Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

11 minutes prieš, EK'ON parašė:

Sampano buteli su jos vardu, nuotrauka ir metais. Man atrodo kazkur LT turetu tokius gaminti. Mano sesuo gavo toki per 18 gimtadieni.

Meeh, man atrodo kad šiais laikais reikia  kažkaip išradingiau. Visų pirma temos autoriaus reikia paklaust, ar tai tik šiaip draugė; ar tu pas ją friendzone; ar ji tavo panelė?

prieš 1 valandą, BenasK parašė:

Meeh, man atrodo kad šiais laikais reikia  kažkaip išradingiau. Visų pirma temos autoriaus reikia paklaust, ar tai tik šiaip draugė; ar tu pas ją friendzone; ar ji tavo panelė?

ir visu antra temos autoriaus reikia paklaust , kiek gali isleist +/- daug varijantu yra pgal skirtingas kainas... 

43 minutes prieš, Kakas69 parašė:

Pirmą kartą

Kupona pirmam kartui

Pvž kaune yra šokolado kavinė, ten su kuponu duotų priryt šokolado įvairaus. Na žn, kažką pnš. O vakare pirmą kartą.

Idėja gera, draugei tokį kuponą padovanojau Kalėdų proga, kuponas kainavo 13 berods eurų ir galima buvo eiti keturiese, tad keturiese ir ėjom, kadangi jau nebe tas amžius kad saldumynus ryti kilogramais tai mums užteko, bet jeigu autoriaus draugė tikra šokolado entuziastė, tai nelabai apsimoka, atnešė mums kibirą karšto šokolado, keletą lėkščių sausainių ir įvairių vaisių bei uogų, kokoso drožlių ir panašių dalykų, kava ir arbata į kuponą neįėjo, už du puodelius arbatos kurios skonis buvo kai ikrų (žiauriai šlykšti buvo arbata) ir vieno mažo kavos ekspreso mes sumokėjom virš penkių eurų. O ir to šokolado pasirodo buvo visai nedaug nes buvo dvigubas dugnas ir visų tų uogų ir sausainių keturiems žmonėms gavosi gal po 5-7 gabaliukus, neitin apsimoka, bet šiaip žinoma smagu, tik tiek kad už tokius pinigus galima ne ką prasčiau ir kitur pasisėdėt. 

Na o šiaip, autoriau, priklauso nuo tavo draugės, kuo ji užsiima, ką mėgsta, šiaip kaljanas nebloga dovana, ypač jei rankų darbo, pastaruoju metu dažnai užsiiminėt tuo pradėjau, žmonėms patinka, yra parduotuvė strainius.lt, ten pilna įvairiausių rūbų su paveiksliukais ir užrašais, įvairiausių tematikų, kaip tik prieš kelias dienas draugei dovanojau ten pirktą maikę, kokybė nenuvylė, tik aišku kaina užkelta, įvairių kitokių kuponų pilna, išskyrus šokolado fondiu, na žodžiu nepatingėk ir rasi tiek kad nebežinosi ką ir išsirinkti. 

P.S jeigu draugė skaito knygas ir žiūrėjo serialą Narcos Juano Pablo Escobaro knygą nupirk, dar ir su autoriaus parašu turėtu būti likę, taipogi draugei pirkau labai patenkinta liko. 

Tai dėžutė, kuri visiems labai primena cd dėžutę, tačiau joje rasi 2 plyteles šokolado, sveikinimą(arba eilutes paliktas sveikinimui parašyti ranka), na ir ant viršelio žinoma bus nuotrauka, jos ar jūsų, viskas pagal pageidavimus.
Namuose kaip tik turiu pavyzdį, tad jei domina, galiu nufotkinti ir parodyti, jei kas parašyk į PM arba į FB puslapį.

prieš 4 valandas(-ų), RoeX parašė:

gerai atpisi, o čia tai dovana

Šiuolaikinėje visuomenėje tai didžiulė problema, kad dauguma 14-16 metų amžiaus vaikai užstato leliuką, taip kad tikrai ne tokiam amžiuje jiems tokiais dalykais užsiiminėti, na nebent aišku proto ribose, bet aš kadangi senų pažiūrų žmogus tai vis tiek prieštaraučiau tokiai idėjai :D

(redaguota)
10 minutes prieš, cCheerSs parašė:

Šiuolaikinėje visuomenėje tai didžiulė problema, kad dauguma 14-16 metų amžiaus vaikai užstato leliuką, taip kad tikrai ne tokiam amžiuje jiems tokiais dalykais užsiiminėti, na nebent aišku proto ribose, bet aš kadangi senų pažiūrų žmogus tai vis tiek prieštaraučiau tokiai idėjai :D

Dėl to reik pasivadovauti aukštesniu komentaru ir padovanoti tą cd diską su šokoladu, tik vietoj šokolado, įdėt kandonų :D

p.s juokauju. Ir tas cd šokolado diskas visiškai netikusi dovana :D Net ašara nuriedėjo kai graudu :D

Jei yra galimybė, būtų gera dovana koks foto koliažas. Jei viena chebra, tai su visais ar pnš.

Redaguota , nario Kakas69
prieš 11 valandas(-ų), Kakas69 parašė:

Dėl to reik pasivadovauti aukštesniu komentaru ir padovanoti tą cd diską su šokoladu, tik vietoj šokolado, įdėt kandonų :D

p.s juokauju. Ir tas cd šokolado diskas visiškai netikusi dovana :D Net ašara nuriedėjo kai graudu :D

Jei yra galimybė, būtų gera dovana koks foto koliažas. Jei viena chebra, tai su visais ar pnš.

Va va va, foto koliažas superinė dovana, ankščiau buvo labai "populiaru" tokias dovanas daryt, ypač panelėms, jos tokius dalykus mėgsta. 

prieš 14 valandas(-ų), cCheerSs parašė:

kad tu tik butum anglijoj... cia jeigu esi 16-metis ir nekaltas tai visi taip sakant " pyzdawojasi " is taves.  2017-tais 14metu cia yra taip sakant normalu dulkintis. 

prieš 3 valandas(-ų), Ernestas`` parašė:

kad tu tik butum anglijoj... cia jeigu esi 16-metis ir nekaltas tai visi taip sakant " pyzdawojasi " is taves.  2017-tais 14metu cia yra taip sakant normalu dulkintis. 

Žinau aš kad ten taip, kadaise svečiuose UK'uose buvau, viena pažįstama tuo metu buvo 15 metų ir dar nekalta, nusižudyt dėl to jau vos ne ruošėsi, išprotėjęs jaunimas, atrodo lyg visi ruošiasi mirti trisdešimties :D. Dabar va irgi žiauriai daug pažįstamų kuriems 17-21 metai ir visi su vaikais, graudu. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...