Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

RNG.lt @ Realus Naujas Gyvenimas


Vadovas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2645 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

RNG.lt - Realus Naujas Gyvenimas

Modernus, naujoviškas sa-mp serveris siūlantis kokybišką, bei linksmą žaidimą!

__________________________________________________

RNG - Realus Naujas Gyvenimas. Kodėl toks pavadinimas? Taigi, kai sprendėme kur kurti serverį nusprendėme, kad labiausiai tiktų kaimeliai, kadangi Lietuvoje išties mažai serverių būtent šioje SA žemėlapio dalyje. Virtualumas - sąvoka, kuri parodo, jog žaidžiant serveryje nereikia įsivaizduoti jog tai realybė, tačiau mūsų serveris siekia bent šiek tiek atkartoti realybės jausmą. Pasikviesti draugų ir žaisti mūsų serveryje yra puikus sumanymas, kurį padarė jau ne vienas. Kodėl jie tai padarė - šiame aprašyme Jums ir pasistengsiu parodyti. RNG serveris yra sukurtas kiekvienam žaidėjui, nesvarbu kiek, kur, kaip jis yra žaidęs seniau, atėjęs čia jis pajaus žaidimo malonumą. Kuo šis serveris toks išskirtinis? Tuo, kad serveris yra orientuotas į pačius žaidėjus, bei jų norus. Dauguma idėjų/pasiūlymų kuriuos rekomenduoja administracija žaidėjai yra įgyvendinima. Serveris yra 'gyvas', t.y. nuolatos atnaujinamas. 

__________________________________________________

Transporto priemonės

 

Serveryje galima turėti 3 Jums patinkančias tr. priemones. Valdyti savo transportą galima su komanda /transportas. Nusipirkti transportą galima 3 rūšių: lėktuvą, laivą, mašiną/motociklą. Yra 3 skirtingos vietos ( tr. salonai ), kuriuos galima lengvai rasti pasinaudojus elektronikos parduotuvėje nusipirkta navigacija. Nusipirkus transportą galima tuninguoti, perdažyti ir kitaip tobulinti pas mechanikus. Mechanikai įtakoja Jūsų tr. priemonių būklę, kadangi nuo jų priklauso ar tr. priemonė sprogs ar visgi išliks sveika. Savo transportą galima parduoti žaidėjui, bei į metalo laužą.

__________________________________________________

Verslai

 

Kiekvienas serveryje pinigų turintis žaidėjas gali įsigyti savo įmonę ( verslą ), kuris neš atitinkamą pelną, pagal tai kiek jis yra ištobulintas, kiek į jį yra investuota. Žaidėjų įmonės pelną neša net ir tada, kai jie yra atsijungę, daugumą iš jų turi papildomą pelną, kuris taip pat prideda pajamų. Kiekvienas verslas turi mokėti gyventojų pajamų mokestį, todėl atsiimant verslo pelną jis yra nuskaitomas. Įmonės serveryje turi savo patalpas, žaidėjams tereikia jas įsigyti ir pradėti verslo klestėjimą. Kadangi įmonės gali būti skirtingos savininkai gali keisti verslo pavadinimą, investuoti, visa informacija yra pateikiama komandoje /verslas. Viso kiekvienam žaidėjui galima turėti 1 įmonę. Taip pat kiekvienas verslas yra suskirstytas į resursų kategorija: mediena, juvelyrika, naftos gaminiai, maisto gaminiai ir technika. Verslui resursų gali atvežti fūristai, jų reikia užsisakyti.

