Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.top-drifters.wu.lt || Drift era atgimsta!!!!


mantexx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2669 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, supergames lankytojai!

Noriu Jums pristatyti naują SA:MP serverį pavadinimu „Top Drifters“. Jau iš pavadinimo galima suprasti kokio tipo šis serveris – Drift‘o. Serveryje pinigai bei taškai kils nuo driftinimo. Serveryje taipogi yra freeroom tipo prieskonių dėl įdomesnio žaidimo.

Kodėl būtent šį serverį turėtumėte žaisti? Aš nesakau, kad jūs čia per prievartą turite žaisti. Serveris sukurtas, jog jame būtų įdomu žaisti ir atėję žaidėjai norėtų pasilikti. O jeigu jiems kažko trūksta – jie savo pasiūlymą gali pareikšti forume, kur administracija jį peržiūrės ir nuspręs ar jis tinkamas serveriui.

Truputį apie serverio sistemas.

  • Serveryje yra drift taškų matuoklis, kuris skaičiuos Jūsų driftinimą ir už jį gaunamus pinigus, bei taškus. Taškai yra naudojami rangams kelti. Kiekvienas rang‘as prašo kuo daugiau taškų.
  • Race sistema. Prisijungęs administratorius galės paleisti dinamiškai sukurtas lenktynes ir ten žaidėjai galės prisijungti ir varžytis su vieni su kitais.
  • Nitro sistema. Šio dalyko aš nematęs kituose serveriuose, taigi dėl to nusprendžiau įdėti čia. Kai naudojate nitro, jis mažės ir jo likutį rodys spidometre. Jei nitro išseks – jūs negalėsite jo naudoti.
  • Minigames. Kad nebūtų nuobodu serveryje yra kelių tipų minigame‘ai: Sumo, deagle, sniper, minigun, grenade. Į minigame galite prisijungti su komanda /minigames.
  • Pasiekimai. Jei nusibos driftint, galėsite vykdyti pasiekimus. Pasiekimų yra nemažai ir juos galite rasti su komanda /pasiekimai.
  • Transporto išsaugojimas. Su komanda /masinos galėsite išsaugoti 5 transporto priemones. Kodėl čia verta jas saugoti? Todėl, nes išsisaugoja visas transporto tune, o vėliau jūs jį galite vėl pasiimti, todėl nereiks per naujo tunintis mašinos.

Tai kelios iš daugelio sistemų. Žinoma, jų su laiku atsiras daugiau, nes serveris bus naujinamas.

 

Nesakysiu, kad serveris ne dėl pelno, nes tai visiška nesąmonė. Kam kurti serverį jei ne dėl pelno? Bet kuriu ne tik dėl uždarbio, o ir tam jog žaidėjai turėtų naują laisvalaikio praleidimo vietą.

 

Tikiuosi serverio aprašymas sudomino ir jūs jame apsilankysite.  :)

Serverio forumas: www.top-drifters.wu.lt
Serverio IP: 91.211.247.55:7777

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nelabai php fusion tinka sa:mp forumams 

Seniau vos ne kekvienas projektas naudodavo php-fusion varikliuką, sakyčiau projektas nėra labai rimtas, tai nėra GRP, RPG, ar dar koks serveris, paprastas drift serveris, ir sakyčiau informacijos gavimui, vienkartinėm diskusijom php-fusion labai tinka, o kad jūs esatę visi prilipę prie tų IP.B ir tik ten matote SA:MP serverius, tai sorry.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2669 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...