Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

FrosTMC.LT [ 1.8-1.10 ] [ Hard Survival ]


Rus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2593 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

mBv61bk.png

[1.8 - 1.10] FrosTMC [Hard Survival]

9O64UGp.png

Serverio tipas yra Survival. Serveryje turėsite viską užsidirbti, gamintis įrankius iš savo gautų įrankių. Atėję į serverį tikrai negausite visų daiktų jog būtų lengva iškarto žaisti. Gausite pradinius daiktus kurie Jums šiek tiek palengvins žaidimą. Tačiau serveryje sau palengvinti žaidimą galėsite perkant paslaugas, į paslaugas įeina tam tikri daiktų rinkiniai, kurie priklauso nuo paslaugos vertės. Šiame survival serveryje paslaugų galimybės ne bus pergeros, negalėsite nusipirkti gamemode paslaugos, viską turėsite užsidirbti patys. Serveryje yra pridėtas 1vs1 mini žaidimas, jeigu Jums vis dėl to atsibostų rinkti resursus. Serverio administracija bando atkurti senąjį minecraft žaidimą, kurio tikslas juk rinkti daiktus ir tobulėti. Šiame serveryje Jūs tai galėsite patirti!

TjvKb3R.png

Serveryje egzistuos šioks toks turgus. Jame galėsite įsigyti daiktus nusipirkę 2526.png „Sponge“. Vieno sponge kaina serveryje siekia 0.50€.

Kai nusiperkate sponge galite keliauti į serverio turgų kurį rasite spawne.

Pavizdys:

lE4jAzC.gif

LzQjPg2.png

Serveryje yra padarytos skrynios. Iš viso serveryje yra 3 skrynios. Viena iš jų yra Daily skrynia. Skrynios raktą galėsite pasiimti vieną per 24 valandas. Kitų dviejų dėžių raktus reikės pirkti už pinigus. Elite raktas kainuos 0.40€, Promo dėžės raktas kainuos 0.30€.

OMnAQ2V.png

Ganėtinai didelę serverio dalį sudaro darbai. Šiame serveryje itin aktualūs yra darbai. Iš viso serveryje yra 4 darbai. Darbų nedaug ,kad nebūtų per daug lengva viską gauti.

Serverio darbai: Medkirtys, Kasėjas, Duobkasys, Medžiotojas.

e7VYTQc.png

Serverio administracijoje yra 2 žmonės. Serveris neplanuoja plėstis su administracija, jei serveryje bus didelis lankomumas bus išrinkta keletas prižiūrėtojų, kolkas administracija puikiai susitvarko su serverio darbais, suspėja viską atlikti bei padaryti.

QVNyZCU.png

Serverio startas - 2017-04-17 | 19 valandą

Serverio IP adresas: mc.frostmc.lt

Serverio stilius: Survival/PvP/Jobs

 

 

Redaguota , nario legro`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sveikas, šiap tavo aprašymas apie serverį mane nustebino visai visiškai maža informacija ir lenga skaytiti tikrai šis serveris sulauks daug demesio iš žaidėju pusės

aprašymas gan puikus man patiko
sekmės zjk :*

Redaguota , nario Lukošiukas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2593 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...