Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

✪ Royal-Life.LT - vėl sugrįžta!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2598 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

23153edc4048ad5a4ded6d9dd470221165.png

 

✦ Royal-Life.LT – Tai SA:MP projektas, kuris bandė ne vieną kartą pakilti, bet vis kažkas pakišdavo koją. Pirmą kartą tai buvo bug, dėl kurių žaidėjai krito. Buvo ne vienas ir ne du savininkai, kurie keitėsi labai dažnai, bet manau dabar bus paskutinis kartas. Šis projektas pasižymi puikia atmosfera, puikia administracija. Projekto tinklapis tikrai neišsiskirs kuo nors nuo kitų, bet tikrai turėsim savo dizainą, ir nenaudosim kitų, projekto forumo startas jau šį ketvirtadienį 19:00 ( 2016.11.03 – 19:00h.).

 

✪ Projekto Tikslas

 

✦ Projekto tikslas – Padaryti serverį, puikų, ramų bei, kad jis patiktu kiekvienam lankytojui, kad žaidėjai turėtų serveryje ką veikti, o ne „Durnių valioti“, kaip užsibrėžti tikslą ir tiesiog pasiliktu žaisti turėtu jis tą malonumą, tą lengvą žaidimo lygį ir būtų nustebintas maloniu žaidimu, ko dar nėra patyręs per visus SA:MP laikus. Serveryje tikrai bus kuo pasidžiaugti mums, ir turėsime to ko neturi kiti samp projektai! Mes norime jums suteikti įdomu žaidimą, paskatinti pasilikti pas mus ir įsitikinti jog pasirinkote mūsų projektą nebe reikalo, administracijos pagalba, serverio modifikacija, dažni atnaujinimai, bendraujanti ir įdomi bendruomenė, taip pat jums suteikiama gera atmosfera!

 

✪ Kodėl būtent mes?

 

✦ Kodėl būtent mes? – Šiam klausymui yra daug atsakymų, dėl komandos, dėl modifikacijos, dėl geros kompanijos, dėl motyvacijos ir ryžto! Mes nuolatos sulaukiame pasiūlymų užimti kitų žmonių pareigas, bet to griežtai nedaroma, o reikalui prispyrus, mes išrenkame naujus prižiūrėtojus savo diskusijų forume. Serverio tvarka mūsų projekte yra geležinė, bei tikrai kitokia nei kituose serveriuose kuriuose vyrauja tik balaganas. Kiekvienas iš čia išvardintų argumentų, tik dar kartą įrodo, jog mūsų užsidegimas ir ryžtas sukurti gerą projektą yra! Turbūt atsibodo visi tie eiliniai, savaitiniai projektai, atsibodo projektai kurie nieko naujo neparodo? Atsibodo projektų komandos, kuriuos tik bando „pavaidinti“  kokie jie „kieti“ ? Jeigu jūsų atsakymas yra TAIP, manau Royal-Life.LT projektas kaip tik jums.

 

✪ Apie serverį.

 

✦ Serverio modifikacija bus tikrai neplatinta, ir niekam nematyta. Ją ruošiu nuo 0, taigi galiu užtikrinti jog startas bus be jokių sklandumų, o apie sistemas bus truputi vėliau mūsų forume!

 

 

Projekto svetainė – http://royal-life.lt ( Startas ketvirtadienį 19:00 valandą )

Serverio IP – samp.royal-life.lt ( Startas nežinomas )

TeamSpeak IP – ts.royal-life.lt ( Startas per forumo startą )

 

*Forumo startas 2016.01.12 – 19:00

* Serverio startas dar planuojamas!

 

Taip pat ieškome patikimo ir aktyvaus žmogaus Pagalbininko pareigose, bei GFX,MAPP mokančių dirbti žmonių!

 

 

„To, kas mums atrodo neįmanoma, galbūt paprasčiausia nesistengėte padaryti.“

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2598 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...