Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.Otherlife.us.lt - Forumo startas šiandien 18:00 val !


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2595 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

http://www.part.lt/img/3654f96e28a3709c8b92a2405d306989715.gif

 

 

Sveiki, taigi norėčiau visiems pristatyti naujai besivystantį projektą, kurio tikslas nėra pelnas ar kaip nors kitaip pasipelnyti, o žaidėjų pasitikėjimas, ištikimi žaidėjai, kurie padės projektui gyvuoti ilgai.

 

 

- Apie projektą

Otherlife.us.lt - Projektas nėra pirmos jaunystės. Serverio modifikacija yra redaguojama nuo vienos labai žymios modifikacijos, bet visas veiksmas perkeltas i  Angel-Pine miesteli. Šie asmenys jums tikrai užtikrins stabilų serverio veikimą ir tikrai nepasiduos po pirmųjų nuopolių. Koki žingsniai privedė prie projekto kūrimo tikrai negalime pasakyti, tačiau viskas vyksta sklandžiai ir sėkmingai. Serverio veiksmas Angel Pine miestelyje, pasirinkome būtent tame miestelyje, kadangi nėra dar lietuviško serverio tame kaimelyje. Serveris kolkas naudoje US.lt galunę, greitu metų turėsime .lt, ir visi forumo duomenys bus perkelti i ta svetaine.

 

 

- Misija

Mūsų serverio misija yra padaryti tokį serverį, kuriame būtų tikrai įdomu žaisti, jog žinotumėme, jog tikrai turime ištikimų žaidėjų ir mums verta stengtis ties šia sritimi. Norime išlaikyti pastoviai bent 10-20 žaidėjų po serverio starto. I serverio modifikacija laiko dedame daug, kiekviena diena tobuliname ją, ir stengėmes dėl projekto dydžio vardo.

 

 

 - Kelios serverio sistemos

 

 

Gaujos – serveryje žmonės galės susikurti sau norima gauja nuo 1000 XP, gaujos sukūrimo kaina 250’000 EUR, žmogus jai norės galės sau susimappinti norima gaujos bazę ir parašyti serverio savininkui kad ikeltu ją, kolkas tai bus nemokama, o vėliau bus padaryta už kreditus arba pinigus. Sukurias gaują galės žmonės grobti banka, vyriausybe, siūlyti gang-warus kitom gaujom arba mafijom, bei daryti visokius kitus nusikaltimus.

 

 

Vyriausybė - tai įstaiga, kurioje galėsite atsiimti algą nuo 19:00 iki 22:00 valandos. Taipogi čia galėsite ir pasiimti paskolą, bet ta paskola kiekvienam žaidėjui nebus vienoda. Vyriausybė duos paskolas nuo darbo našumo kiek uždirbate, ar sugebėsite gražinti pinigus.

 

 

Namai - pati sistema yra kaip ir daugelyje serverių, juos galėsite parduoti, atiduoti padėti pinigų į seifą, pakeisti namo dizaina (už tam tikra sumą), tačiau galėsite būstu dalintis ir su draugais arba jį išnuomoti už tam tikrą sumą, nes jūs galėsite duoti kitam asmeniui raktą.

 

 

Verslai - pati sistema yra kaip ir daugelyje serverių, tačiau pačiame serveryje galėsite nusipirkti tiek už pinigus tiek už kreditus verslą, pati verslą galėsite tobulinti už kreditus pvž : 50 kreditų padidina verslo našuma 5eur/min, pamiršau paminėti verslai duoda pinigus i minute.

 

 

Narkotikai - tai yra tikrai įdomi sistema, kuri pagyvins gaujos/mafijų narių ir teisėsaugininkų veiklą. Kas tam tikrą laiko tarpą prisipildys sandėliai trijų rūšių narkotikių t.y. : lsd, amfetamin, žole ir gaujos ar mafijos turės važiuoti juos pasiimti, o teisėsauga sunaikinti. Gaujos/mafijos nariai pinigus gaus už parduotus narkotikus, o teisėsauga gaus už sunaikintą gramą, sandėlis bus senajam oro uoste.

 

 

- Serverio darbai

 

 

Policininkai

Mechanikai

Taksistai

Medikai

Dyleriai

Fūristai

 

 

- Serverio mafijos

Triads mafija

MaraSalvatrūha mafija

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Serverio IP : Nėra kolkas

Forumas : www.Otherlife.us.lt

Team:Speak 3 : Kuriamas

 

 Forumo dizainas yra laikinas.

 

 

Forumo startas : 2017.04.08 18:00 val.

 

 

Serverio aprašymas yra laikinas greitu metų išvisite naują

 

 

 

 

Redaguota , nario Otherlife.lt - admin
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, ▸ Code' parašė:

Ir taip ir taip platinta dėsit, serverio ip plbm su justhost.lt bus :D

 

Koks tau skirtumas?:DDD Ir koks dar justhost?:DD Kažkas tau nepatinka rašyk i skype lipst1ck. eisim pašnekėsim nes čia rašynėji bereikšmius komentarus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
On 2017-04-08 at 10:30, ' Suzu parašė:

Puikus aprašymas! Reiks apsilankyti pas jus 

 

Dėkui, lauksim !

 

On 2017-04-08 at 10:32, Freddy parašė:

Dizainas tragiškas, na tikėkimės nors ties serveriu padirbėsit.

 

Žinom kad tragiškas laikinas jisai, ties serverių dirbame.

 

Forumo startas už 25 minučiu !

 

Forumo startas ivyko sėkmingai registruokis ! www.otherlife.us.lt  vakare bus nuotraukų iš serverio !

Redaguota , nario Ainius
Pažeista taisyklė: 1.2 Draudžiama rašyti du (ar daugiau negu du) pranešimus iš eilės. Norint papildyti savo pranešimą reikia naudoti redagavimo funkciją.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, Pablas parašė:

negražu reklamuotis kitam projekte savo projektą ,reikia mokėti garbingai išsikovoti žaidėjų tai tiek ,negražiai pasielgė jūsų žaidėjai ar jūs patys

 

15 minutes prieš, martynukas123 parašė:

Pritariu Pablo, po kitų projektų forumus reklamuoja, nu baisu baisu...

tai ko jūs tikitės iš šito šūdservio? jūs pažiūrėkit į foruma :DDD ap gm naudoja, eina per visus dabartinius projektus ir reklamuoja savo šūdo krūva, nors žino kad niekas neis

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 18 valandas(-ų), Otherlife.lt - admin parašė:

 

Savo nuomone gali pasilikti sau ;)

Tai klausimas, ko jūs norit čia gauti, jei savo nuomonės negalima Jūsų projekte skelbti? :D Matosi, jau žluges projektas, kad net nepriima nuomonių.

 

prieš 2 valandas(-ų), ▸ Code' parašė:

 

tai ko jūs tikitės iš šito šūdservio? jūs pažiūrėkit į foruma :DDD ap gm naudoja, eina per visus dabartinius projektus ir reklamuoja savo šūdo krūva, nors žino kad niekas neis

Jie ne tik gm naudoja kopinta, bet ir dizainas vlg lygtais spalvas raudona ir žalia tikrai suderinta :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2595 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...