Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LMRG.US.LT - Lietuvos Miestu Realus Gyvenimas | Aprašymas


The Minde

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

866bf58c09427d2e1217bbad7403d095698.png

Įžanga

Sveiki visi, šiandien noriu pristatyti naują projektą LMRG. Kaip matote darau projekto prisistatymą. Turbūt visiems įdomų, koks tai bus per projektas ir kokių tikslų jis sieks. Į visus klausimus pasitengsiu atsakyti. Daugelis sakys, jog tai eilinis šūdservis, nes naudoją us.lt bet mes esame demotyvuoti sukurti įdomų samp serveri ir nenuleisime rankų. Modifikacija nėra kurta mūsų nuo 0 tačiau tai dar nieko nepasako apie projektą. Modifikacija yra stipriai editinta, sutvarkytą daug sistemų, komandų, bei mapp darbų. Projekto administracija stengsis daryti kuo dažnesnius atnaujinimus. Mes jums padovanosime gerą ir nuostabų žaidimą San-Fierro mieste!

Kodėl verta rinktis mus ir koks mūsų tikslas?

Pagrindinis mūsų tikslas yra sukurti įdomų, jaukų, projektą, kuriame būtų vietos kekvienam norinčiam žaisti. Mes tikrai nesiekiame užsidirbti iš projekto. Projekte, net nebus galimą nusipirkti Administratoriaus statuso. Administratorius išrinks Administracijos Prižiūrėtojas. Taip pat prižadame daug atrankų, sulauksite nemažai naujienų iš projekto. Projekto savininkai yra užsibriežę tikslą – sukurti gerą projektą.

Projekto veiksmas

Visas projekto veiksmas vyks – San Fierro. Daug kam šitas miestas jau yra atsibodęs. Bet su unikaliomis sistemomis tykimes, kad niekados neatsibos žaisti mūsų projekte.

Kodėl US.LT ?

Mes nežinome, ar mums pavyks surinkti pastovų žaidėjų skaičių. Todėl laikinai esame ant .us.lt Tačiau, jei projekte surinksime pastovių žaidėjų sakičių, greitų metų peresime ant .LT


Keletą sistemų

Verslų sistema – Yra verslų valdymas, bei aišku pirkimas. Pinigai eis į minutę, verslą bus labai sunku nusipirkti nes verslų kainos didelės. Teks taupytis jeigu norėsite įsigyti nuosava verslą. Savo verslą galėsite tobulinti su serverio valiuta. Taip pat verslo pelną galėsite didinti ir su kreditais.


Namų sistema – Nusipirkę namą jūs galėsite įeiti į savo namą ir valdyti savo namą, paraše komandą, /namas. Valdyme galėsite pasidėti pinigus ir panašiai. Namų sistema bus tobulinama.


Mašinų sistema – Šitą sistemą tikrai yra įdomi, nes ji surištą su Furistu darbu. Mašinų turguose kiek bus mašinų priklausys nuo furistų, nes jie turės automobilius pristatyti į mašinų aikšteles.


 Gaujų sistema – Serveryje yra puiki gaujų sistemą, leidžianti susikurti nuosava gaują. Bei ją valdyti su komandą /gauja. Tačiau gaujos įkurimas kainuos tikrai nemažus pinigus. Tad jei tu nori susikurti nuosava gaują ir ją valdyti, tai galėsi ir padaryti!

Projekto valdžia

Lorensas– Įkurėjas atsakingas už projektą modifikaciją, forumą ir TeamSpeak3. Ir aišku atsako už paslaugos.

Bad_Girl– Pagrindinė Administratorė, atsakinga už administratorius.

 APIE STARTĄ 

Kol kas apie tikslų laiką kada projektas bus atidarytas nežinome, nes liko tikrai nedaug. Daugiau informacijos apie serveri, bei projekta rasite mūsų tinklapyje.

Serverio Informacija

Svetainė: http://lmrg.us.lt/

Serverio ip: mp.justhost.lt:7771

TeamSpeak3: ts.lmrg.us.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, Devyneres:* parašė:

Sėkmės bet tikrai nieko nepasieksit kadangi dizainas platintas. Bei samp hostingas justhost

Ačiū. Na taip platintas dizainas, tačiau jei surinksim žmonių tada pereisime ant .lt ir kursime nuosava dizainą :) O justhost, pasiemėm pradžiai. Matysime, jeigu bus pastovių žaidėjų, pereisime ant VPS hostingo iškarto :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

3 minutes prieš, markellon parašė:

Nebemeluokite su tais savo projektais vienkartiniais, kurie daugiausiai išsilaiko tiks kelias savaitės ir nieko neįrodo SA:MP rinktinėje. Norint turėti iškarto gerąją projekto reputaciją? Reikia nusipirkti vadovo kursus pas (  markellon ) o paskui, jau mastysime. Sėkmės.:mucha:

Ačiū! :) Tikrai nežadam užsidaryti po savaitės ar mėn, nebent, nesurinktume nei kiek žmonių į projektą.. Bet tikimės, nors truputi surinkti, na o tada po truputi, siekti vis naujesnių rekordų, su naujais atnaujinimais. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip ir visiems "Dideliems" kūrėjams iškart užduoti noriu klausimą : kuo šis serveris bus išskirtinis nei kiti? kuo išsiskirsite, jog žmonės eitu čia žaisti, o ne kitur? Ką turite tokio ko kitur nėra? Pirma patys sau atsakykite į šiuos klausimus ir tada spręskite ar tęsti veiklą ar tiesiog viska nutraukti ir nešvaistyti laiko. 

Apie patį "Aprašymą"

7689271367c53b4a82c6e5e8af56e36a92.png

Ar žinai ką reiškia žodis "Demotyvacija"? Abejoju.

5e8909d41d76be3777ed909418a51ed0566.png

Domenas iš karto suteikia vartotojui išankstinę nuomonę apie patį serverį, tai sudaro bendrą serverio įvaizdi iš išorinės pusės, todėl toks nusistatymas nėra geras. Verslininkai kurdami versla irgi nepateikia žmonėms paprasčiausio produkto, juk jie stengiasi padaryti kuo kokybiškesnę prekę, jog būtų susidomėjimas ir perkamumas. Taip, kad pradėkit mastyt blaiviai. Taip pat aprašyme palikta nemažai klaidų.

Bendras vaizdas niekuom neišsiskiriantis nei kiti savaitiniai projektai, ties sisteminės pusės nieko naujo, viska galima rasti ir kituose serveriuose, ir beja ar aplamai turit projekto viziją apart "Būti geriausiam serveriui iš visų" :D.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
On 2017-01-28 at 17:10, Dᴇɪᴠɪᴅᴀs. parašė:

Manau jog tai savaitinis projektas, bet gl hf gal ką išvystysit, sėkmės

Tikrai ne savaitinis. Matysime, kiek bus forume nariu. Jeigu nesurinksime daug. Kuriam laikui uždarysime forumą, ir grįšime su .lt ir dar didesniais atnaujinimais :)

Redaguota , nario Ethno
Narys įspėtas: 1.2. Rašyti pilnus, turiningus, prasmingus bei su tema susijusius pranešimus. Vietoje žodelių "patikimas, rekomendacija, sėkmės, jėga, žinau, fainai, ok, gerai, help" ar panašių geriau nieko nerašyti.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...