Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3325 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, na gal jau kalbėta dahuje kartų dėl šaukimo į Kariuomenę, ypač įdomi nuomonė tų kurie gyvena užsienį, kaip jūs elgsitės gavę šaukimą?

Nes aš pats, gyvenu užsienį ir uždirbu daugiau nei smulkesni Lietuviai, o tai yra 3keu/mėn darbas labai lengvas, iš darbo spėju ir į fitnesą nueiti į pabėgio, ir čia ta kariuomenė man labai kaip penkta koja šuniui, ir net nežadu grįžt, bet čia kažkas kalbėjo jei ignoruoji ten tą šaukimą jie net į užsienį atsibels, tai kaip čia yra? Tie delfi ir kiti Š šūdą ten mala straipsnį, nieko nesuprasi... Dėl tų 3k per 9mėn, man čia nesamonė gaunasi, tuoj žadu imti paskolą verslui, ir tie asilų gaują (LT), bando mano reikalus sužlugdyti...

Nei esu sirgęs ligom, sveiks kaip ridiks. Ir kažką man ginti, kad nėra ką.

Ką patys darysit, ar darėt? 

Mano nuomone tai yra absurdas. Nes dauguma žmonių, tarp jų ir aš nori kuo greičiau išvykti iš šitos Lietuvos ir daugiau nebegrįžti, dėl algų, pragyvenimo lygio ir pnš. Gyveni sau laimingas užsienį, pinigų visko turi ir pist turi ten grįžt į tą šalį patarnaut, kuri tau paskutinei vietoj, nu nežinau.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

4 minutes prieš, Vakariszl parašė:

Mano nuomone tai yra absurdas. Nes dauguma žmonių, tarp jų ir aš nori kuo greičiau išvykti iš šitos Lietuvos ir daugiau nebegrįžti, dėl algų, pragyvenimo lygio ir pnš. Gyveni sau laimingas užsienį, pinigų visko turi ir pist turi ten grįžt į tą šalį patarnaut, kuri tau paskutinei vietoj, nu nežinau.

Tu galvoji tiesiog siaip sau isvaiziuosi nesusitvarkydamas doku? :D Jei uzsieni gyveni turi gauti kazkokius popierius jog turi gyvenamaja vieta ir dirbti arba sule eini, ir jie atsauks ta saukima, mano broliui tas pats buvo, saukima gavo, bet dokus issiunte ar nuveze tiksliai nepamenu ir viskas ore.

Buk ramus kai atsiranda sarasai tai savanoriu buris atsiranda ir taves jau niekam nebereikes.... visi cia triedzia bet jie nesupranta kad tu triedalu per prievarta niekas neims :) o is uk niekas taves neims jei busi saraso pradzioje ir nebus savanoriu tai tiesiok pasakyk kad uk esi ir atsikabins. Na o jei jau esi is lt esi bedarbis bet esi myznius ir tik pakampiam slankioji kiauras dienas tai siulau savu noru nueit :)

15 minutes prieš, Imprint parašė:

Buk ramus kai atsiranda sarasai tai savanoriu buris atsiranda ir taves jau niekam nebereikes.... visi cia triedzia bet jie nesupranta kad tu triedalu per prievarta niekas neims :) o is uk niekas taves neims jei busi saraso pradzioje ir nebus savanoriu tai tiesiok pasakyk kad uk esi ir atsikabins. Na o jei jau esi is lt esi bedarbis bet esi myznius ir tik pakampiam slankioji kiauras dienas tai siulau savu noru nueit :)

Būčiau, Lietuvoj kaip sakiai viską tai aišku eičiau savo noru. Amžinai, savanorių nebūs. Ir ne UK esu

11 minutes prieš, Blancas parašė:

O aplamai esi bent išsiregistravęs iš lietuvos? 

senai

35 minutes prieš, RoeX parašė:

Būčiau, Lietuvoj kaip sakiai viską tai aišku eičiau savo noru. Amžinai, savanorių nebūs. Ir ne UK esu

senai

Suklydau galvojau tu iš UK:D Bet tai ką parašiau tinka visiems emigrantams, kad ir kur jie bebūtu, aišku jei jie ten prisiregistravę :) O savanorių tikrai bus, nepasirodžius sąrašams jau yra nemažai užsirašiusiu o  kai sąrašai pasirodo dar daugiau savanoriu atsiranda ir užpildo daug maš visas vietas . Taigi jei nesi sąrašo pradžioje, gali būti ramus kad ir kur tu bebūtu... :)

(redaguota)
Prieš 1 valandą, Flawless Depression parašė:

O kaip tą padaryti? :D Nes po 7 mėn. išvarau į užsienį visam, tai būtų ne prošal sužinot :D

Nu jeigu jau rimtai gyvensi, nueini ten i ta migracijos skyriu (Pas mane taip), ten tave priregistruoja, bet cia vokietijoj uzknisa, ten pries atsidaryma lauke jau eile yra, tai kaip man buvo nuejau 8h isejau po keturiu :D, man ten dave skaiciu eiles tris :D nu ir toliau ten gauni nurodymus, atsidaryti banko saskaita, draudimas ir pns S. Tai tau ten pades pas ka vaziuoji

Redaguota , nario RoeX
4 minutes prieš, RoeX parašė:

