Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2945 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, draugai! Turiu jums klausimą: kaip išmokti anglų kalbos greitai? Tik rašykit tie kas turit patirties!!! Nesiūlykit: "Žaisk žaidimus", "Žiūrėk filmus" ar "Skaityk knygas angliškas", nes tai kiekvienas iš bendro išprusimo jau suvokia, kad šitie būdai gali pagelbėt, tik bėda kad neturiu laiko tam, kadangi ruošiuosi egzaminams ir šiaip, reikia kažko "stipresnio". Anglų kalbai per dieną galiu skirti 2-3h laiko, tad siūlykite savo būdus, bet tik tuos kurie pasitvirtino visu 100 proc. ir dabar jūs anglų kalboje "neįveikiamas" :D Noriu praplėsti žinias. Tai dalinkitės savo patirtim, tam kas žino tikrai gerą ir veiksmingą būdą - duodu 20€, jei žiauriai žiauriai geras - 50€. Galiu pervesti paypal / bitcointais / DNB. Motyvacijos turiu daug, tik nenoriu jos iššvaistyti veltui, noriu ją išnaudoti mokantis taip, kad pajausčiau rezultatus.

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

• ,

Išvis nesimokink iš lietuvių, jie viską perdeda, ir jų vertimas hujoviškas tiesiai šviesiai, Anglijoje gyvenu jau 11 metų, lietuvoje mokiausi 2 metus anglų kalbos ir išvis nepaėjo nieko akcentas didžiausias, R raidės tarimas tiesiog žiaurus, tik atsikrausčiau į Anglija, pradėjau bendrauti su anglais beveik nemokėdamas angliškai, diena iš dienos vis išmokau daugiau žodžių, ir svarbiausia jų neverčiau galvoje į Lietuvių kalbą, tai yra svarbiausias dalykas anglų kalboje, visus angliškus žodžius turi suprasti neverčiant jų į lietuvių kalbą, niekuo pakelbėti negaliu, tiesiog parašiau savo nuomonę.

7 minutes prieš, Artur. parašė:

Išvis nesimokink iš lietuvių, jie viską perdeda, ir jų vertimas hujoviškas tiesiai šviesiai, Anglijoje gyvenu jau 11 metų, lietuvoje mokiausi 2 metus anglų kalbos ir išvis nepaėjo nieko akcentas didžiausias, R raidės tarimas tiesiog žiaurus, tik atsikrausčiau į Anglija, pradėjau bendrauti su anglais beveik nemokėdamas angliškai, diena iš dienos vis išmokau daugiau žodžių, ir svarbiausia jų neverčiau galvoje į Lietuvių kalbą, tai yra svarbiausias dalykas anglų kalboje, visus angliškus žodžius turi suprasti neverčiant jų į lietuvių kalbą, niekuo pakelbėti negaliu, tiesiog parašiau savo nuomonę.

butent sutinku su tavim tas pats man irgi buvo.. zaisdavau MMO zaidimus kurie ismoke mane tik kaip rasyt bet kai reikejo kalbet zlugau.  Bet kaip ir tu sakai kalbejimas su anglais geriausias mokymasis, pats buvau susirades daugiau nei drauge viena tokia angle tai anglu pramusiau tolka tak.

Bet seip dar priklauso koks tau examinas ar ten rasyt reikia per ji ar kalbet nes kiek zinau yra kalbejimo ir rasymo egzaminai( gal klystu )  bet pagal mane visokie tokie kaip grammar quizzes etc turetu padet, kad tesiog i klausimus atsakinet ir pan, ir poto parodo klaidas ar teisingai ar ne. 

prieš 2 valandas(-ų), Artur. parašė:

Joo, šita žinau, kad turi suprasti angliškus žodžius ir neversti mintyse lietuviškai, nes + dar kol tu ten kažką mastysi, nebeišgirsi kitų žodžių ir pasimesi, kas lems stresą ir t.t. Nu žodžiu shit gausis.

prieš 2 valandas(-ų), Konooplyankw parašė:

Paskambink ir susitarsim. Telefonu numeris : +37063366782

Parašyk čia pm.

prieš 2 valandas(-ų), Ernestas`` parašė:

butent sutinku su tavim tas pats man irgi buvo.. zaisdavau MMO zaidimus kurie ismoke mane tik kaip rasyt bet kai reikejo kalbet zlugau.  Bet kaip ir tu sakai kalbejimas su anglais geriausias mokymasis, pats buvau susirades daugiau nei drauge viena tokia angle tai anglu pramusiau tolka tak.

Bet seip dar priklauso koks tau examinas ar ten rasyt reikia per ji ar kalbet nes kiek zinau yra kalbejimo ir rasymo egzaminai( gal klystu )  bet pagal mane visokie tokie kaip grammar quizzes etc turetu padet, kad tesiog i klausimus atsakinet ir pan, ir poto parodo klaidas ar teisingai ar ne. 

