Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RNG.LT Realus Naujas Gyvenimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

Įvadas - Turbūt jau ne vieną kartą esate matę šį projektą. Iš tiesu, jau porą kartų mūsų projektas buvo atsidaręs, pirmą kartą dar man nebūnant jo savininku, o paskutinį – mano valdymo laikotarpiu. Pradžia visada buvo iš tiesu įspūdinga – paskutinį kartą, starto metu pasiekėme net 113 prisijungusių žaidėjų vienu metu skaičių. Projektas laikėsi nei daug nei mažai  - lygiai 2 mėnesius.  Viskas ir toliau būtų gerai, tačiau vasaros pabaigoje buvau išvykęs atostogų ir viską palikau kitam savininkui bei prižiūrėtojams, pats prisijunginėjau tik atlikti tam tikrų atnaujinimų. Per tą laiką žaidėjų skaičius žymiai nukrito, antras savininkas negalėjo tinkamai pasirūpinti projektu bei galiausiai dingo jo motyvaciją kažką daryti. Bandžiau vienas dar gaivinti, tačiau buvo jau per vėlu. Padarius šiokią tokią pertrauką, vėl nusprendžiau grįžti prie šito projekto ir atkurti jį tokį, koks jis buvo ankščiau. Šiuo metu studijuoju ( studijos susijusios su programavimu ), tad su kiekviena diena įgaunu vis daugiau patirties. Šis projektas bus paskutinis, kurį darau, tad koks rezultatas bebūtų, jo neuždarysiu, jei nors vienas žmogus vis dar domėsis projektu, tai dėl jo ir dirbsiu. Grįžtu paskutiniam kartui ir tikiuosi, jog šį kartą viskas pasiseks!

 

RNG.LT  - Realus Naujas Gyvenimas. Kodėl toks pavadinimas? Taigi, kai sprendėme kur kurti serverį nusprendėme, kad labiausiai tiktų kaimeliai, kadangi Lietuvoje išties mažai serverių būtent šioje SA žemėlapio dalyje. Virtualumas - sąvoka, kuri parodo, jog žaidžiant serveryje nereikia įsivaizduoti jog tai realybė, tačiau mūsų serveris siekia bent šiek tiek atkartoti realybės jausmą. Pasikviesti draugų ir žaisti mūsų serveryje yra puikus sumanymas, kurį padarė jau ne vienas. Kodėl jie tai padarė - šiame aprašyme Jums ir pasistengsiu parodyti. RNG serveris yra sukurtas kiekvienam žaidėjui, nesvarbu kiek, kur, kaip jis yra žaidęs seniau, atėjęs čia jis pajaus žaidimo malonumą. Kuo šis serveris toks išskirtinis? Tuo, kad serveris yra orientuotas į pačius žaidėjus, bei jų norus. Dauguma idėjų/pasiūlymų kuriuos rekomenduoja administracija žaidėjai yra įgyvendinima. Serveris yra 'gyvas', t.y. nuolatos atnaujinamas.

 

Kodėl mes?  - Esame komanda kuri moka dirbti, kuri žino savo pareigas ir jas atlieka itin gerai. Mes jums pabandysime pateikti žaidimą kaimeliuose kuo įdomiau ir gražiau. Mūsų serverio ekonomika nebus nei lengva, nei sunki - vidutinė, nes gi jei per daug mes jūsų žaidimą varžysime, neleisime jums pasimėgauti įdomiausiais žaidimo privalumais, tai kas gausis? Bet ir nepamirškime jog siūlant žaidimą ir pateikiant jį kaip Realų Gyvenimą nereikia per daug ir leisti, todėl šį kartą pasirinkome vidutinę ekonomiką. Taip pat mūsų serverį galėsite rinktis dėl įvairių pramogų, dėl bendruomenės, administracijos kuri visada padės ir supras.

 

Tikslai - Mūsų vienas iš tikslų yra sukurti kuo įdomesni žaidimą, jums, mums, kad galėtumėte mėgautis žaidimu, galėtume pajusti kas yra žaidimas, užeiti ir pasilikti, o ne pabėgti. Jei esate įsikūrę kitame projekte, mes jums galėsime pasiūlyti kodėl turėtumėte žaisti pas mus, galėsite vėl pradėti gyventi, susipažinti su kitais žmonėmis, pamatyti naujas sistemas, pramogauti serveryje ir mėgautis žaidimu. Taip pat ir vienas iš rekordų, rekordai, sieksime pagerinti asmeninius rekordus, pasiekti kuo aukštesni serverio rekordą ir išlaikyti žaidėjų skaičių pastovų, kad jums būtu smagiau žaisti. Mes norime jums suteikti įdomu žaidimą, paskatinti pasilikti pas mus ir įsitikinti jog pasirinkote mūsų projektą nebereikalo, administracijos pagalba, serverio modifikacija, dažni atnaujinimai, bendraujanti ir įdomi bendruomenė, taip pat jums suteikiama gera atmosfera!

