Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki

visai netikėtai prigavo mokytoja sukčiaujant rašant aprašą nes pasėmiau copy paste iš brolio kuris darė praeitais metais tai reik jūsų pagalbos kaip būtų galima grąžei šiek tiek pakeist šį mėšlą.

Manau užtektų pakeist keletą žodžių :D Lauksiu idėjų.

Mokykliniam menų brandos egzaminui pasirinkau temą ,,Jausmai’’. Norėjau sukurti kažką orginalaus, todėl nusprendžiau vaizduoti ne daiktą ar peizažą, o neapčiuopemą objektą – jausmus. Savo darbu norėjau parodyti, kiek visokių jausmų supa mus kiekvieną dieną.
    Taigi, kaip kilo ši idėja? Idėja kilo spontaniškai, tiesiog šovė į galvą mintis, kad noriu vaizduoti neapčiuopema, abstraktų objektą. Taigi, siekiau pavaizduoti kuo ryškesnius jausmus. O kur yra koks jausmas noriu leisti nuspręsti žmonėms, kurie matys šį darbą. Šiuo kūriniu noriu parodyti mus supančius jausmus, tų jausmų įvairuma ir grožį. Spalvomis pateikiu skirtingas emocijas. Spalvos atstovauja daugybei jausmų, jų ryškumas parodo emocijos stiprumą. Man smagu kurti darbą, kuriame yra geros emocijos. Šiuo darbu noriu priminti žmonėms, kad reikia džiaugtis šiuo pilku pasauliu, nes jame yra daugybė spalvotų jausmų. Aš vaizduoju jausmus, kur svarbiausia yra spalva ir jutiminės, taktinės dažo savybės.

Redaguota , nario Barz

I have tried something, check it.

„Mokykliniam menų brandos egzaminui pasirinkau temą „Jausmai“. Elementariai dėl to, kad norėjau dailėje parodyti kažką originalaus, nepaprasto. Neapčiuopiamu objektu tapo jausmai, kurie dažnai supa mus ir yra juntami kiekvieną dieną.
    Taigi pasirinkti tokią kryptį man kilo visai netikėtai. Sykį šovė mintis - idėja, kad noriu vaizduoti neapčiuopiamą, abstraktų objektą. Norėjau pavaizduoti, kaip įmanoma ryškesnius, lengvai atpažįstamus jausmus. O kur yra koks jausmas noriu leisti nuspręsti žmonėms, kurie matys šį darbą. Šiuo kūriniu noriu parodyti mus supančius jausmus, tų jausmų įvairumą ir grožį. Įvairiomis spalvomis perteikiu skirtingas emocijas. Spalvų deriniai ir skirtingi atspalviai taikomi daugybei jausmų, jų ryškumas parodo emocijos stiprumą. Džiaugiuosi, kai galiu kurti darbą, kuriame pilna gerų emocijų, pozityvo.  Šiuo darbu noriu priminti žmonėms, kad reikia džiaugtis šiuo pilku pasauliu, nes jame yra daugybė spalvotų jausmų. Aš vaizduoju jausmus, kur svarbiausia yra spalva ir jutiminės, taktinės dažo savybės.“

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

2 minutes prieš, Ethno parašė:

I have tried something, check it.

„Mokykliniam menų brandos egzaminui pasirinkau temą „Jausmai“. Elementariai dėl to, kad norėjau dailėje parodyti kažką originalaus, nepaprasto. Neapčiuopiamu objektu tapo jausmai, kurie dažnai supa mus ir yra juntami kiekvieną dieną.
    Taigi pasirinkti tokią kryptį man kilo visai netikėtai. Sykį šovė mintis - idėja, kad noriu vaizduoti neapčiuopiamą, abstraktų objektą. Norėjau pavaizduoti, kaip įmanoma ryškesnius, lengvai atpažįstamus jausmus. O kur yra koks jausmas noriu leisti nuspręsti žmonėms, kurie matys šį darbą. Šiuo kūriniu noriu parodyti mus supančius jausmus, tų jausmų įvairumą ir grožį. Įvairiomis spalvomis perteikiu skirtingas emocijas. Spalvų deriniai ir skirtingi atspalviai taikomi daugybei jausmų, jų ryškumas parodo emocijos stiprumą. Džiaugiuosi, kai galiu kurti darbą, kuriame pilna gerų emocijų, pozityvo.  Šiuo darbu noriu priminti žmonėms, kad reikia džiaugtis šiuo pilku pasauliu, nes jame yra daugybė spalvotų jausmų. Aš vaizduoju jausmus, kur svarbiausia yra spalva ir jutiminės, taktinės dažo savybės.“

Puikei, ačiū labai :) Turėtų būt gerai.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3399 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...