Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki seniau nedropindavo to FPS taigi žaidžiu tokius žaidimus kaip GTA IV, MINECRAFT.Čia jokiu FPS dropu nėra, bet isijungiu CSGO viskas normaliai vaiškau visurs po 70-50fps būna ateina į kuria vietą daugiau žaidėjų pradeda fps kristi iki 30fps ir tai mane nervina.Nuo šeštadieno man taip.Termo pasta keista prieš pora valandų, kompiuteris išvalytas.7c5855e33c636c061d59d85f87c75867894.png

prieš 2 valandas(-ų), Armenas parašė:

Tu bent žinai kada tie Caro laikai buvo?

Jo, kada isigijai sita kompa! 

Zaidimu kurejai, isleisdami vis naujus atnaujinimus, optimizuoja zaidimus butent siu laiku geleziui (nesakau top'iniui geleziui), o "caro laiku" gelezi jau paliko ilsetis ramybej.

Todel ir atsitinka toks fenomenas, kad zaidimai ejo sklandziai. O dabar ne.. 

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Čia normalus dalykas. Tas pats kas ir SA:MP, nueisi į tuščia serverį tu gali turėt 100fps bet nueisi į serverį kur pilna žaidėjų, objektų tau jį gali dropint stipriai, tas pats ir su CS:GO. Nuėjai į vietą kur vyksta daugiau veiksmo tai ir dropina fps. Nieko jau nepadarysi, bent procesorių atsinaujink galbūt fps kiek ir pakels.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Paaiškinimas lengvas , csgo per kelis metus gavo daug update'ų , todėl pakirto performance. Tokie update'ai kurie bandė sustabdyti chytus kirto per cpu performance , tai pat pakeitė is hit box'ų į hit bubbles todėl irgi kazkiek krito performance , tai pat dar kiti updatetai į kuriuos įeiną naujas garso hrtf update'as ir dar tikrai daugiau...

Gali bandyti pirkti procesorių kuris tinką tavo motininėje.

https://www.skelbiu.lt/skelbimai/ispardavimas-core-2-quad-processor-775-15863786.html

Pasiimk q9400/q9300 ar ta pati q6600 csgo galėsi žaisti , o kadangi pas tave gpu visai padori galėsi dar pasileisti koki rimtesni žaidimą. 

Arba pirkti naują kompą,  bet jeigu nori gali isimetes kita procesoriu dar biski gyvybės jam suteikt

36 minutes prieš, Zolq parašė:

Paaiškinimas lengvas , csgo per kelis metus gavo daug update'ų , todėl pakirto performance. Tokie update'ai kurie bandė sustabdyti chytus kirto per cpu performance , tai pat pakeitė is hit box'ų į hit bubbles todėl irgi kazkiek krito performance , tai pat dar kiti updatetai į kuriuos įeiną naujas garso hrtf update'as ir dar tikrai daugiau...

Gali bandyti pirkti procesorių kuris tinką tavo motininėje.

https://www.skelbiu.lt/skelbimai/ispardavimas-core-2-quad-processor-775-15863786.html

Pasiimk q9400/q9300 ar ta pati q6600 csgo galėsi žaisti , o kadangi pas tave gpu visai padori galėsi dar pasileisti koki rimtesni žaidimą. 

Arba pirkti naują kompą,  bet jeigu nori gali isimetes kita procesoriu dar biski gyvybės jam suteikt

Na ačiū, kad aiškiai pasakiai išaiškinai.Taigi nusipirksiu HDD naują 500gb nes šio nepakanka, o vėliau ir naują procesorių.

(redaguota)
prieš 6 valandas(-ų), Armenas parašė:

Man nereikia 1TB.Nes yra per daug, aš dabartinių neišnaudojų.

a bukas tu? palygink kainas genijau.

http://www.skytech.lt/wd10ezex-vidinis-diskas-blue-1tb-sata3-7200rpm-64mb-p-125133.html

http://www.skytech.lt/wd5000azlx-vidinis-diskas-blue-wd5000azlx-35inch-500gb-sata3-32mb-p-276937.html

http://www.skytech.lt/wd5000azrz-vidinis-diskas-blue-wd5000azrz-35inch-500gb-sata3-5400rpm-64mb-p-252320.html

500GB tikrai neapsimoka imt.

kiek tas csgo su patch;ais uzima? 20GB gal net maziau cj. isirasyk pvz koki GTAV ar bf hardline with visais DLC ir bus apie 70GB iskart vietos uzimta.

Redaguota , nario Kusanagi97

Chestnuts please

13 minutes prieš, Armenas parašė:

Aš suprantu ką jūs čia man aiškinat, bet aš noriu daryti savaip.

Tau sutaupyt siūlo o tu... Na matyt tu būsi vienas iš tu kuris gali pinigais mėtytis į visas pusės.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

(redaguota)
4 minutes prieš, Armenas parašė:

Nelabai, nes jau sprendimą esu padaręs prieš tuos komentarus.

ir koki sprendima radai? isigysi m.2 ssd kai nauja proca motina ir t.t. gausi tada 500GB SSD pvz is patriot ?

tam turi lesu kad pirktum brangias dalis kai iskart gali pasiimti hdd iki kol gausi ssd del windowsu bent jau iprasta sata 3 iki 80euru?

Redaguota , nario Kusanagi97

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3021 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...