Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prieš +- pusę metų pirkau Asus ROG GL552VX(i5-6300HQ, GTX 950M) mokėjau apie 780, bet čia dar papildomai SSD pirkau, Gali tokių specifikacijų Lenovo pasiimti pigiau, bet Lenovo ir Asus lyginti tiesiog negalima... Šiaip esu apie lenovo daug nusiskundimų girdėjęs iš aplinkinių, bet paėmiau ir nusipirkau lenovo, būtent tokį kaip mano Asus tik procesorius man atrodo buvo silpnesnis, pirkau iš RDE, gavau gamyklinį broką ir pasakiau Lenovo ne. Už Asus primokėsi gal 50e, bet manau tikrai verta, Lenovo garantija buvo gal tik metai, kas yra pakankamai mažai, o Asus 3 metai, na čia gal ir nuo modelio priklauso, bet palyginimui, kompai buvo beveik tokie patys, pats Asus yra truputi stambesnis už lenovo, bet asmeniškai man, tai nėra kažkosk rodiklis. Nežinau, neprivardinsiu aš čia kažko labai daug, bet manau, jog verta primokėti 50e ir pasiimti mano manymu kokybiškesnį kompiuterį. O šiaip viršuje žmogus paminėjo DELL kompiuterį, tai taip, jie tikrai geri, dabar namie 2 seni DELL kompiuteriai yra kokių 7-8 metų, dar veikia gan normaliai, WIN10 įrašęs ir brolis laimingas naudoja.

prieš 11 valandas(-ų), # James parašė:

Apie kompus išmanau, ne daug bet galiu pasakyti vieną - Jeigu pirksi pirk  - DELL kompiuterį. Žiauriai patogus, bei žiauriai geras nelaggina nestringa, kad ir koks senas būtų. 

Jei komponentai yra seni ir/ar Low-End kategorijos, tai veiks lėtai, nesvarbu, koks brand'as bebūtų.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...