Aš apie kitus egzus, anglų jau parašiau :D Tiesiog noriu pramokti daugiau anglų kalbos, nes kai norgei buvau, tai ten tragiška buvo šiek tiek. Vos susišnekėjom. Gerai, kad giminė dirbo tam servise, tai biški pavertė kartais žodžius :D 

Sveikas, aš kartais pasimokau taisykles iš ego4u.com, tikrai neblogų pratimų ten būna, taisyklės ir t.t., viskas vienoje vietoje.  O šiap mokykloje reikia mokintis :D. Ten viskas žymiai paprasčiau.

Ai, dar girdėjau, kad lietuvis, Žaidimų Balsas ar kažkas pan. daro angliškus live twitch.tv, jis irgi mokinasi anglų kalbą, tad bendrauja angliškai. Nežinau ar vis dar daro jis ten tuos streamus, bet idėja buvo tikrai gera. Daryti tai, kad jam patinka ir dar mokytis anglų.

19 minutes prieš, horde parašė:

Anglų kalbą nuo 2 klasės pradeda mokyti? Ką tu veikei?

bent kur as ejau i LT mokykla tai ... jeigu kada sutiksiu savo anglu mokytoja tai turesim tokia convo kad  tada pati supras kad jai reikia dar mokytis anglu.. Nezinau kaip ten Vilniui/Kaune, kituose dydesniuose miestuose, bet mazam miestely tai tokios anglu mokytojos kad... O ir seip yra skirtumas tu gali koki menesi pakalbet su anglu kiekviena diena ir daugiau ismoksi negu kad per 12metu mokykloj ..

Važiuok į angliją xD, o jeigu rimtai, tai tiesiog susirask kokį mokytoją per skype iš užsienio (amerikos, anlgijos ar australijos ar dar kur) ir mėgink susitarti dėl pamokų, kad pamokytų tave, nes Lietuvoje anglų mokytojai tai klaikūs... Baigi mokyklą, bet net angliškai pakalbėti negali, gal ir moki kažkiek taisyklių, tačiau sutikęs kokį anglą arba kita angliškai kalbanti žmogų, , pastebi, kaip mokykloje tavęs visiškai neišmokė anglų kalbos... 

46 minutes prieš, Kennedy. parašė:

Bendrauk su anglais :D ieškokis draugų anglų. Sakei nesiūlyt, bet filmų žiūrėjimas labai padeda. Nes vis išmoksti kažką naujo. Galų gale pirk mokamas anglų kalbos pamokas :D:D 

Kaip ir sako Kennedy, bendrauk ir tiek, nueik omegle ar kur nors ir pradėk šnekėt. Su kiekvienu nauju žmogumi vis plėsi savo žodyną ir sakinio struktūra. Na ir žinoma praverstų nors kiek apie laikus pasimokint. Nors mokėk past, future, present ir užteks.

Prieš 1 valandą, Ernestas`` parašė:

bent kur as ejau i LT mokykla tai ... jeigu kada sutiksiu savo anglu mokytoja tai turesim tokia convo kad  tada pati supras kad jai reikia dar mokytis anglu.. Nezinau kaip ten Vilniui/Kaune, kituose dydesniuose miestuose, bet mazam miestely tai tokios anglu mokytojos kad... O ir seip yra skirtumas tu gali koki menesi pakalbet su anglu kiekviena diena ir daugiau ismoksi negu kad per 12metu mokykloj ..

Aš manau tu kompetencijų neturi, nes su Lietuvių kalba irgi nekažką, nereikia pradėt kaltint mokytojų. Gyvenu nedideliame mieste, bet standartizuotus parašėm 10-20% geriau, negu visi kiti Lietuvos mokiniai, ir tai, kad mažesniuose miestuose ir kaimuose mokymo lygis yra žemas yra stereotipas.

2 minutes prieš, Hooked parašė:

Aš manau tu kompetencijų neturi, nes su Lietuvių kalba irgi nekažką, nereikia pradėt kaltint mokytojų. Gyvenu nedideliame mieste, bet standartizuotus parašėm 10-20% geriau, negu visi kiti Lietuvos mokiniai, ir tai, kad mažesniuose miestuose ir kaimuose mokymo lygis yra žemas yra stereotipas.

Na nežinau, bet ten kur aš gyvenu irgi mokytojai tokie pat kaip Ernis apibūdino.

Dabar, Žilvis` parašė:

Na bet aš kaip ir turbūt daugelis savo anglų kalbą išmokau iš žaidimų, žinoma mokytojos, bei gyvenimo ir dabar turiu iš anglų kalbos 8 :ddd :) 

Tai aš 9 turiu metiniam (pirmas pusmetis 10, antras 8), bet čia neesmė... Dar priklauso nuo mokytojos vertinimo sistemos ir šiaip... Esmė jog nieko nemoku.

(redaguota)

Stenkis savo aplinką, gyvenimą sieti su anglų kalba pavyzdžiui, kaip čia kažkas minėjo, gyventi angliakalbėje šalyje, bendrauti su užsieniečiais(ne tik su tais, kuriem anglų kalbą yra gimtoji kalba jog galėtum suprasti skirtingų akcentų žmones). Taip pat, pasistenk mąstyti anglų kalba, jei darai kokius užrašus, dienotvarkę - užsirašyk angliškai, skaityk žinias anglų kalba, pasikeisk kompiuterio kalbą į anglų :D 

Redaguota , nario nawtoriouz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2945 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...