 

Serveris  - Visas veiksmas vyks kaimeliose miesteliuose, kodėl? Taip gal šie miesteliai ir populiariausi tarp SA:MP serverių, bet mes stengiamės jį pakeisti visapusiškai, kad jis būtų kitoks ir įdomesnis žaidėjams. MAP darbai yra kokybiški, tai įsitikinsite vos užsukę pas mus. Padarysime viską dėl žaidėjų, o ne dėl pinigų, kurių galima užsidirbti, kaip žinoma realiais darbais, o čia tik virtuali erdvė, bus paslaugų pirkimas kaip ir visur, bet tai nėra privaloma, tai tik dėl pačio žaidėjo interesų ir jeigu žaidėjas norės jis nusipirks ir taip parems projektą. Mūsų serveris labai smarkiai skirsis nuo kitų eilinių Lietuviškų serverių kurie užsidaro vos kasnors pakiš jiems koją, arba papraščiausiai pasibaigus serverio talpinimui (hostingui). Mūsų serveris išliks gyvuoti ilgai, bei mūsų dirbanti administracija bandys įgyvendinti kiekvieną jūsų užgaidą, taip tobulinant serverio modifikaciją, bei tvarką ir elgesį projekte. Pasižadame daryti dažnus serverio atnaujinimus, ir tai daryti iš jūsų idėjų, bei gerų ir protingų minčių.

 

Modifikacija - Modifikacija projekte bus naudojama ta pati, kaip ir ankščiau. Su ja pasiekėme ne mažą žaidėjų skaičių, tad dar labiau ją patobulinus gavote išties neprastą modifikaciją. Per tą laiką buvo ištaisyti visos rastos žaidėjų klaidos, patobulintos visos sistemos bei sukurtos naujos.

 

Naujokai - svarbi kiekvieno projekto dalis. Mūsų administracija kreipia didelį dėmesį į naujokus, todėl sukūrėme naujokų sistemą serveryje. Kiekvienas pradedantysis žaidėjas galės rasti viskas savo komandas prarašęs - /naujokas.  Pagrindinis naujokų privalumas – jie galės vykdyti specialias naujokų misijas, už kurias gaus taškus, o juos vėliau bus galima iškeisti į tam tikrus dalykus: pinigus, patirties taškus ir kreditus!  Misijos bei pasiekimai bus įvairus, tačiau daugelis jų bus susijusiu su žaidėjo apmokymų. Prasidės viskas nuo paprasčiausių uždavinių – išlaikyti teises, nusipirkti telefoną bei sąskaitą, o baigsis sunkesniais – įstoti į gaują, nusipirkti pirmą transporto priemonę.  Visą informaciją bus galima rasti - /ntaskai.

 

a2a3d0815435eefbbec7247d4fb28143551.png

 

Nelegalios veiklos visada sulaukia daugiausiai žaidėjų dėmesio, todėl mūsų serveryje nemažai dėmesio skyrėme gaujų sistemai. Iš pradžių bus 5 laisvos gaujų zonos. Norint įsigyti gaują jums reikės gauti gaujų prižiūrėtojo leidimą ( bus vykdomos atrankos , taip pat bus galimybė laimėti leidimą ). Gavę leidimą galėsite įkurti pasirinktoje vietoje ir su pasirinktu pavadinimų gaują.  Tai padarę galėsite pilnai valdyti savo gaują: keisti jos pavadinimą, paskirti sau pavaduotoją, priimti bei išmesti žaidėjus, skirti gaujos išvaizdą bei naudoti visas kitas elementarias gaujos vado komandos. Nelegalios grupuotės turės nemažai veiklos – galės grobti kitas gaujas bei kelis kartus į dieną vykdyti sandėlio grobimą. Grobti kitos gaujos teritoriją galėsite tik tada, kai joje bus daugiau nei 3 prisijungę nariai, kurie nėra AFK. Grobimo metu galima bus pavogti iš grobiamos gaujos dalį fondo pinigų.  Taip pat kartais visiems gaujos nariams bus pranešta apie galimybę grobti sandėlį. Šiame grobime galės dalyvauti visų gaujų nariai, o teisėsauga turės ginti jį ( teisėsauga – policija ir armija ). Iš pradžių vienas iš gaujos narių padės bombą. Po tam tikro laiko ji sprogs ir galėsite įeiti į sandėlio vidų. Įėję ten turėsite kelias sekundes kuo daugiau pasiimti pinigų bei žolės. Jei spėsite viską atlikti laiku ir jūsų nepagaus teisėsauga, tai į gaujos fondą atnešite pagrobtus pinigus bei žolės paketus.