__________________________________________________

Namai

 

„Visur gerai, bet namuose geriausia", tai yra gryna tiesa. RNG serveryje taip pat galima turėti savo nuosavą namą. Ar tai bus prabangi vila Los Santos Vinewood rajone, ar mažas namelis Dillimore kaimelyje priklausys nuo jūsų turimų santaupų. Nusipirkti namą yra išties paprasta ir patogu. Viskas ko reikia - išsirinkti savo norimą namą ir įvertinti ar jam užteks jūsų turimų pinigų. Išsirinkus namą galima jį nusipirkti panaudojus komandą /pirktinama. Kiekvienas namas turi savo seifą, kuriame galite laikyti savo turtą ( pinigus, ginklus ir t.t. ). Namą galima remontuoti, t.y. keisti jo vidų, tai galima padaryti tiek už kreditus tiek už žaidimo pinigus. Detalesnės komandos pasiekiamos su komanda /namas.

__________________________________________________

Gaujos

 

Kaip ir realybėje taip ir RNG serveryje galima sukurti savo gaują. Ar tai bus geriausia narkotikų importuotoja ar ginklų prekeivių gauja - spręsti Jums. Čia Jūs galėsi tapti gaujos vadu, turėti savo zoną, kariauti prieš kitas gaujas, tobulinti savo gaują pirkdami skin'us, bei kitus papildymus. Kiekviena gauja renka savo taškus, taškus galima gauti laimint gangwar'ą, o prarasti nužudžius civilius, pralaimėjus gangwarą. Visos gaujų komandos yra pasiekiamos /gauja.

__________________________________________________

Kita įdomi veikla serveryje

 

Visi sutiks, kad vien tik dirbti serveryje yra nuobodu. Kiekvienas žaidėjas retkarčiais nori 'pakvailioti', vieni tai daro naudodami s0b, tačiau RNG serveryje jis atneš geriausiu atveju laikiną ban'ą ( 24h ), todėl yra sukurta daug veiklos žaidėjams. BMX, kartingų arena, yra vietos kuriose serverio žaidėjai gali atsipūsti, pailsėti. Taip pat, galima nusipirkus meškerę eiti į Polomino Creek prieplauką pažvejoti. Na, o jeigu nesinori pramogauti, veiklos galite rasti ir kiekviename serverio darbe, tiek su pakvietimu, tiek be. Vertėtų paminėti, kad didžiąją veiklos dalį taip pat sudaro administratorių rengiami event'ai, kuriuos jie organizuoja tikrai dažnai. Event galima organizuoti nebūtinai turint administratoriaus statusą, tereikia sugalvoti event'ą, nueiti į skelbimų kontorą ir visiems pranešti ką jūs rengiate. Taigi, serveryje veiklos yra išties daug, kuri padeda žaidėjams prasiblaškyti ir nepatirti rutinos kančių serveryje.

__________________________________________________

Serverio darbai

 

Serveryje viso yra 7 darbai su direktoriaus pakvietimu:

 

  • Šerifo nuovada
  • Ligoninė
  • Mechanikai
  • Krovinių pervežėjai
  • Taksi
  • Spec. būrys 'Aras'
  • Nelegalių prekių prekeiviai

Taip pat yra 4 darbai be direktoriaus pakvietimo:

 

  • Valytojai
  • Ūkininkai
  • Medkiričiai
  • Limuzinų vairuotojai

Kiekvienas darbas serveryje savaip įtakoja serverio ekonomiką ir infrastruktūrą. Netgi darbai be direktoriaus pakvietimo yra itin svarbų serveriui, jie dar kitaip vadinami 'Mini Jobs' yra serverio naujokų varikliukas, kuris paruošia naujus žaidėjus svarbesniems darbams. Nuo šių darbų prasideda kiekvieno žaidėjo karjera. Kiekvieno darbo statistikos taip pat prieeinamos kiekvienam darbuotojui, bei darbo valdžiai.

