Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Su savo internautu brigada nusprendėme pažaisti kažkur SA:MP, tikrai ne tam jog siekti pareigų ar šiaip stengtis būti matomu. Į savaite keles valandas praleidžiu prie kompo, todėl norėtusi kažkur kažką pažaist, CS:GO atsibodo. O daugiau mano konersvų dėžė nieko neišneša. 

Būtu smagu jei parašytumėt kodėl rinktis būtent tą serverį, o ne kokį kitą. Eičiau žaist į greenside, bet nėra galimybės atsiblokuoti teamspeake. Siūlom :)

• Teigiamai 1
Dabar, Carleon3 parašė:

Nu ne tau kalbėt apie serveri nes nei tu loši nei ką.

Man atrodo, kad tave serveryje pražaidęs ilgiau nei tu, turėjęs daugiau pareigų nei tu ir viską kas nutiko; visų paskyrų restartavimas. Kelinta karta? Jau ta manija prasidėjo kai iš Las-Venturas miesto persikelė [turbūt nežinai, kad buvo LV mieste SAVG, kadangi nežaidei].

da30838075596c240bcb3a60e6ed0d0b.png

@pesh MVP

Dabar, lucas parašė:

Man atrodo, kad tave serveryje pražaidęs ilgiau nei tu, turėjęs daugiau pareigų nei tu ir viską kas nutiko; visų paskyrų restartavimas. Kelinta karta? Jau ta manija prasidėjo kai iš Las-Venturas miesto persikelė [turbūt nežinai, kad buvo LV mieste SAVG, kadangi nežaidei].

Nu man kas apie tavo tokia nuomonė. ;DD Nejuokink ir neatbaidyk kitų žaist, :) :DD

(redaguota)

Siūlyčiau pabandyti pažaisti Dogberry.lt serveryje, nors pats ten mažai žaidęs, siūlau išbandyti.
Beto dar nestartavęs DayZ projektas, - dayz.lt. Jei nori kažko paprastesnio, junkis į SARG.lt
Kažkoks naujas projektas yra, dėl įdomumo, - SF-City.lt man atrodo...
Tavęs dėtas, nežaiščiau GreenSIDE.lt

Nors dabar nėra jokių gerų projektų, visi atsibodę, ir matyti. Ankščiau būdavo įdomu žaist Las-Venturas.lt ar RLS.lt serveriuose, bet dabar jie tokie numirę, GreenSIDE.lt irgi pasirodė įdomus, bet po kelių savaičių atsibodo, SARG.lt irgi nieko įdomaus, bet vienas iš populeresnių serverių.

Redaguota , nario .Corallo`
  • Teigiamai 1
prieš 18 valandas(-ų), Šarūnas V. parašė:

Sveiki,

Su savo internautu brigada nusprendėme pažaisti kažkur SA:MP, tikrai ne tam jog siekti pareigų ar šiaip stengtis būti matomu. Į savaite keles valandas praleidžiu prie kompo, todėl norėtusi kažkur kažką pažaist, CS:GO atsibodo. O daugiau mano konersvų dėžė nieko neišneša. 

Būtu smagu jei parašytumėt kodėl rinktis būtent tą serverį, o ne kokį kitą. Eičiau žaist į greenside, bet nėra galimybės atsiblokuoti teamspeake. Siūlom :)

Įmanoma, nuo šiandien atsirado tokia galimybė

http://greenside.lt/forumas/topic/46801-„teamspeak“-atsiblokavimo-paslauga/

• Teigiamai 1

lWUmIcZ.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2961 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...