Lars

Pagalbos su script

Recommended Posts

Sveiki. Reikėtu jūsų pagalbos. Kaip padaryti tikrinimą, su kuriuo sistema tikrins, ar žaidėjas nėra per toli nuejęs nuo tam tikros vietos? Tarkim pradėti daryti kažkokį veiksmą galima tik būnant kokioje nors vietoje, kai jį pradedame, turime ~2min neišeiti toliau nei 10 metrų nuo to taško, jei nueiname, tai viskas stabdosi ir viską pradėti reikėtu iš naujo. Ačiū. 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

hm sudominai gal ir padarysiu skripto pavyzdi zinoma tu bandyk ieskoti internete bet jauciu nera 

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

http://wiki.sa-mp.com/wiki/GetPlayerDistanceFromPoint 

arba

http://wiki.sa-mp.com/wiki/IsPlayerInRangeOfPoint

 

Šiaip kas kažkiek sekundžių būtų galima tikrinti su timeriu pasitelkiant vieną iš šių dviejų funkcijų

Redaguota , nario liight

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
new bool:turi_but_zonoje[MAX_PLAYERS], zona_time[MAX_PLAYERS];

forward nebereikia(playerid);
public nebereikia(playerid) {

	turi_but_zonoje[playerid] = false;
	SendClientMessage(playerid, -1, "Dabar gali išeiti ...");
	return 1;
}

public OnPlayerUpdate(playerid) {

	if(turi_but_zonoje[playerid] && IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 6.0, 2449.77, -222.019, 23.6305)) return 1; // viskas ok
	else if(turi_but_zonoje[playerid]) { // išėjo xd

		SendClientMessage(playerid, -1, "Išėjai todėl ...");
		turi_but_zonoje[playerid] = false;
		KillTimer(zona_time[playerid]);
	}
	return 1;
	
}

CMD:test(playerid, params[]) {

	zona_time[playerid] = SetTimerEx("nebereikia", 1000 * 5, false, "i", playerid);
	turi_but_zonoje[playerid] = true;
	return 1;
}

CMD:veiksmas(playerid, params[]) {

	if(turi_but_zonoje[playerid]) return SendClientMessage(playerid, 0xFF0000, "Veiksmo negali atlikti ,nes nesi ten kur reikia būti");
	return 1;
}

tikiuosi to reikėjo xd

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba



  • SuperGames programele
  • SuperGames programele