 

 

9a5f22c87e698228e7617d9d7d75ac52315.png

 

Vienas iš svarbiausių dalykų serveryje- darbai -  Dirbant jūsų norimą darbą jus užsidirbsite pinigų, kuriuos vėliau galėsite išleisti savo poreikiams- maistus, namui, transportui arba galėsite investuoti į kokį nors verslą, o vėliau dar daugiau užsidirbti. Kiekvienas darbas bus kitokiu ir turės sau pritaikytas komandos. Visas savo darbo komandas galėsite pažiūrėti- /darbas. Dirbant paprastus darbus, jums reikės tik vairavimo teisių ir galėsite jau pradėti darbą. Norint pakliūti į darbą su direktoriaus pakvietimų, visų pirmą turėsite ateiti tam tikrų laikų į darbo atranką. Jai darbo atrankoje direktorius jus priims, turėsite su juo sudaryti sutartį bei nuspręsti, kiek dienų dirbsite darbe. Galimybė yra nuo 0 iki 7 dienų, arba direktorius galės jus priimti visam laikui. Jums galiojančius pakvietimus galėsite pažiūrėti- /pakvietimai. Ten bus nurodyta kokio darbo direktorius jus pakvietė bei kokiam laikotarpiui.

 

Darbų papildoma veikla - Kiekvienas darbas tiek su direktoriaus pakvietimo, tiek be jo turės tam tikros sau pritaikytos veiklos.  Šiame sąraše rasite tik papildomos veiklos aprašymą, tačiau visi darbai turės ir pagrindinius uždavinius, apie kuriuos nerašysime. Teisėsaugos nariai  ( policija ir armija ) papildomai prie savo darbo turės kovoti dėl įtakos zonų ir neleisti gaujoms užgrobti sandėlio. Mechanikai galės vežioti detales po visus kaimelius. Pagrindinė jų pasikrovimo bazė bus Las Venturas mieste. Medikai  turės galimybę vežti medikamentus ir vykdyti specialias operacijas, kurių metu turės gelbėti žmonių gyvybes, o išgelbėtus pacientus nuvežti į ligoninę. Taksi darbuotojai galės dirbti tiek su darbiniu transportu, tiek su savo nuosava mašina. Parašę - /tzenklas taksistai galės užsidėti ant savo mašinos taksi ženklą ir vežioti klientus. Tokią pačią galimybę turės ir teisėsaugos nariai, tačiau jie galės užsidėti dviejų tipų švyturėlius.  Fūristai be paprastų krovinių turės vežioti ir verslams resursus. Visų pirmą, jie turės iš kokio nors verslo gauti savininko užsakymą, kokio tipo resurso reikia bei kiekį ir tada galės jį įvykdyti. 

 

Teisėsauga ir teroristai - Kaimiečiu miesto apylinkėse bus dvi įtakos zonos  (ateityje pridėsime jų daugiau ), dėl kurių galės kovoti armija bei Daesh grupuotė. Daesh – teroristinė grupuotė, kurios pagrindinė veikla bus platinti nelegaliai narkotikus, ginklus bei kovoti dėl įtakos zonų.  Kiekvieną dieną nuo 19:00 iki 20:00 valandos vyks tarp šių dviejų grupuočių karai šioje zonose. Norint perimti zoną, jums reikės 2 minutes išbūti prie įtakos zonos ženkliuko. Tai padarę, turėsite iki karų pabaigos saugoti zoną, kitokių atveju priešai galės ją atimti. Prie jos ženkliuko bus parašyta, kad ši zona priklauso – armijai ar teroristams. Grupuotė, kuri užkariaus zoną ir iki karų galo ją sugebės išlaikyti, automatiškai į darbo fondą gaus pinigų bei iki kitų kovų darbuotojai turės didesnę algą į minutę.

