Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5487 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 63
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Inspektoriaus įtaka? ;d

Atsargiai su nebulom. ^^ Labai overcontrasted. u.u

O taip, inspektorius mano dievas. Be jo ir būčiau likęs prie NEVYKĖLIO pozicijos : D

Nu norėčiau pamatyt to naujojo mokytojų darbus. (naujus xd) O šiaip visgi sakau, nepiknaudžiauk tom nebulom, visada default efektai geresni. Ir darbas pusėtinas. Nepyk dėl šito, bet šitoj srity aš kritiškas. ^__^

tumblr_m6b6emPVyM1rq5t8qo1_500.gif
Inspektoriaus įtaka? ;d

O taip, inspektorius mano dievas. Be jo ir būčiau likęs prie NEVYKĖLIO pozicijos : D

Nu norėčiau pamatyt to naujojo mokytojų darbus. (naujus xd) O šiaip visgi sakau, nepiknaudžiauk tom nebulom, visada default efektai geresni. Ir darbas pusėtinas. Nepyk dėl šito, bet šitoj srity aš kritiškas. ^__^

Ahh go to hell. My friend.

1bd7b6971b7723210ded94169e05a689920.jpg

Inspektoriaus įtaka? ;d

Nigga,[hi] aš tiesiog padedu jam. :)

• Parašė po 3 savaičių...
Guest LaurysimO

Tas 10. darbas toks linksmas. :D 9/10

Eiktūūū , kai gerūūma 8. numeris. 10/10 .

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5487 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...