Peršokti į turinį

[SERVERIŲ PAGALBA] Konsultuoju žaidėjus kuriančius - turinčius serverį


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2504 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi, kaip iš temos pavadinimo supratote, jog teikiu konsultaciją žmonėms bekuriantiems ar turintiems minecraft serverį/us. Pats netrumpą laiką kūriu ir vystau projektą (www.ecocity.lt), todėl pasimokęs iš savų klaidų, jog Lietuvoje vystytųsi projektai padėsiu ir patarsiu visais kilusiais klausimais. Tikriausia kyla klausimas -

  • Kodėl?
    Nes jau nekartą į mane kreipėsi žmonės su klausimais, paprašę pagalbos. Dar nekilo tokių sunkumų kurių neišspręsčiau, o aš sunkumus mėgstu. Ištikro tikiuosi įgauti gerų pažinčių, bei be abejo praplėsti savas žinias.

 

  • Kokiais klausimais galiu konsultuoti?
    Kadangi pats turiu serverį ir netrumpą laiką užsiimiau jo kūrimo darbais savarankiškai galiu iš savos patirties rekomenduoti nuo ko pradėti, kaip pradėti, kur kreiptis, kur ieškoti atsakymų, o galbūt klausimus ir atsakyti. Puslapio srityje galiu padėti ties paslaugų ir balsavimo sistemomis - jų prijungimu. Minimaliai IPB forumu bei jo konfiguravimu. PAYSERA, bei serverio surišimas su ja.

 

  • Kiek ir ar kainuoja?
    Ne. Iš tikro konsultacija nekainuoja, patarsiu, rekomenduosiu visiškai nemokamai. Nebent norėsite kažkokios pagalbos reikalaujančios atlikti nemenką darbą, arba kažkokių sistemų. Už jas galiu paprašyti kelių eurų, bet pažadu suma neperžengs galimybių ribos todėl tikrai nereikia bijoti klausti.

 

  • Kaip susisiekti?
    Skype (atsakau greičiausia): djgoodmen
    GMAIL: [email protected]
    Rašyti asmeninę žinutę supergames forume, arba tiesiog komentuoti savo kontaktus su klausimu.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kad neturi tiek pakankamai patirties norint rekomenduoti ką daryti serverių kūrėjams kai esi tik kūręs vieno žanro serveri, tuolab, gana neaktyvu ir nepopuliaru, su pusiau įdomia idėja, tačiau pateikta hujovai. Manyčiau tau reikėtų pirmą pasimokyti daugiau iš savo klaidų, pataisyti viską aplink save ir tada spręsti ar padėti kitiems, ar ne. Vieninteliu dalyku kuo gali padėti, kas galbūt yra mažiau žinoma daugumai projektų kūrėjų tai kaip dirbti su puslapių kūrimu. Tavo žinios yra tik pradiniai dalykai ir nėra priskirta žmogui kuris galėtų užsiimti tokiu darbu (kad ir už dyką), žinoma, galbūt kūrėjams bus patogiau su savo kvailais/elementariais klausimais užklausti tavęs ir gauti greičiau atsakymą, bet būtų žymiai geriau jeigu jie klaustų žmonių su realia ir ilga patirtimi, galbūt ne šitame forume, o užsieniečių forumuose kaip Spigot kur sulauktų profesionalios pagalbos kuri garantuotai padės kūrėjui puoselėti savo idėją.

Sėkmės tau su laiko švaistymu ir kvailų klausimų atsakymų.

In the end - Minecraft is dying in Lithuania, but nobody is trying to fix that ツ

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Pradedant mano projektu, tai kai skaitei temos turinį tikriausia praleidai, jog pasimokęs iš savo klaidų suteikiu konsultaciją kitiems. Į tai įeina nebūtinai problemų sprendimas, žmogaus tam tikroje srityje kaip JAVA koduotojo rekomendavimas, ar kas nors panašaus. Manau skirtingai abu suprantame žodį pagalba, ir jog ji visiškai nemokama ir nieko nereikalaujanti, todėl jei žmogui kyla klausimų, nežino kaip, nuo ko pradėti kaip kad nežinojau aš prašom, bet kada parašyti. Na, o jei yra tokių atvejų kai žmogui negaliu atsakyti kokio nors klausimo, negaliu patarti, aš taip ir nedarau, tiesiog nukreipiu pas į tą nusimanantį žmogų.

Ačiū.

Redaguota , nario Kelmazzz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2504 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...