 

f0c62ea82345eb91f44169d7b5d5628322.png

 

Jei jau kalbėjom apie nelegalias veiklas , tai turbūt būtų sunku įsivaizduoti jas be narkotikų. Juos galėsite gauti būdami gaujoje ir kovojant dėl sandėlio. Sandėlio grobimo metu galėsite gauti ne tik pinigus į gaujos fondą, tačiau ir kelis žolės paketus. Norint gauti rimtesnių narkotikų – LSD arba ratų, jums reikės įstoti į Daesh grupuotę arba nusipirkti juos iš teroristų. Teroristai turės sandėlį, kurį rasti galės parašę - /sandelis. Jame kas kažkiek laiko atsiras keli paketai narkotikų, kuriuos galima bus pasiimti sau. Viename pakete bus 2 LSD ir 3 ratai. Kaip jau supratote, LSD narkotikas bus vertingiausias, nes jį gauti bus sunkiausiai, sandėlyje atsiras mažais kiekiais. Kiekvienas narkotikas turės tam tikrą efektą – suvartoję ratus jums kelioms sekundėms pasikeis vaizdas, pasirodys įvairiausios spalvos bei galėsite greičiau bėgioti. Panaudoję LSD jūsų vaizdas pradės mirksėti, o kartais galės atsirasti haliucinacijos – pamatysite tam tikrą gyvūną ar kitą dalyką.

 

ceded082338e07a25b2381850d375ea3976.png

 

Serveryje galėsite užsiimti ir kita veikla, kurios dėka uždirbsite papildomus pinigus arba tiesiog praleisti linksmai laiką.

 

Angliakasiai –  mini darbas, kuriame galėsite užsidirbti pinigų. Įsidarbinti jame galėsite ir turint normalų darbą. Užlipę ant ženkliuko paimsite darbo aprangą bei priemonę. Dirbti galėsite tiek lauke, tiek šachtoje. Lauke galėsite rasti tik metalą, kuris bus prasčiau apmokamas. Norint rasti aukso, kurio vertė yra didesnė, jums reikės leistis į šachtą.

Medkirčiai – darbas be direktoriaus pakvietimo, kuriame veiklos netrūks. Įsidarbinę jame turėsite parašyti - /miskas ir rasite savo darbo vietą. Nuvykę ten su darbiniu transportu galėsite kirsti medžius. Nukirtę medį jums reikės padalinti jį į mažesnius gabalėlius ir tuomet juos supakuoti į savo darbo transporto priemonės priekabą. Padarę tai, turėsite nuvežti į bazę medieną, iškrauti ją bei už darbą gauti atlygį.

Lobių ieškojimas – kas 15 minučių serveryje atsiras tam tikroje vietoje lobiai. Norint sužinoti lobio vietą - /lobis. Vieta jums nebus parašyta aiškiai, tačiau gausite tik užuomeną. Tokių vietų yra begale daug, tad norint rasti, jums reikės gerokai pasistengti.

Dažasvydis – norint pasišaudyti su draugais galėsite nuvykti būtent čia ir tai padaryti. Dažasvydžio viduje, užlipus ant esamo ženkliuko, galėsite sužinoti savo informaciją, savo visos komandos statistiką bei pakeisti esamus ginklus.

Žvejyba  - norint, visų pirma turėsite nusipirkti jums reikiamas priemones – meškerę, valą bei masalą. Padarę tai, galėsite nuvykti į žvejybos vietą ir parašę - /žvejoti pradėsite gaudyti žuvis. Pagauti galėsite įvairiausių rūšių bei dydžių žuvis, pradedant nuo pačių mažiausių. Kas valandą serveryje vyks žvejybos varžybos, kurių metu galėsite varžytis su kitais žvejais dėl geriausio titulo. Žmogus pagavęs didžiausia kiekį kilogramų žuvies per duotą laiką laimės prizą.

Varžybos – kiekvieną dieną vyks aktyvumo varžybos.  Norint jas laimėti, turėsite būti aktyviausiu iš visų. Informaciją apie jas galėsite rasti parašę - /varžybos.

 

Pokemon-GO - Kas 30 minučių serveryje atsiras pokemonas, kurį galėsite gaudyti. Pokemonai turės įvairius pavadinimus bei skirtingas išvaizdas.  Jie galės atsirasti bet kurioje vietoje ( visame San Andreas ). Apie tai bus jums pranešta viešai. Panaudoję komandą - /kurpoke sužinote kokiu atstumu jis yra nuo jūsų bei kokiame San Andreas rajone ( komandą galėsite naudoti tik kas 30 sekundžių ). Suradę pokemoną bandysite jį pagauti su komandą - /pagauti. Jei jums to nepavyks padaryti iš pirmo karto, tai reikės bandyti iš naujo. Jei pavyks - pasiimsite jį sau ir gausite poke-xp. Vėliau poke-xp dėka galėsite kelti savo poke levelį. 1.000 poke-xp atitinka vienam lygiui. Už kiekvieną pasiektą lygį galėsite gauti puikių prizų (pinigų, patirties taškų arba net kreditų). Visas komandas bei informaciją rasite - /poke.

