Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5527 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš visa diena šnd darau jums darbus ir vos ne visus turiu perdaryti.. sumokek už situs. 50 FLT ( Isviso ).. O jei dar nori prasikis dar... Nes visa diena perdarineju darbus.. Lukonic , 3d192797913502acbb6ff0f5b9115acc887.gif

pervesta.

Bet aš tau rytoj mesiu -repą, ir neviena nes parduotuvė apgailėtina.

šopo minusai:

-darbai atlikti ne pagal užsakymą ir vistiek reikai už juos mokėti

-darbuose nėra jokių efektų, tik foto ir tekstas

-skundžiasi gamintojas, kad vis reikia perdaryti, bet tai tik del to kad nesugeba atlikti pagal užsakymą

VIS DAR REIKALAUJU PERDARYT!!!

JUK SAKIAU, KAD:

KAMPEEEEEE LUKONIC o žemiau Realics.... o kodel tekstai atskiruose kampuose

KUR TEKSTAS SU EFEKTAIS???

Aš visa diena šnd darau jums darbus ir vos ne visus turiu perdaryti.. sumokek už situs. 50 FLT ( Isviso ).. O jei dar nori prasikis dar... Nes visa diena perdarineju darbus.. Lukonic , 3d192797913502acbb6ff0f5b9115acc887.gif

pervesta.

Bet aš tau rytoj mesiu -repą, ir neviena nes parduotuvė apgailėtina.

šopo minusai:

-darbai atlikti ne pagal užsakymą ir vistiek reikai už juos mokėti

-darbuose nėra jokių efektų, tik foto ir tekstas

-skundžiasi gamintojas, kad vis reikia perdaryti, bet tai tik del to kad nesugeba atlikti pagal užsakymą

VIS DAR REIKALAUJU PERDARYT!!!

JUK SAKIAU, KAD:

KAMPEEEEEE LUKONIC o žemiau Realics.... o kodel tekstai atskiruose kampuose

KUR TEKSTAS SU EFEKTAIS???

Visiškai pritariu :)

gold-life.in.gif

• Laimėta kovų: 1

• Pralaimėtų kovų: 2

*Myliu SuperGames.lt*.E.T Tu pasakei vienam kampe lukonic kitam realics... O dabar kitaip ? Apsigalvojau.. O del to kad darbai nepatinka.. Mes neexpertai ... Jei cia nepatinka eik i kita shop'a kur yra patire.. Jei nesupranti kad mes nesam jau patire daug..

tada kaikur kampe užrašyk Lukonic, o žemiau mažesnėm raidėm Relics of the protoss

kur tu čia matai, kad būtų parašyta,, vienam kampe Lukonic kitam kampe Relics?... FAIL

dar šopo minusų:

-šoperis keikiasi :)

-- Papildyta --

... Jei cia nepatinka eik i kita shop'a kur yra patire.. Jei nesupranti kad mes nesam jau patire daug..

Nu užsimęst foto ir tekstą galima ir su paint... Jeigu dar nesupratai, kodėl aš norėjau abiejų darbų, tai todėl, kad pamatyčiau kaip jus dirbat, bet žiuriu tikrai nekaip...

LAUKIU PERDARYMO

Anas kur jis padare buvo pagal tavo norus viskas ko prašei ko isikalineji sumokėk jam ir eik kitur jei tau nepatinka 4 darbus padarem nepatinka FLT nori iš postų parinkt eik kitur. :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai: :labusai:

Sugrįžau Į SuperNoliferius :D

Nori , kad čia būtų tavo reklama? :) Dėl kainos susitarsime rašyk į AŽ!:)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5527 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...