__________________________________________________

Projekto ateitis mūsų akimis

 

Kiekvieno žaidėjo ateitis serveryje priklauso nuo jo pačio. Kuriuo keliu jis eis, ką pasirinks, priklauso nuo jo. Serveryje veiksite tai ką Jūs norite bei mėgstate, žaidime nėra jokios prievartos daryti tą ar tą, ką darysite rinksitės Jūs! Jūsų teisingai arba klaidingai priimti sprendimai gali atsiliepti jūsų ateičiai, todėl turi gerai apgalvoti, prieš investuodami pinigus, pirkdami kokį nors turtą iš kitų. Žaidimas niekada nesibaigia, kadangi visuomet yra ko siekti: geriausios mašinos, namo, turėti geriausią pelną serveryje nešančią įmonę. Visa tai lemia paprastas dalykas - konkurencija. Serveryje konkuruoti gali visi, tai yra laisvė Jums, žaidėjai, daryti tai ką jūs megstate ir varžytis drauge! 

__________________________________________________

Serverio IP: RNG.LT:7777

 

TEAMSPEAK: TS.RNG.LT

 

OFICIALI SVETAINĖ: www.RNG.LT

__________________________________________________

Mūsų projekto tikslai

  • Surinkti pačią didžiausią SA:MP bendruomenę Lietuvoje;
  • Įgyvendinti kiekvieną vertingą žaidėjų idėją serveriui;
  • Pateikti kiekvienam žaidėjui priimtiną ir kokybišką turinį forume;
  • Leisti žaidėjui naudotis visomis galimybėmis ir paslaugomis;
  • Užtikrinti kokybišką žaidimą;

Mūsų komanda

  • Max_Payne
  • Domke_Quattro

Kodėl Jums verta rinktis mūsų projektą

  1. Supratinga ir komunikabili administracija;
  2. Kokybiškas žaidimas;
  3. Žaidėjų lygybė;
  4. Įvairios aplikacijos forume;
  5. Daug konkursų;
  6. Įvairių šventiniai renginiai;
  7. Galimybė dalyvauti komandos veikloje;
  8. Kas 2-3 dienas vykstantys atnaujinimai;
  9. Daug įvairios veiklos serveryje;
  10. Platus darbų pasirinkimas;
  11. Galimybė įsigyti įvairių žaidimo papildymų(paslaugų);
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, .RethaS` parašė:

Galėjai padaryti, įdėti notepad ir čia įklijuoti, nes dabar matosi, kad iš tavo forumo imta, ne taip atrodo gražiai.

Reikėtų perdarynėti tekstą, kur paryškinti, kur lygiuotę pakeisti. :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

14 minutes prieš, Adomas J parašė:

Vėl Lukai nusibodai su savo projektais kelintas tavo projektas? 10-11? ir kiek max dienų pabus kol vėl uždarysi? 

Jei nusibodo, nekomentuok :) Deja, tai mano 3 projektas. Buvo ngp-life, tkg - dabar RNG.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

7 minutes prieš, Adomas J parašė:

Tai kad ne dar samg.lt , savg.lt ten kiek žinau padedavai, seniau į RNG.lt tavęs nepriimdavo taip tai sugalvojai palaukti kol domenas pasibaigs ir nusipirkti jį ir projektą sukurti xd 

Nu samg dar, savg ne mano projektas buvo, ten turėjau tik adminą ir vipą. Dėl rng.lt niekada į komandą nesiprašiau, net nežinau kas savininkas buvo rng.lt prieš mane. :) savo pasakas pasakok kiemo vaikams smėlio dėžėj vasara, o ne čia. Sėkmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

7 minutes prieš, M`HilL parašė:

defox'as scameris išdygo, nesėkmės.

Parašė patikimiausias šio forumo narys. Tau sėkmės toliau kurti "tobulus" sa-mp projektus, su kaip tu žadi minimaliai 80 pastovių žaidėjų. Apmaudu, kad kur benueitum, tave išmeta kaip šunį, kadangi esi niekam nereikalingas, pats nieko nesugebi sukurti, todėl kritikuoji tuos, kuriems kažkas gaunasi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, Alphaville parašė:

Parašė patikimiausias šio forumo narys. Tau sėkmės toliau kurti "tobulus" sa-mp projektus, su kaip tu žadi minimaliai 80 pastovių žaidėjų. Apmaudu, kad kur benueitum, tave išmeta kaip šunį, kadangi esi niekam nereikalingas, pats nieko nesugebi sukurti, todėl kritikuoji tuos, kuriems kažkas gaunasi.

