Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2827 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Y0U0gnq.png

Mes esame webshelp.lt, ir ruošiamės jums lengvais žodžiais pristatyti savo projektą!

Ką rasite atėję pas mus?

• Siuntinių,

• Nematytų ir gan unikalių darbų,

• Ir daug daugiau

Yra sukurtos skiltys, kurias galėsite užpildyti, t.y. siūlome ateiti ne tik žaliukams, tačiau ir užkietėjusiems tinklapių profesionalams, kad padėtumėt naująjai kartai užaugti kartu su kodu.

Su laiku ir kartu su jumis stengsimės tobulėti, mokytis ir dar daug daugiau.

Redaguota , nario ♣InFo♣

rt3KXAx.jpg

22 minutes prieš, ♣InFo♣ parašė:

Viskas ateis su laiku. Neskubėkit jūs gyvent ir tiesiog išmokit Nešmeižt žmonių kurie stengiasi kažką daryti. Nes per tokius žmones kaip jūs žmonėms dingsta motyvacija..

Kokia čia motyvaciją? galvoji nusipirksi žinomą domeną ir turėsi didelę narių auditoriją? dėja, tau čia ne 2013 metai. forumą pirmą reikia sutvarkyti ir tada jį reklamuoti, o koks man tikslas ateiti į tavo forumą? ną aš to nesuprantu tai ...

xPaVWwY.png

4 minutes prieš, Kukme1steris. parašė:

Kokia čia motyvaciją? galvoji nusipirksi žinomą domeną ir turėsi didelę narių auditoriją? dėja, tau čia ne 2013 metai. forumą pirmą reikia sutvarkyti ir tada jį reklamuoti, o koks man tikslas ateiti į tavo forumą? ną aš to nesuprantu tai ...

Viskas ateis su laiku kaip minėjau.

rt3KXAx.jpg

(redaguota)
On 2017-06-21 at 18:57, ♣InFo♣ parašė:

Šitas domenas man priklausė prieš porą metų.. Bandau atkurti. Tik startą paskubinau.

nemeluok :) nes iki pat 2014 webshelp.lt ir webshelp.eu priklausė man :) Taip pat turėjau ir abiejų duom bazes bei visa kitą ;) Realiai gal net ir dabar rasčiau duom bazę..

Redaguota , nario Barzda
On 2017-06-29 at 21:40, Barzda parašė:

nemeluok :) nes iki pat 2014 webshelp.lt ir webshelp.eu priklausė man :) Taip pat turėjau ir abiejų duom bazes bei visa kitą ;) Realiai gal net ir dabar rasčiau duom bazę..

Vienas bandė man parduoti gal netgi tu webshelp.eu duomenu baze, bet neapsimoka visko seno įkelti nes ten dauguma nuorodu bus jau negaliojančios .

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2827 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...