Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Apgavikas D`Cooper


777

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2655 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

  • Apgaviko nick: D`Cooper
  • Url į profilį: https://www.supergames.lt/profile/46466-dcooper/
  • Vardas Pavardė: Eligijus Zelavičius
  • PaySera: EVP5210002543637
  • Skype: safis175
  • Miestas: Šiauliai
  • Samp nick: Martin_Diesel a.k.a Safis_Malboro
  • Amžius: 16 metų (bent taip teigė)

Na pirkau draugei meškiną už 80eurų (2 metrų), kai nusipirkau iš meskinupasaulis.lt, šis žmogus pasiūlė dar vieną meškiną nusipirkti 2 metrų už 7 eurus iš jo, na žinau atrodė neįtikimą, kodėl taip pigiai? Na jis papasakojo savo istorija, nors aš taip supratau, jog tėtis dovanojo mamai meškiną 2 metrų ir jie išsiskyrė, todėl mamai šis meškinas kelia tik blogus prisiminimus. Šiaip pagalvojau, gal nemeluoja, vis gi nauji metai buvo :D, gal turės sąžinės. Sutikau nusipirkti tą jo meškiną, atsiuntė jo nuotrauką. Buvo pradinė suma 10 eurų, bet sako jeigu nori galiu nuleisti iki 7 eurų. Na gerai, pervedžiau iš paysera sąskaitos į jo payseros sąskaitą, gavo pinigus. Paklausė mano adreso, pasakė jog prieš išsiunčiant jį išplaus (teigė, jog mama dirba valykloje). Na pirmiausiai pagalvojau kaip dėl siuntimo išlaidų (gi tokį meškiną kainuos tikrai nemažus pinigus išsiųsti) pasakė, kad nebus problemų, išsiųs. Dar paprašiau kai išsiųs atsiųsti sekimo kodą. Be to, kaip sakė pinigus praleido ant serverio administratoriaus.

Na po to, rašiau į skype jam - ignoravo. Parašiau į forumo až, atrašė jog išsiuntė (Atrašyta: Pirmadienis 18:19)

Laukiau aš to meškino jau visą savaite, kadangi sakydavausi papildus man jie paštu pareidavo per 2-3 dienas, jų dydis būdavo irgi nemažas bei svoris siekdavo apie 8kg dažniausiai.  (tekdavo atsiimti pagrindiniam miesto pašte) O meškinas jau "išsiųstas" 6 dienas, o jokio laiško ar sms žinutės negavau, kad reiktu atsiimti pašto skyriuje, bei sekimo kodo taipogi negavau. 

Turėjau mintį palaukti dar, bet matau kaip skypėje neatrašo, o į forumo vartotoją išviso nesijungia, sakau gal nauja turi? :oho:

 

 

Įrodymai: 

Na žinau, nepradėkite manęs vadinti debilu, kad pirkau už tokia kainą tokį dalyką, bet žmogus pasirodė malonus, turi teigiamų atsiliepimų, pasitikėjau lietuviu ir likau pavestas... Na tikiuosi bent už tuos pinigus nusipirks administratorių ir praleis linksmai laiką. Eligijau, jeigu skaitai - vis dar gali išsiųsti meškiną, pasitaisyti nevėlu :).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2655 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...