 

c1de4ad3557d30a21494c0d26a33b8fd581.png

 

Savo sukauptus pinigus investuoti galėsite į verslą. Turint jį, galėsite jį valdyti parašę - /verslas. Kiekvienas verslas turės savo resursus ir kiekviename bus jie kitokie – mediena, popierius, plastikas ir kiti. Nusipirkę verslą, turėsite maksimalų skaičių resursų, tačiau jie nuolat mažės. Jei jų lygis pasieks nulį – jus nebegausite pinigų į pelną ir teks užsakinėti juos iš furistų. Bet kada galėsite papildomai patobulinti savo verslą, dar daugiau investuoti į jį ir ateityje tai atsipirks. Investuojant į verslą, jus turėsite galimybę gauti didesnę dalį pinigų į pelną. Pasiimant pinigus iš pelno, jums automatiškai bus nuskaičiuotas 15 procentų PVM mokestis.

 

54f31b234d31732029bc1d9169922b66453.png

 

„Visur gerai, bet namuose geriausia". Turbūt kiekvienas sutiks su šia patarle. Namą galėsite įsigyti ir mūsų serveryje. Jų bus išties daug, kiekviename kaimelyje galėsite rasti namus. Jų kainos bus įvairios, viskas priklausys nuo to, kokioje vietoje namas yra, kokia jo išorinė išvaizda. Turėdami namą, jį pilnai galėsite valdyti parašę - /namas. Viduje jo galėsite saugoti įvairius daiktus, išsaugoti žaidimą arba pavalgyti. Taip pat turint daugiau pinigų, turėsite galimybę nusipirkti baldų iš parduotuvės ir juos išdėlioti savo namuose. Baldų galėsite nusipirkti įvairių: kėdžių, stalų, lovų, paveikslų ir kitų. Be to, bet kada galėsite patobulinti savo namo vidinę išvaizdą – remontuoti namą. Tai padaryti galėsite parašę  - /remontas. Kiekvienas išvaizdos lygis kainuos vis daugiau ir daugiau. Jų bus iš ties nemažai, tad norint pasiekti paskutinio lygio, jums reikės gerokai pasistengti.

 

47506a82ffab63a61b175e2553169dfd404.png

 

Serveryje galėsite įsigyti net 3 transporto priemones. Tai padaryti galėsite pagrindinėje transporto priemonių parduotuvėje. Prieš perkant, turėsite pasirinkimą peržiūrėti: sportines mašinas, paprastas mašinas arba motociklus. Nusipirkę transportą, jums iš karto reikės jį užregistruoti bei gauti techninę apžiūrą. Nepadarę to, jus galės sustabdyti policiją ir gausite baudą, arba sudaužę automobilį, negausite jokios kompensacijos. Viską tai padarę, galėsite nusipirkti papildomų dalykų savo transportui arba mechanikų dėka tuninguoti jį.

 

  1. Pabaiga - Šį kartą projekte esu vieninteliu savininku, nepriiminėjau papildomai bendrasavininkų tam, kad nebūtų kaip ankščiau - nesutarimai, apgavystės ar kitokie dalykai. Šį kartą projektas nebus uždaromas, kad ir kas nebutiktu, nekeisime projekto pavadinimo, modo bei kitų dalykų!   

 

 

*Myliu SuperGames.lt* Ant tu lopu kas rašys nesamones, ir man galite ,esti -rep ar +rep man visai *Myliu SuperGames.lt*

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), Yogho parašė:

Grynai nukopijuotas mano aprašymas. Ir nebespank tik, nei pusės šitų aprašytų sistemų neturėsi, nes čia grynai mano modo aprašymas. Kuo toliau, tuos vis blogiau... 

tu vpš nes kur yra rng.lt projektas tai panašios komandos, be to vpš tu naiškink..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 4 valandas(-ų), Brolis.K parašė:

ahujel dx? :funny:

Matosi kas per savininkas ir kokia projekto ateitis ką galiu pasakyt projektas ilgai netemps su tokiu savininku :shok:

1. Bendrosios forumo taisyklės

1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Redaguota , nario Liofka
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2646 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...