Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2911 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Laba diena,

Ką temoje išvysite ?

Prisistatymą, kas esu ir visa kita.
Ko ieškau, koki mano pageidavimai būtų.
Kuo galiu jums praversti projekte ?
Kontaktai.

ZLem9pB.png

• Tai kągi, esu Lukas, daugeliui žinomas, kaip Lukas_Fiesta, čia esu nuo 2013 metų, SAMP žaidžiu kurkas ilgiau, tai va, kam įdomu esu iš Alytaus. Man 17 metų, ne už kalnų ir 18 laukia. Manau jog aš draugiškas, bendraujantis, linksmas, mėgstantis juokelius, laukiantis visuomet naujų iššūkių su kuriais niekuomet dar neesa tekę susidurti, raštingas, ištiesiantis pagalbos ranką, nerenkantis priešų, visuomet motyvuotas darbui, mandagus, kultūringas vaikinas. Didžiausią dienos dalį praleidžiu prie kompiuterio, dažniausiai būnu neaktyvus savaitgaliais, na manau suprantant reikia ir draugam skirti laiko, bei praleisti puikiai laiką ir su šeima. Na, bet su aktyvumu pas mane problemų nėra tikrai, kaip čia pasakius apie darbą, tai jį mėgstu, visuomet darau, tol kol pavyksta, na, o jei nevisuomet pavyksta prašau pagalbos. Tiesą pasakius su manimi problemų išties nebus. Čia apie save aprašiau neviską, jei sudominau ar sudominsiu galėsite pasikviesti į skype ar per kitur susisiekti galėsite užduoti papildomų klausimų į kuriuos su malonumu atsakysiu. Na esu žmogus su dideliu patirties bagažu ant nugaros..

tb9yvVK.png

• Visų pirma norėčiau jog savininkas ar savininkai būtų supratingi, žinotų ko būtent iš žmogaus reikia ir įsitikintų ar tikrai jiems tai būdinga, bei reikalinga. Pirmenybę suteikiu vyresniems, kadangi jie visuomet viską supranta, bei žino ko nori iš žmogaus ir būna pilnai apsisprendę asmenys, jei esi ar esate toki jog galvojate varinėsite pirmyn atgal, be jokio tikslo būkite malonūs, net nekvieskite. Kalbant apie projekto pusę, tai būtų malonu jog projektas turėtų domeną, subrendusius savininkus, niekuomet netruktų lėšų, aktyvūs, motyvuoti darbui, bei neišsišokia. O toliau viską aptarsime.

eV5jfQL.png

• Užsiimu efektyvia reklama jau nuo seno, kas žino ir kam teko su manim kurti projektą visuomet 100 ir daugiau pasiekiu, temų kūrimu, skilčių kūrimu, šiektiek moku HTML / CSS turiu omenyje pagrindus ir daugiau, galiu įdiegti jūsų norima varikliuką svetainės, bei pilnai sutvarkyti, galiu paruošti svetainę pilnam naudojimui (neužsiimu grafika / dizainų kodavimu), esu raštingas, galiu kurti istorijas, aprašymus, dirbu su balso įrašais, galiu įdiegti TeamSpeak su licenzija, bei paruošti pilnam naudojimui.

2GMIWdb.png

• Skype vartotojas - lukas.bestukas (su tašku)
  • Elektroninis paštas - [email protected]
  • SuperGames.lt vartotojas - Lukas_Fiesta

CmOcySw.png

Norėčiau, kad už darbą būtų mokami pinigai, arba bent kažkiek pradžiai sumokėtumėte, o vėliau palaukčiau, nes žūtbūt reikalinga nedidelė suma pinigų.

Redaguota , nario Lukas_Fiesta
  • ,
prieš 15 valandas(-ų), Damn this SHIT! parašė:

Patikimas devyniasdešimt penki procentai! :) Maladėc bičiukas.

Ačiū tau labai, malonu,

prieš 15 valandas(-ų), Pablas parašė:

TAS MEILĖ mano sėkmės tau rekomendacija gražuoliuk ;)

Ooo Pablito dėkoju !

prieš 15 valandas(-ų), 'familia parašė:

Sėkmės paieškose, patikimas, didelė rekomendacija.

Familia labai ačiū tau.

prieš 15 valandas(-ų), Insane_Forbik parašė:

Sėkmės tau, rekomenduoju. Darbštus malonus draugiškas, prikolnas.

Ačiū, ačiū. :)

On 2017-06-23 at 15:34, Seven parašė:

Patikimas, bendraujantis ir malonus žmogus, didelė rekomendacija!

Ačiū tau labai.

58 minutes prieš, Zjbys parašė:

Labai patikima persona :) Linkiu sėkmės tau Lukai.

Dėkoju tau ! ;)

• Pasiūlymų ištikro gavau nemažą kiekį, bet būkite supratingi rašykite tik tie kuriems netrūksta finansų, o jei rašysite, kad va čia padaryk darbą ir aš tau tik tada pinigus ir kitka net nerašykit. Žinoma galiu padaryt pusė darbo jog pamatytumėte jog tikrai yra dirbama. Laukiu pasiūlymų !
On 2017-06-26 at 16:37, Lukas_Fiesta parašė:

Ačiū tau labai.

Dėkoju tau ! ;)

• Pasiūlymų ištikro gavau nemažą kiekį, bet būkite supratingi rašykite tik tie kuriems netrūksta finansų, o jei rašysite, kad va čia padaryk darbą ir aš tau tik tada pinigus ir kitka net nerašykit. Žinoma galiu padaryt pusė darbo jog pamatytumėte jog tikrai yra dirbama. Laukiu pasiūlymų !

Jeigu tu eini į projektą vien dėl pinigų sėkmes ieškant , ypač kai pažiūrėjus ką tu moki , tai gali mokėti betkas , ir dar tau už tai pinigus mokėti visai naudos nėra...

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

prieš 4 valandas(-ų), Adomas J. parašė:

Jeigu tu eini į projektą vien dėl pinigų sėkmes ieškant , ypač kai pažiūrėjus ką tu moki , tai gali mokėti betkas , ir dar tau už tai pinigus mokėti visai naudos nėra...

Kalbant ką aš moku, tikrai kiekvienas to nesugeba. Reklamuoti žinoma gali kiekvienas, bet kaip aš reklamuoju tikrai, tai yra kas dauguma to nemoka. Su svetainėmis taipogi daug kas moka, o daug kas ir nemoka. Visa kita taip pat galiu atsakyt tuo pačiu. Aš minėjau, kad už pinigus ir einu, kam reikės mano paslaugų parašys. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2911 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...