Nu jeigu jau rimtai gyvensi, nueini ten i ta migracijos skyriu (Pas mane taip), ten tave priregistruoja, bet cia vokietijoj uzknisa, ten pries atsidaryma laukia jau eile yra, tai kaip man buvo nuejau 8h isejau po keturiu :D, man ten dave skaiciu eiles tris :D nu ir toliau ten gauni nurodymus, atsidaryti banko saskaita, draudimas ir pns S. Tai tau ten pades pas ka vaziuoji

Pas gimines varau, bet esmė ta kad tėvai griežtai uždraudė suteikti bet kokią pagalbą, tik tiek, kad gyvensiu pas juos kelis mėn. :D Tipo, kad išmokčiau pats savim pasirūpint, būti savarankiškas, nors anyway ... Aš esu savarankiškas.... Prikolas žodžiu ... :D

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

7 minutes prieš, Flawless Depression parašė:

Pas gimines varau, bet esmė ta kad tėvai griežtai uždraudė suteikti bet kokią pagalbą, tik tiek, kad gyvensiu pas juos kelis mėn. :D Tipo, kad išmokčiau pats savim pasirūpint, būti savarankiškas, nors anyway ... Aš esu savarankiškas.... Prikolas žodžiu ... :D

Ahh, same here 1f602.png

Jau buvau kažkada rašęs apie tai. Tačiau mano nuomonė pasiliks prie to pačio, kad tai yra žmogaus išnaudojimas ir ne suteikiama laisvė rinktis.  Galim pastebėti, kad jokia ekonomiškai stipri šalis neturi tokių prievolių, bet ekonomiškai silpnos šalys tokios kaip "Mongolija", "Kolumbija", "Venezuela","Libija","Nigerija" turi, tai galim padaryt išvada, kad esam tokie pat prasti kaip Nigerijos valstybė. Išleisdami didžiules pajamas krašto apsaugai tik sunkinam mūsų ekonomika, o ne gerinam Lietuvos piliečiui gyvenimą.

Kalbant apie fizinį tobulėjimą tai yra visiška netiesa. Galimas variantas, kad tu prisiauginsi kažkiek raumenų ir pakelsi savo jėga jei ateidamas buvai fiziškai silpnas, bet jei ateisi geru fiziniu pasirengimu ir didele jėga ar gera raumenų masę, tu dalį to prarasi. Kodėl? Tai todėl, kad yra nepilnavertis maistas ir kiekis yra gan mažas ir ištisas fizinis krūvis, pasekmės tokios, kad glikogeno atsargos nespės pasipildyt, o jei fizinio krūvio metu nėra glikogeno energija ims kaip raumenis. Mažėjant raumenų masei pasidarysi fiziškai silpnas, ir galimas variantas, kad psichologiškai būsi nusivylęs dėl to, ar bus koks nors kitas stresas, ir dėl to išskirsi kortizolio hormoną kurio dėka dar ardysi savo raumenis. Tai spręskit patys ar žmogus tuo metu tobulės.

Išvada: Esu prieš.

13 minutes prieš, Barz parašė:

Jau buvau kažkada rašęs apie tai. Tačiau mano nuomonė pasiliks prie to pačio, kad tai yra žmogaus išnaudojimas ir ne suteikiama laisvė rinktis.  Galim pastebėti, kad jokia ekonomiškai stipri šalis neturi tokių prievolių, bet ekonomiškai silpnos šalys tokios kaip "Mongolija", "Kolumbija", "Venezuela","Libija","Nigerija" turi, tai galim padaryt išvada, kad esam tokie pat prasti kaip Nigerijos valstybė. Išleisdami didžiules pajamas krašto apsaugai tik sunkinam mūsų ekonomika, o ne gerinam Lietuvos piliečiui gyvenimą.

Kalbant apie fizinį tobulėjimą tai yra visiška netiesa. Galimas variantas, kad tu prisiauginsi kažkiek raumenų ir pakelsi savo jėga jei ateidamas buvai fiziškai silpnas, bet jei ateisi geru fiziniu pasirengimu ir didele jėga ar gera raumenų masę, tu dalį to prarasi. Kodėl? Tai todėl, kad yra nepilnavertis maistas ir kiekis yra gan mažas ir ištisas fizinis krūvis, pasekmės tokios, kad glikogeno atsargos nespės pasipildyt, o jei fizinio krūvio metu nėra glikogeno energija ims kaip raumenis. Mažėjant raumenų masei pasidarysi fiziškai silpnas, ir galimas variantas, kad psichologiškai būsi nusivylęs dėl to, ar bus koks nors kitas stresas, ir dėl to išskirsi kortizolio hormoną kurio dėka dar ardysi savo raumenis. Tai spręskit patys ar žmogus tuo metu tobulės.

Išvada: Esu prieš.

Va tu teisingai apie tai kalbi apie šalis kitas ir kokia Lietuva yra. 

Dėl raumenų, tai jo man problema, būtų nes valgau aš kas 3 valandas, kad išlaikyčiau savo sudėti ir priaugčiau gal biški daugiau, o ten ne tik jie kišene paplonins, bet ir patį mane... Uch... Tikiuosi čia rimti prikolai tiems kas yra užsienį, nes visgi pagrinde užsienį yra 18-25 metų pacanai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3325 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...