Peršokti į turinį
Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

parduodu PARDUODAMOS DIDELĖS FACEBOOK GRUPĖS / PUSLAPIAI


Saturnk

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2526 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumo dalyviai, norėčiau parduoti facebook grupes ir puslapius, tai labai gera bazė reklamai turint įvairiausia verslą. Tai yra vidinis projektas facebook'o viduje iš kurio uždirbame iš reklamos arba reklamuojame save , pritaikyti jį yra begalybė variacijų.


Grupės:

https://www.facebook.com/groups/perkuparduoduskelbimai1/ NARIAI: 20,877 ( per diena prisijungia +-90-100 nauju narių) Kaina: 80Eurų

e0BhuzX.png

https://www.facebook.com/groups/skelbimailietuvojepirkparduok1/?ref=group_browse_new NARIAI: 37.644 ( per diena prisijungia 70-110 nauju narių) Kaina: 150 Eurų

WJ1M3ZY.png

https://www.facebook.com/groups/243710226041171/?ref=group_browse_new NARIAI: 10.422 ( per diena prisijungia 50-60 nauju narių) Kaina: 50eurų

nJZBLCt.png

Puslapiai: 

https://www.facebook.com/viskasverslui/ 28,252 Likes 28k followers Kaina: 190eurų (pavadinima galima keisti)
https://www.facebook.com/TiesiogiaiVisalaik/ 5,197 likes  5,555 Followers (nespėjau dar sumerginti reikia palaukti dar pora dienu) Kaina 30 Eurų

su visais pasiūlymais į privačią žinutę arba komentaruose.
Galima skambinti taipogi telefono numeriu: 863092821


Puslapius norėčiau parduoti susitikimo metu gyvai , esu iš Vilniaus miesto arba per tarpininkus šiame forume arba eisiu pirmas tik patikimiems nariams , kitu atvėju teks susitikti ir atlikti mainus vietoje arba naudoti tarpininkavimo paslaugas.

Redaguota , nario Saturnk
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Em, sekmes pardavime, o kas sakot kainos dideles lel.. Turiu pats gerokai stambesni puslapi nei jis sudejus tuos abu, ir tos sumos kurias jis isvardino - atsiperka gan greitai.. tad ir pagal pasiulyta jo kaina tai yra mazos tik zinoma ne vaikams suprast. P.S kaip ir kazkuris vartotojas siule nueit i - ten tikrai manau bus kas susidomes. Dar kart sekmes pardavime. ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

ne retinu tam , kadangi neturiu laiko užsiimti grupėmis iš jų naudos yra tai yra nemokama gera reklama visose grupėse iššskyrus bendravimo visus įrašus reikia patvirtinti man pačiam , tokiu budu parduodama relama juose arba mano pačio reklama nepaskęsta tarp tūkstančių tą pačia dieną įkeltu skelbimų , man yra juokingiausia kai žmonės neišmanantis elementarios socialinių tinklų naudos reklamai , kažką bando įrodyti , tikriausiai prakalbo žmogus iki šiol pirkdamas bannerio pozicijas iš kūrių naudos minimaliai . 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2526 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


×
×
  • Sukurti naują...