Sampą metęs seniai, ir šjp kuo toliau tuo kurt neapsimoka, pats kažkada sakei " Pas mane mažiau 100 nebūna" o db rekordas 24 kiek šaukykloje skaičiau :D Ir išnyk, kiek jau banų gavęs forume, ir dar vis mažą tau...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dabar, M`HilL parašė:

Sampą metęs seniai, ir šjp kuo toliau tuo kurt neapsimoka, pats kažkada sakei " Pas mane mažiau 100 nebūna" o db rekordas 24 kiek šaukykloje skaičiau :D Ir išnyk, kiek jau banų gavęs forume, ir dar vis mažą tau...

Man atrodo čia tu greičiau išnyksi, kai tėveliai už internetą nesusimokės, ir atjungs tau zebras. Vagi pinigus iš  tėvų ir doneitini, kad priimtu į projektus tave.. apie išnykimą šneka dar, didvyris. :soka:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

3 minutes prieš, Alphaville parašė:

Man atrodo čia tu greičiau išnyksi, kai tėveliai už internetą nesusimokės, ir atjungs tau zebras. Vagi pinigus iš  tėvų ir doneitini, kad priimtu į projektus tave.. apie išnykimą šneka dar, didvyris. :soka:

Aha.. Tai tau čia žiūrių neta buvo atjungę, kad taip ilgai išnykęs buvai, o db iš butelių susimokėjai ir kokį mėn samp projektą kursi, parduosi kad toliau neta prasitęstum... Tu vogei, vogi ir vogsi pinigus iš visų ir toliau..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

23 minutes prieš, M`HilL parašė:

Aha.. Tai tau čia žiūrių neta buvo atjungę, kad taip ilgai išnykęs buvai, o db iš butelių susimokėjai ir kokį mėn samp projektą kursi, parduosi kad toliau neta prasitęstum... Tu vogei, vogi ir vogsi pinigus iš visų ir toliau..

"Tu vogei, vogi ir vogsi pinigus iš visų ir toliau.." tavo tėvų, ar globėjų žodžiai kalėdų proga - tau. Jei kažkas nepatinka, nerašyk šitoj temoj.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Serverio versija RNG 0.2.4

  • Laikant teises nebus galima atimti transporto priemonės iš to kuris sėdi už vairo,
  • Sutvarkytos komandos /gaudomi, /ieskomi,
  • Pakeistas "streamer" nuo šiol objektus greičiau kraus, ir nebus "lago" ten kur daug objektų ir žmonių,
  • Pakeista gaujų sistema (dalinai), gaujų vadai matys pasikeitimus,
  • Sutvarkyta komanda /varzybos, nuo šiol 00:01 atsijunkite ir vėl prisijunkite, ir gausite prizą už pražaistą laiką,
  • Atnaujintos radijų nuorodos, nuo šiol visos veikiančios,
  • Galimybė žaidėjui suteikti GT režimą 2 valandas, po nustatyto laiko gt nusiims, nors ir neišlipsite iš transporto priemonės,
  • Išimti keli objektai, kurie kabėjo ore.

 

Kitoje versijoje laukia;

  • Naujas spidometras,
  • darbų bazių atnaujinimai,
  • Kitų map darbų keitimas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 23 valandas(-ų), Alphaville parašė:

Reikėtų perdarynėti tekstą, kur paryškinti, kur lygiuotę pakeisti. :) 

O tamstai nesvarbus projekto įvaizdis? kam tada išvis mest netvarkingą ir, jog skaitytojas iškart susidarytu pradinę nuomonę apie projektą neigiama? Kalbant apie patį aprašima atrodo per daug viskas sausa, kiekvienos sferos pristatymas prasideda panašiai, tik aišku žinoma kitoi formoi, ties aprašimų pastangų idėta per mažai, pačios modifikacijos neanalizavau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2645 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...