Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Dabar, Alphaville parašė:

Nebekliesk. Neturi tu net to .sql pilno :D rase jis man, nieko neturi ir uzblokavo.

:D aš koky turiu nesidalinsiu kadangi iš Šarūno pirkau gm su normaliiu sql ir gausi tik normalūs žmones o ne kaip tu

bei aš paklausiau ar turi sutvarkyta tam kad žinociau ar visi turi ta lieva tik sql dabartiny sql gaus tik normalūs žmones ne kaip tu

prieš 5 valandas(-ų), #Kristis parašė:

Sveiki, taigi po ilgų paieškų radau SunSide.lt (Nereklama) Projekto gamemode kaip dedi SQL Metą errorą vieną tik dėl Players, nes nesukelia žaidėjų visų, bet viskas puikiai veikia.

http://www83.zippyshare.com/v/kUK5GG2O/file.html

Jeigu negaila užmeskit +R3P DĖKUI ;)

po ilgu paiesku, atsisiuntei is manes, ir idejai i supergames, nes mano tema istryne

4eda24716558a5a438373a7a995ee50a218.png

(redaguota)
17 minutes prieš, **GusTav** parašė:

Prieš paleidžiant meta error'o lentelę? Jei taip tai parsisiūsk nurodytą failą ir viskas veiks, nes tas pats ir man buvo.

[22:13:34] Originalių objektų skaicius: 174
[22:13:34] CreateDynamicObject skaicius: 7,129
[22:13:34] Number of vehicle models: 64
[22:13:34] --- Server Shutting Down.
[22:13:34] 

jokių lentelių nemėto

Redaguota , nario YumGamer

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1343 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...