, mūsų serverio 2 pavadinimas kopijuotas ( Karališkas gyvenimas ), žlugsit per kelias dienas + us.lt ;D

Srr už ties kitus moki smerkt o pačio projektas nekažka persikelet į lv šenden ir ddos gavot ir 0 žaidėju jej pats nesugebi tai nesmerk kitu

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 4 valandas(-ų), Andrius_Side69 parašė:

SAMG modifikacija, mūsų serverio 2 pavadinimas kopijuotas ( Karališkas gyvenimas ), žlugsit per kelias dienas + us.lt ;D

Sveikas andriau, wow isireiskimas labai geras :D Tu manai kad kopijuoju? Baik bajerius, pas mane daugiau atnaujinimu negu pas tave :D + Tave pasmergsiu sedi pats su samg, dar drysti ateiti i mano projekta i reklamuoti? Malacius savininkas :D Ties smerkes kitus pagalvok apie save, projektas gyvuoja dar ilgiau negu tu manai, isties mano projektas gyvuoja labai daug, negu tavo, matau prisikabinai prie us.lt? Wow nera blogas forumas, tiesiog jis laikinas, greitu metu persikelsime i stabilesni ir greitesni, tiesiog sakes kad va zlugsim, nebejuokauk, buna visko, bet jai savininkas stengesi niekados nezlunga serveris, as turiu savo motyvacija. O matau kad tu neturi, nes elgiesi kaip nzn nesakysiu tu zodziu bet manau supranti pats, tiesiog sekmes tau. As tik tiek tau galiu pasakyti. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

On 2017-07-09 at 21:18, EDX parašė:

O kam tu rupi? Nebuk pas juos, niekas nepasikeis

Pasikeis tai, kad nebūsiu, KappaPride.

On 2017-07-09 at 21:20, Zulrah parašė:

Tai, 0XP Nustatytas tik tam laikui, kol žaidėjai apsipras, praėjus savaitei/dviem, grąžinsim normalius XP kiekius :)

Meh vistiek neįdomiai skamba, kad ir kaip bebūtų sėkmės su projektu

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2484 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...